Menu

Match10

Match10 Legolas

För dig som är trött på gamla vanliga tipskuponger, är Match10 säkert något värt att testa. Spelbolaget Legolas Bet lanserar sin egen version av Stryktipset som de väljer att kalla för Streckspel. På denna kupong gäller att hitta rätt tecken i tio fotbollsmatcher.

Du får utdelning om du har tio eller nio rätt. Halva potten går till vardera del. Det kommer ge betydligt högre vinster än vad du är van vid. Radpriset är 3 kronor, spelavdraget är 15 procent och ingen öresavrundning förekommer.

Match10 från Legolas.bet går ut på att gissa rätt resultat i tio fotbollsmatcher som är utvalda avv spelbolaget. Får ingen av spelarna alla 10 rätt på spelkupongen, betalas hela vinstpotten ut till de med 9 rätt. Vid ingen med 9 rätt går potten vidare och betalas till dem med 8 rätt. Minimiinsats per kupong är satt till tre svenska kronor eller motsvarande i en annan valuta.

Spelregler för Match10

Att spela Match10 är enkelt. Är du van vid att lämna in dina Stryktipset tips kuponger på nätet, kommer du att lära dig alla regler inom loppet av några minuter. Börja med att klicka på spela-knappen som finns längst upp på hemsidan Legolas.bet.

Visst måste du ha ett konto för att köpa Match10 spelkuponger. Härifrån kan du välja vilken spelform du önskar spela på. Klicka på Match10 som tar dig till alla våra tillgängliga spel. Välj vilken pool du vill spela i. Därefter är det exakt samma val av tipsmatcher som gäller här som vid spel på andra tipskuponger.

Placera ett spel på Match10

Vi på Ettkrysstva.com rekommenderar att du läser våra speltips på fotboll innan du fortsätter med att placera ett spel. När du är klar är det dags för att betta på Match10. Du kan välja tecken på kupongen i övre högra hörnet, eller kan du scrolla ner och se alla matcher samt streckprocent.

Du kan välja minst ett tecken i vardera match utan några gränser på maxantal, men kom ihåg att ju fler tecken du väljer desto mer kommer din kupong att kosta. Legolas.bet system kommer räkna ut totalkostnaden för din kupong.

Efter att du har valt din kombination och du är nöjd med din kupong kan du gå till toppen av sidan, därifrån kan du välja multiplikatorn för ditt spel och se den totala kostnaden. När du har fått fram kostnaden kan du klicka på den gröna knappen för att placera ditt spel. Om du önskar se den totala potten kan du se detta till vänster om kupongen. Om du vill avbryta ditt spel, eller bara dubbelkolla vad du spelat, kan du hitta din kupong under ”Min Profil” – ”Mina Spel”.