Menu

Bomben Tips

Få hjälp idag med att tippa alla Oddset matcher av våra betting experter. Vi på Ettkrysstvå publicerar Bomben tips varje dag. I denna introduktionsartikel presenterar vi denna tipsprodukt lite kort och berättar om hur du maximerar dina chansen att vinna pengar på Bomben kuponger med våra speltips.

Bomben Tips Idag

Vi går även igenom frågor som hur rättar man Bomben system och vad betyder FI Bomben. Svenska Spel erbjuder den till dig som gillar höga odds och spel på hockey och fotboll som många tidningar och experter sedan publicerar tipsförslag på.

Å ena sidan är det smartare att göra multipel bets på spelbolag på nätet. Å andra sidan, går det att vinna en Bomben jackpott, ifall man lyckas pricka rätt resultatkombinationer under rätt vecka. Målet med dagens Bomben tips och spelförslag som du hittar nedan är att du blir miljonär på att tippa på matchresultat.

Dessutom brukar Svenska Spel krydda till prispotten med upp till en miljon kronor då och då. Notera att vi alltid erbjuder speltips på dagens Bomben1. Vi har helt enkelt inte resurser nog att täcka precis alla spelkuponger som går att tippa.

Läs mer fakta om Bomben här

Rekordvinst på Bomben

Just på grund av Bombens höga vinstbelopp är denna spelform rätt attraktiv även bland seriösa bettingproffs. Av alla svensklicensierade oddsprodukter är det Stryktipset och Bomben1 som är mest respekterad.

Rekordvinsten på den är rätt saftig – över 2,5 miljoner kronor. I och med att en radvinst kostar en krona, är även oddset på denna vinst rekordstor, precis lika stor som själva vinstbeloppet.

Ett gäng vänner från en medelstor svenska stad följde Bomben förslag från expert och satte några kronor på denna kupong en vacker höst för fem år sen. Här är matcherna som rekordvinnarna satsade på:

  • Edsbyn mot Vänersborg (slutresultat 8 – 3);
  • Västerås mot Villa (slutresultat 9 – 4);
  • Bollnäs mot Sandviken (3 – 1 efter slutsignalen).

Det är inte många som lyckas bli miljonärer på bandy. Det gör inte ens bandyspelarna själva. Med Bomben jackpott visade det sig att detta är fullt möjligt.

Oddset Bomben Regler

När managers hos Svenska Spel väljer matcher för Bomben tips, gäller det minst två och max fyra fotbolls- eller ishockeyspel. Reglerna för denna spelprodukt, vars fullständiga namn är Oddset Bomben är enkla.

Din uppgift är att gissa rätt slutresultat. I vissa fall, beroende på spelkalender, väljer monopolbolaget även Bomber med bandy. Det händer ytterst sällan att en annan sport är med på spelkupongen.

Precis som är fallet med de flesta andra tipsspel från SS, går det att få hjälp av funktionen Xperten, om man nu inte orkar gräva i statistiken och själv räkna ut sannolikheten på att Edsbyn slår Sandviken med 10 – 5 i en hockeymatch som är med på dagens spelkupong. Den går ut på att du får Bomben spelförslag från en mjukvara.

Utöver detta finns det inga avancerade spelregler att hålla koll på. Det går att spela system, dvs välja många olika kombinationer av Bomben resultat på en och samma speltipskupong. Återbetalningen eller RTP som nu är trendigt att säga ligger på blygsamma 65 %.

Bomben resultat och statistik

Bomben Resultat

För att bli bra på Bomben tips, gäller det att vara duktig på odds och statistik. Din vinst beror på resultat, men dess storlek hänger på oddskoefficienten. Du måste inte bara hitta bästa Bomben förslag, utan även kunna hitta guldkorn och kombinera riktiga högoddsare med väntade spelresultat.

Tittar vi på fotboll, brukar matcherna sluta med:

  • 1-1 – 11,25 procent av alla matcher;
  • 1-0 för hemmalaget – 9,9 procent av alla resultat;
  • 2-1 för hemmalaget – 8,6 procent av alla fotbollsspel enligt statistiken

Vad gäller ishockey, skiljer statistiken väsentligt från fotboll:

  • 2-2 i 7,3 procent av fallen;
  • 1-1 i 5,0 procent av hockeymatcher;
  • 3-3 i 4,9 procent av spel.

