Menu

Vem har sagt att bingo är död? För några månader sedan lanserade Svenska Spel en helt ny bingoprodukt som har fått en del uppmärksamhet. Vill du spela bingo i en modern miljö utan att störas av slots och andra casinospel vid sidan om, är det Svenska Spels bingo som gäller 2018! Inga andra bra alternativ med mycket folk inne i rummen och stora jackpottar finns i Sverige längre.

Sajten har uppdaterat hela sin plattform så att allt fungerar perfekt i HTML. Det gör att du får den bästa möjliga bingoupplevelsen på mobilen. Rummens utseende och sidans design har ändrats rejält, jämfört med hur det har varit tidigare på Svenskaspel Bingo. Fortfarande är de dåliga på bonusar, men å andra sidan är det inget fel på allt annat, inklusive stora prispengar i riktigt många bingorundor.

Nedan listar vi några av ändringar som har lett till förbättring av deras bingorum. Förutom allt det du hittar i vår genomgång, har de även gjort bingochatten något bättre. Den ser nu annorlunda ut, men funkar precis lika smidigt som den alltid har gjort. Vi på Ettkrysstva.com anser att Svenska Spels bingochatt är klart den bästa som finns i Sverige för att hitta bingovänner.

Designen av bingosidan

Alla vi vet hur viktigt det är med modern design inne på bingosidor. 2018 är det fortfarande många operatörer som är riktigt dåliga på den biten. Som ni snabbt märker av så är Svenska Spels Bingo på datorn annorlunda utseendemässigt jämfört med hur det har varit. Det är mer lik Svenska Spels mobilbingo och vi är övertygade om att ni kommer gilla denna nya design. För en gångs skull är det minst lika bra som hos utländska spelsajter online.

Funktioner som rör sig automatisering av bingospel

En funktion som inte finns i nya Svenska Spels bingo är valet att manuellt dutta eller välja markör för dutt. Personligen tycker vi att det är trist, men som vi förstår, är det svårt att implementera detta i HTML. Nu är det automatiserad dutt som gäller. Samma även med autosortering vid bingospel. Funktioner som gör att du på enklast möjliga sätt har koll på dina bästa bingobrickor hos Svenska Spel har alltså blivit något sämre. De spelare som ligger närmast bingo kommer automatiskt finnas med längst till vänster på bildskärmen.

Ljud inne i bingorummen

Äntligen går det att välja inställningar rörande ljud hos Svenska Spels bingo! Gillar du att spela med bakgrundsljud och utropare så slår du på detta i nederkant av bingorummet vid ljud ikonen. Det är en funktion som finns tillgänglig hos de flesta spelsidor på nätet och det är trevligt att vi som gillar SS bingo får nu 2018 möjligheten att konfigurera bakgrundsmusik och rösterna själva.

Köp till nästa omgång av bingorundan

Du kan precis som du alltid har gjort köpa brickor till nästa omgång av bingorundan redan innan spelet har startat. Det gör du i Svenska Spels köpkonsol. Den finner du på sajtens vänstersida. För att göra det under befintlig omgång, klickar du på knappen Köp till nästa. Då får du välja antalet brickor som du vill köpa till nästa spel. Denna funktion har alltså inte implementerats, utan ändrat sitt utseende något.

Närmast bingo lista

Alla bingospelare i Sverige och utomlands vet att det alltid är kul att ha koll på vem som ligger närmast bingo. Detta kan du givetvis göra även i nya Svenska Spels bingo. Under befintlig spelomgång ser du listan över bästa spelare som ligger nära vinst i vänstra delen av bingorummet.

Samtliga kunder som har köpt bingobrickor börjar spelomgången med fem stycken blå bollar. Det du ser i listan indikerar hur långt man har kvar till bingo vinst. När du sedan kommer till fyra nummer från vinst, räknar den ner. Annars visas det i topplistan att spelaren har fem stycken bollar kvar till bingo, även om du har fler. Vill du ha koll på hur just du ligger till kan du klicka på knappen Ändra. Då visar listan hur dina egna bästa brickor i omgången ligger till.

Spelinformation inne i bingospelet

Inne i bingospelet hos Svenska Spel hittar du dessutom nu all den information som behövs för det enskilda spelet på ett smidigt sätt. Du kan bland annat se följande data:

  • brickpris,
  • antal spelare som är med i rundan just nu,
  • prispotten som gäller denna omgång,
  • information om nuvarande bingojackpott.

Klickar du på Jackpot knappen inne i spelet, får du även fram mer info om pågående spelet.