Menu

Bomben Tips

Få hjälp idag med att tippa alla Oddset matcher av våra betting experter. Vi på Ettkrysstvå publicerar Bomben tips varje dag. I denna introduktionsartikel presenterar vi denna tipsprodukt lite kort och berättar om hur du maximerar dina chansen att vinna pengar på Bomben kuponger med våra speltips.

Bomben Tips Idag

Vi går även igenom frågor som hur rättar man Bomben system och vad betyder FI Bomben. Svenska Spel erbjuder den till dig som gillar höga odds och spel på hockey och fotboll som många tidningar och experter sedan publicerar tipsförslag på.

Å ena sidan är det smartare att göra multipel bets på spelbolag på nätet. Å andra sidan, går det att vinna en Bomben jackpott, ifall man lyckas pricka rätt resultatkombinationer under rätt vecka. Målet med dagens Bomben tips och spelförslag som du hittar nedan är att du blir miljonär på att tippa på matchresultat.

Dessutom brukar Svenska Spel krydda till prispotten med upp till en miljon kronor då och då. Notera att vi alltid erbjuder speltips på dagens Bomben1. Vi har helt enkelt inte resurser nog att täcka precis alla spelkuponger som går att tippa.

Läs mer fakta om Bomben här

Rekordvinst på Bomben

Just på grund av Bombens höga vinstbelopp är denna spelform rätt attraktiv även bland seriösa bettingproffs. Av alla svensklicensierade oddsprodukter är det Stryktipset och Bomben1 som är mest respekterad.

Rekordvinsten på den är rätt saftig – över 2,5 miljoner kronor. I och med att en radvinst kostar en krona, är även oddset på denna vinst rekordstor, precis lika stor som själva vinstbeloppet.

Ett gäng vänner från en medelstor svenska stad följde Bomben förslag från expert och satte några kronor på denna kupong en vacker höst för fem år sen. Här är matcherna som rekordvinnarna satsade på:

  • Edsbyn mot Vänersborg (slutresultat 8 – 3);
  • Västerås mot Villa (slutresultat 9 – 4);
  • Bollnäs mot Sandviken (3 – 1 efter slutsignalen).

Det är inte många som lyckas bli miljonärer på bandy. Det gör inte ens bandyspelarna själva. Med Bomben jackpott visade det sig att detta är fullt möjligt.

Oddset Bomben Regler

När managers hos Svenska Spel väljer matcher för Bomben tips, gäller det minst två och max fyra fotbolls- eller ishockeyspel. Reglerna för denna spelprodukt, vars fullständiga namn är Oddset Bomben är enkla.

Din uppgift är att gissa rätt slutresultat. I vissa fall, beroende på spelkalender, väljer monopolbolaget även Bomber med bandy. Det händer ytterst sällan att en annan sport är med på spelkupongen.

Precis som är fallet med de flesta andra tipsspel från SS, går det att få hjälp av funktionen Xperten, om man nu inte orkar gräva i statistiken och själv räkna ut sannolikheten på att Edsbyn slår Sandviken med 10 – 5 i en hockeymatch som är med på dagens spelkupong. Den går ut på att du får Bomben spelförslag från en mjukvara.

Utöver detta finns det inga avancerade spelregler att hålla koll på. Det går att spela system, dvs välja många olika kombinationer av Bomben resultat på en och samma speltipskupong. Återbetalningen eller RTP som nu är trendigt att säga ligger på blygsamma 65 %.

Bomben resultat och statistik

Bomben Resultat

För att bli bra på Bomben tips, gäller det att vara duktig på odds och statistik. Din vinst beror på resultat, men dess storlek hänger på oddskoefficienten. Du måste inte bara hitta bästa Bomben förslag, utan även kunna hitta guldkorn och kombinera riktiga högoddsare med väntade spelresultat.

