Menu

Tips SM

Tävlingen eller mästerskapet som går under namnet Tips SM 2018 är en tipsturnering från Svenska Spel med fina priser i potten. Det gäller att tippa bästa möjliga resultat på Stryktipset under sex omgångar för att bli bäst i Sverige på tipsspel. I den här artikeln får du svar på de 2018 tips SM frågor som kan tänkas uppstå. Hur funkar den då? Du kan delta i tävlingen individuellt eller som del av ett lag på fyra eller fem personer.

Förstapriset detta år är ett kontantpris på 300 000 kronor samt en resa till England för att se en PL-match. Ett bra tips för smekmånad kanske? Om du vill kontrollera 2018 resultat individuellt eller se din aktuella ställning kan du enkelt kolla allt som har med tävlingen att göra här på vår bettingsajt. Vi kommer även att publicera en heltäckande guide inför Tips SM 2019, när det väl är dags för en ny upplaga av denna fantastiska svenska tipsturnering.

Tips SM 2018 Information

Den viktigaste frågan är möjligtvis när börjar tips SM 2018? Svaret är att den första omgången i den prestigefyllda tävlingen går av stapeln den 21 oktober i år. För att delta behöver du spela ett system på 64 rader under sex veckor i rad. Det sämsta resultatet räknas bort.

Det finns två tävlingar att ställa upp i, dels den individuella tävlingen samt som lag. För butiksägare finns ytterligare en tävlingskategori, även om den inte är öppen för allmänheten. I bägge kategorierna går de tretton bästa deltagarna till 2018 final, som hålls i Stockholm under December. Detta är den tjugoandra upplagan av tävlingen, där skryträttigheter står på spel.

Tips SM regler och priser

Det är relativt enkla regler för att delta i tips-SM. Sex lördagar i rad skall du lämna in ett system på 64 rader. De fem bästa veckorna slås sedan ihop för att ge din totalpoäng. Undrar du vad man kan vinna på tips SM 2018?

Förstapriset är 300 000 tusen kronor och en fotbollsresa till ett värde av 18 000 kronor i den individuella tävlingen. Lagdeltagare får 50 000 kronor var samt samma resa. Inte en dålig bonus för den lyckliga vinnaren.

För att vinna och bli mästare i Tips SM behöver du en stor del kunskap, samt lite tur. Vi på Ettkrysstva.com vill hjälpa dig med den första delen av det påståendet. Vi kommer löpande publicera tips, resultat och statistik som rör tävlingen, för att maximera våra läsare chanser att hamna högst upp på prispallen. Få en del av prisbordet med vår hjälp!

Resultat 2017

Oavsett om du deltar i tävlingen individuellt eller som en del i ett lag kan du kontrollera resultat här på Ettkrysstvå. Det gäller även för butiksmästare Tips SM, som är en tävling där Sveriges ombud ställer upp mot varann. Du kan följa tävlingen via Expressen eller här hos oss.

Vi offentliggör regelbundet tips, statistik och live resultat för att underlättare för våra besökare att bli framgångsrika. Vill du bli en mästare på Stryktipset tips bör regelbundna besök vara en del av din strategi.

Tips SM Frågor

För att vinna Tips-SM behöver du ha tungan rätt i mun. Det finns viss prutmån eftersom du får ett system på 64 rader, men som de flesta spelare vet betyder det inte särskilt mycket när det gäller att få tretton rätt. Svenska Spel har kört tävlingen i över tjugo år, vilket säger en del om hur populär den är bland svenska spelare.

Bli bäst på Stryktips 2018 genom att ställa rätt frågor. Vem skräller, vilket lag är dåligt på bortaplan och vilket lag lyfter hemmapubliken till nya nivåer? Här på sajten får du svar på sådana frågor, samt annat som kan vara av vikt för spelare.

Följ Tips SM Ställning 2018 hos oss

När Tips-SM är i full gång har du möjlighet att kontrollera Tips SM ställning här hos oss. Genom att läsa regelbundna Stryktipset tips från expert får du gratis möjlighet att optimera dina vinster. Tävlingen skall främst ses som entertainment, även om priset på 300 000 tusen till en lycklig vinnare säkerligen inte gör ont. På vår startsida hittar du senaste info med våra egna speltips på matcher.

Det handlar om att kunna säga att man är bäst i Sverige på tips. Om det är sant för dig kommer det synas i din plånbok när omgångarna har spelats klart. Är du en del av lag på tipset får du dela den summan med vänner. Resan ni gör tillsammans vid vinst lär vara extraordinär. Spela msart, använd den information som finns tillgänglig för dig och lycka till!