Som ni ser enligt statistiken över mest populära spelresultat så är det svårare att gissa rätt Bomben matcher i ishockey än vad det är när tippar på fotboll.

Det är rätt väntat och odds på slutresultat brukar vara betydligt högre på ishockey. Ännu svårare är det med bandy, där antalet mål brukar vara högre. Det populäraste slutresultatet i bandyspel är 4-4. Så slutar matchen i endast 4,4 procent av fallen.

Hur rättar man Bomben

Ibland hinner vi inte på Ettkrysstvå publicera senaste Bomben resultat, utan nöjer oss med Bomben speltips från expert. Vi vet hur viktigt det är för våra läsare att rätta raden och se om kupongen har vunnit. Vi rekommenderar dig därför att lägga text TV 561 sidan på minne. Där hittar du Bombens utdelning och rätta rader från igår.

Du kan räkna med all nödvändig information om dagens resultat där. Personligen tycker vi på redaktionen att det är det allra bästa sätter att kolla dina resultat inte bara på denna spelprodukt som vi skriver i denna artikel om, utan även på Oddset Mixen och andra tipskuponger från Svenska Spel. Vi är däremot ändå absolut bäst på Bomben1 förslag.

En annan viktig fråga som vi vill ta upp här är att du ska rätta kupongen rätt. Tyvärr missar många en viktig regel. Du måste ha alla rätt på Bomben för att vinna. Det räcker inte med att ha alla utom en match rätt på din tipsrad. Lyckas du tippa rätt, vinner du dock oftast en hel del pengar.

Bomben1 Resultat

Vi följer noga Bomben1 kupongen varje dag och presenterar speltips för samtliga tre eller fyra matcher. Det gäller oavsett om det är Hockeybomben i fokus eller om Svenska Spel satsar på Fotbollsbomben istället.

För att få tag på Bomben1 resultat på ett smidigt sätt rekommenderar vi dig att följa matcherna live på något av spelbolagen på nätet. Där får du de senaste uppdateringarna samt kan live streama fotbollen gratis.

När matcherna är över, publiceras resultat och vinstfördelning för dagens Bomben1 spelkupong. Vi på redaktionen brukar använda oss av Text TV för att rätta raderna. Tio tidningars tips gäller delvis för analys inför våra Bomben spelförslag.

Läs Dagens Speltips på Bomben hos oss

Glöm inte att besöka vår sida varje dag för att få läsa senaste speltips på dagens Bomben matcher. Vi gör vårt bästa för att inte missa en enda match som Svenska Spel har valt att inkludera på sin dagens spelkupong.

Våra bettingexperter analyserar samtliga och presenterar sina tipsförslag på vad du bör tippa på när du lämnar in kupongen till spelbolaget. Vi kikar på målstatistik och baserar våra Bomben speltips på historiken samt spelformen.


2 Free bets värde 200kr

Smidiga och snabba insättningar och uttag helt gratis. Bra Live Betting och proffsig kundtjänst.

Speltips Bild Bomben Fotboll Söndag Dalkurd
Bomben Tips 08-04-2018

Speltips Bomben 8 April Söndag

Djurgården är dagens bästa bet på Bomben. Det är fotboll som tippas idag, söndag. Djurgården mot Trelleborg i första match. Experten på resultat tips anser hemmalaget som en stabil vinnare mot ett blekt Trelleborg i hemmapremiären i Allsvenskan. Vidare tippar vi att det blir ett jämnt möte på Guldfågeln Arena, där Kalmar möter Elfsborg. I […]

läs mer
Lördag Bomben 2 Speltips
Bomben Tips 07-04-2018

Speltips Bomben Lördag 7 April

Dags för Bomben Lördag och det är fotboll som tippas av vår expert idag. Det gäller att gissa antal mål i det heta Manchesterderbyt mellan Manchester City och Manchester United. Har City verkligen hämtat sig efter att blivit krossat av Liverpool i Champions League tidigare i veckan? Bomben 2 speltips innehåller också matchen mellan Örebro […]