Tittar vi på fotboll, brukar matcherna sluta med:

  • 1-1 – 11,25 procent av alla matcher;
  • 1-0 för hemmalaget – 9,9 procent av alla resultat;
  • 2-1 för hemmalaget – 8,6 procent av alla fotbollsspel enligt statistiken

Vad gäller ishockey, skiljer statistiken väsentligt från fotboll:

  • 2-2 i 7,3 procent av fallen;
  • 1-1 i 5,0 procent av hockeymatcher;
  • 3-3 i 4,9 procent av spel.

Som ni ser enligt statistiken över mest populära spelresultat så är det svårare att gissa rätt Bomben matcher i ishockey än vad det är när tippar på fotboll.

Det är rätt väntat och odds på slutresultat brukar vara betydligt högre på ishockey. Ännu svårare är det med bandy, där antalet mål brukar vara högre. Det populäraste slutresultatet i bandyspel är 4-4. Så slutar matchen i endast 4,4 procent av fallen.

Hur rättar man Bomben

Ibland hinner vi inte på Ettkrysstvå publicera senaste Bomben resultat, utan nöjer oss med Bomben speltips från expert. Vi vet hur viktigt det är för våra läsare att rätta raden och se om kupongen har vunnit. Vi rekommenderar dig därför att lägga text TV 561 sidan på minne. Där hittar du Bombens utdelning och rätta rader från igår.

Du kan räkna med all nödvändig information om dagens resultat där. Personligen tycker vi på redaktionen att det är det allra bästa sätter att kolla dina resultat inte bara på denna spelprodukt som vi skriver i denna artikel om, utan även på Oddset Mixen och andra tipskuponger från Svenska Spel. Vi är däremot ändå absolut bäst på Bomben1 förslag.

En annan viktig fråga som vi vill ta upp här är att du ska rätta kupongen rätt. Tyvärr missar många en viktig regel. Du måste ha alla rätt på Bomben för att vinna. Det räcker inte med att ha alla utom en match rätt på din tipsrad. Lyckas du tippa rätt, vinner du dock oftast en hel del pengar.

Bomben1 Resultat

Vi följer noga Bomben1 kupongen varje dag och presenterar speltips för samtliga tre eller fyra matcher. Det gäller oavsett om det är Hockeybomben i fokus eller om Svenska Spel satsar på Fotbollsbomben istället.

För att få tag på Bomben1 resultat på ett smidigt sätt rekommenderar vi dig att följa matcherna live på något av spelbolagen på nätet. Där får du de senaste uppdateringarna samt kan live streama fotbollen gratis.

När matcherna är över, publiceras resultat och vinstfördelning för dagens Bomben1 spelkupong. Vi på redaktionen brukar använda oss av Text TV för att rätta raderna. Tio tidningars tips gäller delvis för analys inför våra Bomben spelförslag.

Läs Dagens Speltips på Bomben hos oss

Glöm inte att besöka vår sida varje dag för att få läsa senaste speltips på dagens Bomben matcher. Vi gör vårt bästa för att inte missa en enda match som Svenska Spel har valt att inkludera på sin dagens spelkupong.

Våra bettingexperter analyserar samtliga och presenterar sina tipsförslag på vad du bör tippa på när du lämnar in kupongen till spelbolaget. Vi kikar på målstatistik och baserar våra Bomben speltips på historiken samt spelformen.


400 kr gratis att spela för

Mycket bra Live Betting och proffsig kundtjänst. Smidigt och snabbt med insättningar och uttag helt gratis.

Bomben Tips 16-08-2018

Bomben Speltips Torsdag 16 Augusti

Det vankas Europa League på vårt Bomben speltips torsdag 16 Augusti. Den här vändan är det Bomben 2 som står på schemat, med några matcher där det finns stor chans för målrika prestationer. Bomben Match 1: Burnley – Basaksehir 1, 2 – 0, 1 När Basaksehir hade hemmafördel i Turkiet spelade de aggressivt från första […]

