Menu

Bomben Tips

Få hjälp idag med att tippa alla Oddset matcher av våra betting experter. Vi på Ettkrysstvå publicerar Bomben tips varje dag. I denna introduktionsartikel presenterar vi denna tipsprodukt lite kort och berättar om hur du maximerar dina chansen att vinna pengar på Bomben kuponger med våra speltips.

Vi går även igenom frågor som hur rättar man Bomben system och vad betyder FI Bomben. Svenska Spel erbjuder den till dig som gillar höga odds och spel på hockey och fotboll som många tidningar och experter sedan publicerar tipsförslag på.

Å ena sidan är det smartare att göra multipel bets på spelbolag på nätet. Å andra sidan, går det att vinna en Bomben jackpott, ifall man lyckas pricka rätt resultatkombinationer under rätt vecka. Målet med dagens Bomben tips och spelförslag som du hittar nedan är att du blir miljonär på att tippa på matchresultat.

Dessutom brukar Svenska Spel krydda till prispotten med upp till en miljon kronor då och då. Notera att vi alltid erbjuder speltips på dagens Bomben1. Vi har helt enkelt inte resurser nog att täcka precis alla spelkuponger som går att tippa.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!

Läs mer fakta om Bomben här

Rekordvinst på Bomben

Just på grund av Bombens höga vinstbelopp är denna spelform rätt attraktiv även bland seriösa bettingproffs. Av alla svensklicensierade oddsprodukter är det tips på Stryktipset och Bomben1 som är mest respekterad.

Rekordvinsten på den är rätt saftig – över 2,5 miljoner kronor. I och med att en radvinst kostar en krona, är även oddset på denna vinst rekordstor, precis lika stor som själva vinstbeloppet.

Ett gäng vänner från en medelstor svenska stad följde Bomben förslag från expert och satte några kronor på denna kupong en vacker höst för fem år sen. Här är matcherna som rekordvinnarna satsade på:

  • Edsbyn mot Vänersborg (slutresultat 8 – 3);
  • Västerås mot Villa (slutresultat 9 – 4);
  • Bollnäs mot Sandviken (3 – 1 efter slutsignalen).

Det är inte många som lyckas bli miljonärer på bandy. Det gör inte ens bandyspelarna själva. Med Bomben jackpott visade det sig att detta är fullt möjligt.

Oddset Bomben Regler

När managers hos Svenska Spel väljer matcher för Bomben tips, gäller det minst två och max fyra fotbolls- eller ishockeyspel. Reglerna för denna spelprodukt, vars fullständiga namn är Oddset Bomben är enkla.

Din uppgift är att gissa rätt slutresultat. I vissa fall, beroende på spelkalender, väljer monopolbolaget även Bomber med bandy. Det händer ytterst sällan att en annan sport är med på spelkupongen.

Precis som är fallet med de flesta andra tipsspel från SS, går det att få hjälp av funktionen Xperten, om man nu inte orkar gräva i statistiken och själv räkna ut sannolikheten på att Edsbyn slår Sandviken med 10 – 5 i en hockeymatch som är med på dagens spelkupong. Den går ut på att du får Bomben spelförslag från en mjukvara.

Utöver detta finns det inga avancerade spelregler att hålla koll på. Det går att spela system, dvs välja många olika kombinationer av Bomben resultat på en och samma speltipskupong. Återbetalningen eller RTP som nu är trendigt att säga ligger på blygsamma 65 %.

Bomben resultat och statistik

Bomben Resultat

För att bli bra på Bomben tips, gäller det att vara duktig på odds och statistik. Din vinst beror på resultat, men dess storlek hänger på oddskoefficienten. Du måste inte bara hitta bästa Bomben förslag, utan även kunna hitta guldkorn och kombinera riktiga högoddsare med väntade spelresultat.

