Menu

Bomben Tips

Få hjälp idag med att tippa alla Oddset matcher av våra betting experter. Vi på Ettkrysstvå publicerar Bomben tips varje dag. I denna introduktionsartikel presenterar vi denna tipsprodukt lite kort och berättar om hur du maximerar dina chansen att vinna pengar på Bomben kuponger med våra speltips.

Bomben Tips Idag

Vi går även igenom frågor som hur rättar man Bomben system och vad betyder FI Bomben. Svenska Spel erbjuder den till dig som gillar höga odds och spel på hockey och fotboll som många tidningar och experter sedan publicerar tipsförslag på.

Å ena sidan är det smartare att göra multipel bets på spelbolag på nätet. Å andra sidan, går det att vinna en Bomben jackpott, ifall man lyckas pricka rätt resultatkombinationer under rätt vecka. Målet med dagens Bomben tips och spelförslag som du hittar nedan är att du blir miljonär på att tippa på matchresultat.

Dessutom brukar Svenska Spel krydda till prispotten med upp till en miljon kronor då och då. Notera att vi alltid erbjuder speltips på dagens Bomben1. Vi har helt enkelt inte resurser nog att täcka precis alla spelkuponger som går att tippa.

Läs mer fakta om Bomben här

Rekordvinst på Bomben

Just på grund av Bombens höga vinstbelopp är denna spelform rätt attraktiv även bland seriösa bettingproffs. Av alla svensklicensierade oddsprodukter är det Stryktipset och Bomben1 som är mest respekterad.

Rekordvinsten på den är rätt saftig – över 2,5 miljoner kronor. I och med att en radvinst kostar en krona, är även oddset på denna vinst rekordstor, precis lika stor som själva vinstbeloppet.

Ett gäng vänner från en medelstor svenska stad följde Bomben förslag från expert och satte några kronor på denna kupong en vacker höst för fem år sen. Här är matcherna som rekordvinnarna satsade på:

  • Edsbyn mot Vänersborg (slutresultat 8 – 3);
  • Västerås mot Villa (slutresultat 9 – 4);
  • Bollnäs mot Sandviken (3 – 1 efter slutsignalen).

Det är inte många som lyckas bli miljonärer på bandy. Det gör inte ens bandyspelarna själva. Med Bomben jackpott visade det sig att detta är fullt möjligt.

Oddset Bomben Regler

När managers hos Svenska Spel väljer matcher för Bomben tips, gäller det minst två och max fyra fotbolls- eller ishockeyspel. Reglerna för denna spelprodukt, vars fullständiga namn är Oddset Bomben är enkla.

Din uppgift är att gissa rätt slutresultat. I vissa fall, beroende på spelkalender, väljer monopolbolaget även Bomber med bandy. Det händer ytterst sällan att en annan sport är med på spelkupongen.

Precis som är fallet med de flesta andra tipsspel från SS, går det att få hjälp av funktionen Xperten, om man nu inte orkar gräva i statistiken och själv räkna ut sannolikheten på att Edsbyn slår Sandviken med 10 – 5 i en hockeymatch som är med på dagens spelkupong. Den går ut på att du får Bomben spelförslag från en mjukvara.

Utöver detta finns det inga avancerade spelregler att hålla koll på. Det går att spela system, dvs välja många olika kombinationer av Bomben resultat på en och samma speltipskupong. Återbetalningen eller RTP som nu är trendigt att säga ligger på blygsamma 65 %.

Bomben resultat och statistik

Bomben Resultat

För att bli bra på Bomben tips, gäller det att vara duktig på odds och statistik. Din vinst beror på resultat, men dess storlek hänger på oddskoefficienten. Du måste inte bara hitta bästa Bomben förslag, utan även kunna hitta guldkorn och kombinera riktiga högoddsare med väntade spelresultat.