läs mer
Hockey Speltips Bomben 1 Fredag
Bomben Tips 06-04-2018

Speltips Bomben Fredag 6 April

På fredag brukar vi tippa resultat för hockey. Veckans Bomben kupong är inget undantag. Vi satsar på Bomben 1 speltips och det blir tre svårtippade hockeymatcher att lösa. Sjunde och avgörande match mellan Karlskrona och Timrå finns med. Dessutom har Svenska Spel valt ge oss chansen att gissa resultat i landslagshockeymötet mellan Sverige och Slovakien. […]

läs mer
Bomben Speltips Fotboll Torsdag Bild
Bomben Tips 05-04-2018

Speltips Bomben Torsdag 5 April

Äntligen är det dags för kvartsfinalerna i Europa League. Det är just dessa matcher som utgör en högintressant Bomben kupong denna torsdag. Det blir fyra matcher och fotboll. Det brukar innebära högt odds och riktigt stora vinster på Bomben. Det är faktiskt så att du får mer i utdelning på denna kombination av spel än […]

läs mer
Fotboll Bomben Tips Idag 4 April Match
Bomben Tips 04-04-2018

Bomben Tips Idag 4 April

Riktigt bra Bomben kupong väntar alla fotbollsälskare idag. Liverpool och Man City brukar ju bjuda på rejäla målkalas. Med tanke på lagens form finns det goda förutsättningar för fotbollsgodis även i onsdagens Champions League-möte. Riktigt hett lär det bli idag, den 4 april. Vi på Ettkrysstva.com kommer att följa samtliga matcher och nedan hittar du […]

läs mer
Bomben Tips 3 April
Bomben Tips 03-04-2018

Bomben Tips Idag 3 April

Blir det målfest idag? Det tror vår Bomben tips expert. Bayern München och Fulham känns som två heta kandidater att göra en massa mål ikväll. Även i matchen mellan Juve och Real Madrid kan det bli en del fullträffar. Dags för tisdagens Bomben förslag. Kort Analys inför Tisdagens Bomben Vi börjar analysen med CL-mötet mellan […]

läs mer
Bomben Måndag Bild på Dalkurd FF Spelare
Bomben Tips 02-04-2018

Bomben Tips 2 April

Måndagens Bomben kupong är kanske dagens mest intressanta. Svenska Spel bjuder på flera spännande fotbollsmatcher från den allsvenska premiäromgången. Vi på Ettkrysstva.com håller AIK och IFK Norrköping som favoriter idag. Mötet mellan Sundsvall och Örebro känns däremot jämnt. Det finns en enkel anledning till varför Bomben Tips är extra smart att ta del av den […]

läs mer
Söndagens Bomb Tips
Bomben Tips 01-04-2018

Bomben Tips 1 April

Söndagen bjuder på Allsvenskan och här kommer tips på Bomben som hjälper dig tippa rätt resultat idag, den 1 april. Vi tror att både Hammarby och Häcken skall ha hygglig chans att göra flera mål idag. Vi börjar med en kort analys inför kvällens fotbollsmatcher. Därefter presenterar vi systemförslag från expert. Lycka till! Analys inför […]

läs mer
Bomben Tips på Dagens Matcher i Fotboll
Bomben Tips 31-03-2018

Bomben: Dagens Tips 31 Mars

Dagens Bomben kupong bjuder på ett gäng sköna drabbningar i Premier League. Ja, idag, lördag omstartar ligan efter landslagsuppehållet. Det är på tiden för vi saknade Bomben tips och spel på matchresultat. Landslagsfotboll är förvisso kul, men inte alls lika spännande som klubbligorna. Notera att det är fyra fotbollsmatcher som är med på Bomben1 kupong […]

läs mer
Bomben2 Tips Fotboll Bild
Bomben Tips 26-03-2018

Bomben2 Tips

Vill du börja veckan med tips på matchresultat? Då är det dagens Bomben2 som gäller. Fotboll i fokus och Svenska Spel bjuder på tre stycken träningslandskamper från Europa på Bomben kupong. Notera att match 2 och 3 spelas på neutral plan. Rullande jackpott som går att vinna idag ligger på fina 156 188 kronor. Den […]

läs mer