Tittar vi på fotboll, brukar matcherna sluta med:

  • 1-1 – 11,25 procent av alla matcher;
  • 1-0 för hemmalaget – 9,9 procent av alla resultat;
  • 2-1 för hemmalaget – 8,6 procent av alla fotbollsspel enligt statistiken

Vad gäller ishockey, skiljer statistiken väsentligt från fotboll:

  • 2-2 i 7,3 procent av fallen;
  • 1-1 i 5,0 procent av hockeymatcher;
  • 3-3 i 4,9 procent av spel.

Som ni ser enligt statistiken över mest populära spelresultat så är det svårare att gissa rätt Bomben matcher i ishockey än vad det är när tippar på fotboll.

Det är rätt väntat och odds på slutresultat brukar vara betydligt högre på ishockey. Ännu svårare är det med bandy, där antalet mål brukar vara högre. Det populäraste slutresultatet i bandyspel är 4-4. Så slutar matchen i endast 4,4 procent av fallen.

Hur rättar man Bomben

Ibland hinner vi inte på Ettkrysstvå publicera senaste Bomben resultat, utan nöjer oss med Bomben speltips från expert. Vi vet hur viktigt det är för våra läsare att rätta raden och se om kupongen har vunnit. Vi rekommenderar dig därför att lägga text TV 561 sidan på minne. Där hittar du Bombens utdelning och rätta rader från igår.

Du kan räkna med all nödvändig information om dagens resultat där. Personligen tycker vi på redaktionen att det är det allra bästa sätter att kolla dina resultat inte bara på denna spelprodukt som vi skriver i denna artikel om, utan även på Oddset Mixen och andra tipskuponger från Svenska Spel. Vi är däremot ändå absolut bäst på Bomben1 förslag.

En annan viktig fråga som vi vill ta upp här är att du ska rätta kupongen rätt. Tyvärr missar många en viktig regel. Du måste ha alla rätt på Bomben för att vinna. Det räcker inte med att ha alla utom en match rätt på din tipsrad. Lyckas du tippa rätt, vinner du dock oftast en hel del pengar.

Bomben1 Resultat

Vi följer noga Bomben1 kupongen varje dag och presenterar speltips för samtliga tre eller fyra matcher. Det gäller oavsett om det är Hockeybomben i fokus eller om Svenska Spel satsar på Fotbollsbomben istället.

För att få tag på Bomben1 resultat på ett smidigt sätt rekommenderar vi dig att följa matcherna live på något av spelbolagen på nätet. Där får du de senaste uppdateringarna samt kan live streama fotbollen gratis.

När matcherna är över, publiceras resultat och vinstfördelning för dagens Bomben1 spelkupong. Vi på redaktionen brukar använda oss av Text TV för att rätta raderna. Tio tidningars tips gäller delvis för analys inför våra Bomben spelförslag.

Läs Dagens Speltips på Bomben hos oss

Glöm inte att besöka vår sida varje dag för att få läsa senaste speltips på dagens Bomben matcher. Vi gör vårt bästa för att inte missa en enda match som Svenska Spel har valt att inkludera på sin dagens spelkupong.

Våra bettingexperter analyserar samtliga och presenterar sina tipsförslag på vad du bör tippa på när du lämnar in kupongen till spelbolaget. Vi kikar på målstatistik och baserar våra Bomben speltips på historiken samt spelformen.

Bomben Tips
24, måndag december 2018

Bomben expertanalys 24 december 2018

Det är ryska matcher på schemat denna Bomben expertanalys 24 december 2018. I år har CSKA gått från klarhet till klarhet med den överlägset bästa defensiva statistiken. Räkna med tre poäng och mycket mål detta mötet. Avangard Omsk – Sibir Novosibirsk 2, 3, 4 – 1, 2 Just nu ser det fint ut defensivt för […]