Tittar vi på fotboll, brukar matcherna sluta med:

  • 1-1 – 11,25 procent av alla matcher;
  • 1-0 för hemmalaget – 9,9 procent av alla resultat;
  • 2-1 för hemmalaget – 8,6 procent av alla fotbollsspel enligt statistiken

Vad gäller ishockey, skiljer statistiken väsentligt från fotboll:

  • 2-2 i 7,3 procent av fallen;
  • 1-1 i 5,0 procent av hockeymatcher;
  • 3-3 i 4,9 procent av spel.

Som ni ser enligt statistiken över mest populära spelresultat så är det svårare att gissa rätt Bomben matcher i ishockey än vad det är när tippar på fotboll.

Det är rätt väntat och odds på slutresultat brukar vara betydligt högre på ishockey. Ännu svårare är det med bandy, där antalet mål brukar vara högre. Det populäraste slutresultatet i bandyspel är 4-4. Så slutar matchen i endast 4,4 procent av fallen.

Hur rättar man Bomben

Ibland hinner vi inte på Ettkrysstvå publicera senaste Bomben resultat, utan nöjer oss med Bomben speltips från expert. Vi vet hur viktigt det är för våra läsare att rätta raden och se om kupongen har vunnit. Vi rekommenderar dig därför att lägga text TV 561 sidan på minne. Där hittar du Bombens utdelning och rätta rader från igår.

Du kan räkna med all nödvändig information om dagens resultat där. Personligen tycker vi på redaktionen att det är det allra bästa sätter att kolla dina resultat inte bara på denna spelprodukt som vi skriver i denna artikel om, utan även på Oddset Mixen och andra tipskuponger från Svenska Spel. Vi är däremot ändå absolut bäst på Bomben1 förslag.

En annan viktig fråga som vi vill ta upp här är att du ska rätta kupongen rätt. Tyvärr missar många en viktig regel. Du måste ha alla rätt på Bomben för att vinna. Det räcker inte med att ha alla utom en match rätt på din tipsrad. Lyckas du tippa rätt, vinner du dock oftast en hel del pengar.

Bomben1 Resultat

Vi följer noga Bomben1 kupongen varje dag och presenterar speltips för samtliga tre eller fyra matcher. Det gäller oavsett om det är Hockeybomben i fokus eller om Svenska Spel satsar på Fotbollsbomben istället.

För att få tag på Bomben1 resultat på ett smidigt sätt rekommenderar vi dig att följa matcherna live på något av spelbolagen på nätet. Där får du de senaste uppdateringarna samt kan live streama fotbollen gratis.

När matcherna är över, publiceras resultat och vinstfördelning för dagens Bomben1 spelkupong. Vi på redaktionen brukar använda oss av Text TV för att rätta raderna. Tio tidningars tips gäller delvis för analys inför våra Bomben spelförslag.

Läs Dagens Speltips på Bomben hos oss

Glöm inte att besöka vår sida varje dag för att få läsa senaste speltips på dagens Bomben matcher. Vi gör vårt bästa för att inte missa en enda match som Svenska Spel har valt att inkludera på sin dagens spelkupong.

Våra bettingexperter analyserar samtliga och presenterar sina tipsförslag på vad du bör tippa på när du lämnar in kupongen till spelbolaget. Vi kikar på målstatistik och baserar våra Bomben speltips på historiken samt spelformen.


400 kr gratis att spela för

Mycket bra Live Betting och proffsig kundtjänst. Smidigt och snabbt med insättningar och uttag helt gratis.

Bomben Tips 18-06-2018

Bomben Tips 18 Juni

Det är äntligen dags för öppningsmatchen i VM. Sverige tar sig and Sydkorea i en match som det blågula måste vinna för att ha chans i turneringen framåt. Vårt Bomben tips 18 Juni misstänker att matchen blir en tillknäppt hemsida. Sverige – Sydkorea 1, 2 – 0, 1 Om Sverige skall ha en seriös chans […]