läs mer
Bomben Tips 15-08-2018

Bomben Tips Onsdag 15 Augusti

När Real Madrid spelar hemmamatch brukar man kunna räkna med mål. Vårt Bomben tips onsdag 15 Augusti noterar att så även brukar vara fallet i matcher i MLS. Förutsättningar för bra utdelning med andra ord. Bomben Onsdag 1: Real Madrid – Atlético Madrid 1, 2 – 1 Sommarens stora nyhet i fotbollsvärlden var att Real […]

läs mer
Bomben Tips 14-08-2018

Bomben Experttips Tisdag 14 Augusti

I detta Bomben experttips Tisdag 14 Augusti är det dags för Malmö att avgöra om det blir avancemang i kvalet till Champions League eller inte. Vi tippar att de klarar uppgiften galant. Bomben Tisdag #1: Vidi FC – Malmö FF 0, 1 – 1, 2 Det blev ett mål var när de här lagen mötte […]

läs mer
Bomben Tips 12-08-2018

Bomben Speltips 13 Augusti Måndag

Den första matchen på Bomben speltips 13 Augusti Måndag står mellan IFK Norrköping och Hammarby. Hemmalaget har visat sig vara riktigt svåra att slå den här säsongen och vi ger en knapp fördel till IFK. Speltips för Bomben Match 1: IFK Norrköping – Hammarby 1, 2 – 1, 2 Ett möte där viktiga poäng i […]

läs mer
Bomben Tips 12-08-2018

Bomben 12 Augusti Tips

Det är dags för nästa Bomben 12 Augusti tips. Vi tror att Man City börjar säsongen med att hamna i målprotokollet. Först ut på dagens kupong är dock ett möte i Allsvenskan. Denna omgången är det fyra matcher på schemat, vilket kan betyda bra utdelning. Bomben Söndagsmatch 1: Häcken – Djurgården 0, 1 – 1, […]

läs mer
Bomben Tips 11-08-2018

Bomben Speltips 11 Augusti Lördag

Vårt Bomben speltips 11 Augusti Lördag tror Wolves fortsätter sin fina trend från The Championship, där de sprutade in mål. Nu står Everton för för motståndet, en lämplig uppgift för nykomlingarna. Match 1 Lördag: Örebro SK – Brommapojkarna 1, 2 – 0, 1 Det är inget tvivel om att ÖSK har problem. En vinst på […]

läs mer
Bomben Tips 10-08-2018

Bomben Speltips 10 Augusti Fredag

Det är dags för Bomben speltips 10 Augusti fredag. Ett starkt tips är att Dalkurd inte kommer producera så mycket framåt mot Malmö, som spelat bra både i serien och kvalet till CL. Sista matchen är det troligare att det blir ett par fullträffar från Man United på hemmaplan. Match 1 Fredag: Dalkurd – Malmö […]

läs mer
Bomben Tips 09-08-2018

Dagens Bomben Tips 9 Augusti

Den sista matchen i Dagens Bomben Tips 9 Augusti lär bjuda på en del mål. Hibernian möter Molde på hemmaplan i en match där skottarna lär pressa på framåt. Norska Rosenborg har bra möjlighet att säkra avancemang från omgången mot irländska Cork City. Dagens Match #1: Cork City – Rosenborg 0, 1 – 2, 3 […]

läs mer
Bomben Tips 07-08-2018

Speltips Bomben 8 Augusti Onsdag

Det är dags för nästa omgången i kvalet till Champions League. Vårt speltips Bomben 1 8 Augusti Onsdag tror att Celtic på hemmaplan har en bra chans att knipa vinsten. Kupongens sista match bjuder på ett klart favoritskap. Red Bull Salzburg bör ta en bekväm seger. Onsdagens Match #1: Celtic – AEK Athen 1, 2 […]

läs mer
Bomben Tips 07-08-2018

Bomben Speltips Tisdag 7/8

Det finns fortfarande hopp om svenskt deltagande i Champions League. Efter ett gynnsam lottning är det nu ungerska Videoton som står för motståndet. De skrällde förra omgången och skall normalt inte kunna rubba ett motiverat Malmö FF. Match 1: Malmö FF – Videoton 2, 3, 4, 5 – 0 Det är dags för den tredje […]

läs mer