Läs mer
Bomben Tips
23, söndag december 2018

Bomben förslag 23 december 2018

Tottenham är först ut detta Bomben förslag 23 december 2018. De reser för att möta Everton i en tät match där vi ändå ser de som klara favoriter. Levante sprutar in mål och deras match snålar vi inte på strecken. Everton – Tottenham 1, 2 – 1, 2, 3 Everton är ofta nära utan att […]

Läs mer
Bomben Tips
22, lördag december 2018

Förslag Bomben 22 december 2018

Det är dags för en hemmatung kupong detta förslag Bomben 22 december 2018. Manchester City och Londonlaget West Ham bör ha bra chans att få in hyggligt antal mål.¨ Chelsea – Leicester 1, 2 – 0 Chelsea har hemmafördel men vi tror inte de kör över motståndet totalt. Leicester är ett sämre lag men spelar […]

Läs mer
Bomben Tips
21, fredag december 2018

Expertanalys Bomben 21 december 2018

Det är SHL som utgör kupongen detta expertförslag Bomben 21 december 2018. Luleå går fram som tåget och deras täta arbete har varit nyckel till framgång såhär långt. Nu ett tufft möte mot Redhawks där vi tvivlar på att det särskilt mycket mål gjorda. HV 71 – Färjestad 2, 3 – 2, 3, 4 För […]

Läs mer
Bomben Tips
20, torsdag december 2018

Bomben expertförslag 20 december 2018

Gnaget är ett topplag i Hockeyallsvenskan men haft en svacka det sista. Vårt Bomben expertförslag 20 december 2018 tror på en tuff match när de nu har bortais mot Björklöven, som kan mycket sina bästa dagar. Björklöven – AIK 1, 2, 3 – 2, 3, 4 Senast klättrade Björklöven placeringar efter uddamålsvinsten över Almtuna. De […]

Läs mer
Bomben Tips
19, onsdag december 2018

Förslag Bomben 19 december 2018

Uppehållet är äntligen över och detta förslag Bomben 19 december 2018 är det dags för tre matcher från SHL. Omgången har en extrapott på 333 333 kronor som potentiellt gör våra förslag värdefullare. Djurgården – HV 71 3, 4 – 1, 2 Det har varit en ganska tuff säsong för DIF, som haft en hel […]

Läs mer
Bomben Tips
18, tisdag december 2018

Bomben förslag 18 december 2018

Den här gången är det matcher från tre länder som utgör kupongen vårt Bomben förslag 18 december 2018. Topplagen Man City och Borussia Dortmund bör ha bra chans att näta flertalet gånger. Leicester – Manchester City 0, 1 – 2, 3, 4 Det närmar sig slutet på denna upplagan av den engelska cupen. Det bör […]

Läs mer
Bomben Tips
17, måndag december 2018

Spelförslag Bomben 17 december 2018

En matcher från Italien, en från England och en från Spanien utgör kupongen detta spelförslag Bomben 17 december 2018. Tveksamt att något lag sprutar in mål den här gången. Atalanta – Lazio 1, 2 – 0, 1, 2 Atalanta visar fin form just nu och senast mot Udinese stop Zapatas för ett hattrick. De har […]

Läs mer
Bomben Tips
15, lördag december 2018

Bomben expertanalys 15 december 2018

Den här gången är det fyra matcher på kupongen. Det kan betyda bra utdelning denna Bomben expertanalys 15 december 2018. Det är Premier League som står för matcherna. Crystal Palace – Leicester 0, 1 – 0, 1 Den här säsongen har det varit upp och ner för Palace. De har inga problem att skapa chanser […]

Läs mer
Bomben Tips
13, torsdag december 2018

Expertförslag Bomben 13 december 2018

Den här vändan är det tre matcher från Europa League som utgör kupongen. Vårt expertförslag Bomben 13 december 2018 tror Genk har bäst chans att få in mycket mål. För Malmö väntar en tuff uppgift. Besiktas – Malmö FF 2, 3 – 1, 3 Det är långt ifrån omöjligt att det nätas ordentligt den här […]

Läs mer