läs mer
Bomben Tips 16-06-2018

Bomben Tips Söndag 17 Juni

Tre VM-matcher i vårt Bomben Tips Söndag 17 Juni. Brasilien tar sig an Schweiz i en match där de lär öppna upp VM med ett målkalas. Tyskland möter jämnare Mexiko, som har ett starkt defensivt spel. Nu är det också riktigt nära Sveriges premiär mot Sydkorea… Du har väl inte missat att Betfair ger 10 […]

läs mer
Bomben Tips 15-06-2018

Bomben Speltips 15 Juni

Festen är igång! I vårt Bomben speltips 15 Juni tar vi ställning till tre matcher i VM 2018. Första matchen på dagens kupong är mellan Egypten och Uruguay, där bortalaget har ett på pappret starkt övertag. Match 1: Egypten – Uruguay 0 – 2, 3, 4 I sin kvalgrupp inför VM hamnade Uruguay framför både […]

läs mer
Bomben Tips 14-06-2018

Bomben Speltips 14 Juni

Idag dra så äntligen världens största fotbollsfest igång. Bomben speltips 14 Juni innehåller den första matchen i turneringen. VM i Ryssland sparkas igång genom att värdnationen tar emot Saudiarabien, en match de förväntas vinna enkelt. Under VM finns det mycket att tjäna för spelare. En unik turnering där varje land ställer upp med sin absolut […]

läs mer
Bomben Tips 12-06-2018

Bomben Tips 12 Juni

Det blågula damlandslaget är huvudfavoriter i vårt Bomben tips 12 Juni. De svenska damerna spelar starkt i VM-kvalet och har lösningen i sina egna händer. Ukraina är ett svagare lag och när en åtråvärd VM-plats står på spel skall det inte bli något annat än seger för de svenska tjejerna. Match 1: Ukraina – Sverige […]

läs mer
Bomben Tips 07-06-2018

Bomben Speltips 7 Juni

Tre träningsmatcher inför VM i Bomben speltips 7 Juni. Både England och Portugal har starka lag som bör göra processen kort med motståndarna i VM-genrepet. Island som möter Ghana är en svårare match att tippa, när bortalaget gör en bra insats kan de hota även de bättre nationerna. England – Costa Rica 2, 3, 4 […]

läs mer
Bomben Tips 06-06-2018

Bomben Speltips 6 Juni

VM-matcher och en match i Division 1 samsas i Bomben speltips 6 juni. Belgien som är kända för sitt kvalitativa spel tar sig an Egypten, i en match som de lär föra och få med sig tre poäng. Räkna med att det spelskickliga laget kommer ösa på framåt i genrepet efter VM. BK Forward – […]

läs mer
Bomben Tips 05-06-2018

Tips Bomben Tisdag 5 Juni

Vårt Tips Bomben tisdag 5 Juni tror på en målsnål match i genrepet inför Vm för Ryssland. De har inte vunnit under 2018. VM börjar nästa vecka. Sista chansen att slipa formen kommer mot Turkiet, som de tar emot på hemmaplan. Vi tro på en knapp hemmaseger i vårt Bomben tips. Match 1: Gefle – […]

läs mer
Bomben Tips 04-06-2018

Bomben Speltips 4 Juni Måndag

Idag innehåller Bomben speltips 4 juni en extra rullpott på 186 393 kronor. Jönköping förlorade mot Helsingborg senast och jagar revansch. Eskilstuna har spelat starkt det senaste och är inte en lätt motståndare. Läs våra analyser här nedanför: 1: Jönköpings Södra – Eskilstuna 1, 2 – 1, 2, 3 Eskilstuna har stått för en mycket […]

läs mer
Bomben Tips 03-06-2018

Bomben Förslag Söndag 3 Juni

Het seriefinal väntar i Superettan! Bomben förslag Söndag 3 Juni tippar en jämn och tight match. Falkenberg i serieledning tar emot gästande Örgryte, som de nyligen petade ner från den främsta platsen. Lägg där till intressanta uppvärmningar inför VM och du får en intressant kupong som mycket väl kan bjuda på en del överraskningar. Kroatien […]

läs mer