Menu

Champions League Gruppspel

Det är dags för en ny säsong av Champions League gruppspel. 32 klubbar är med och tävlar i denna liga för Europas bästa fotbollslag. Vi på redaktionen kommer att följa samtliga matcher och bjuda er på CL speltips inför varje omgång. Se till att besöka Ettkrysstva.com varje måndag för att få senaste betting förslag med odds på Champions League 18/19.

Åtta grupper bestämmer vem som når 2018 slutspel i Champions League. Nedan hittar du en guide över lag och spelschema som gäller för gruppspelet. Under säsongen analyserar våra fotbollsexperter ställningen och vinstchanserna samt tippar lagen som ligger bäst till att nå 2018 final. CL avgörs 1 juni 2019 i Madrid, på samma arena där Atletico madrid spelar sina hemmamatcher i La Liga.

Precis som vi tidigare har gjort med afrikanska CAF Champions League, gör vi en genomgång av samtliga CL grupper inför turneringsstart. Vi kikar på odds för att gå vidare från gruppen samt på vem som vinner Champions League 2018/19 enligt spelbolag. 2018 lottning har slutat med åtta jämna grupper, där ingen går att klassa som dödens grupp. Svårtippat, men också oerhört spännande för betting fansen. Vi börjar guiden med Grupp A. Fler grupper presenteras löpa under 2018. Vi gör vårt bästa för att hinna till den 18 september, datumet då CL turneringen börjar.

Champions League Grupp A odds

I mitten av september drar turneringen igång. Då spelas de första matcherna i Champions League Grupp A 2018. Årets CL lottning bjuder på en rad intressanta matcher att betta på. I denna grupp är det Atletico från Spanien som räknas till favoriter enligt spelbolag med odds på Champions.

Ett till fotbollslag tippas slåss med Madrid klubben om gruppvinsten, om man får tro bettingexperter online. Det är tyska Borussia Dortmund som har lägst odds på att gå vidare till Champions League slutspel som börjar senare i år.

Nedan listar vi på Ettkrysstva.com bästa förslag från fotbollsbetting expert inför gruppspelet startar. Spelalternativen våra killar och tjejer jämför i denna CL guide gäller alltså före turneringen sätter igång. Vill du att dina bets på Champions League blir optimala, rekommenderar vi dig att kolla vår startsida efter senaste speltips för Grupp A i CL 2018/19.

Återstående två fotbollsklubbar som spelbolagen inte tror på i Grupp A är belgiska Club Brugge. Visst har Belgien som land en massa starka fotbollsstjärnor som Lukaku och Courtois. På klubbnivån är deras bästa liga lag riktiga högoddsare. Bets på att laget Brugge blir gruppvinnare här ger inte mindre än 40 ggr pengarna hos de flesta spelbolag online.

Satsar du istället på favoriten Atletico i Grupp A 2018, blir oddset du får från bettingsidorna ca 1.50. Borussia Dortmund betalar över 4 ggr insats vid spel online. Fjärde laget i gruppen är Monaco som spelar i franska Ligue 1 och som är ett bra bettingalternativ för dig som vill satsa på laget som når Uefas Europa League via en tredje plats i Champions League gruppen.

Innan du sätter igång med betting på CL Grupp A, glöm inte jämföra odds hos spelbolagen. Det gör att du maximerar möjligheten att vinna mer genom att få tillbaka mer i vinst och därmed få en högre RTP på Champions League odds spel. Ett tips till är att kolla våra expertförslag på CL. På startsidan listar vi alla viktiga matcher och ger expertförslag inför varje omgång i Champions. Dessutom planerar vi lansera en enkel resultat tjänst för liverättning inom kort, så att du alltid får senaste information om händelser i ligan.

Sammanfattningsvis, är det Atletico som är storfavoriter i Grupp A i Champions League 2018. Franska ligans AS Monaco har ett relativt bra lag. Även om Borussia Dortmund känns som en stark kandidat till en andra plats, får Monaco inte räknas bort. 7 gånger pengarna tillbaka vid gruppvinst känns dock inte särskilt lockande.

Spelschema Grupp A 2018

Dags att presentera alla matcher som väntar dig i årets gruppspel i CL Grupp A.

Omgång 1:

Spelas den 18 och den 19 september 2018

• Monaco – Atletico
• Club Brugge – Borussia Dortmund

Omgång 2:

Spelas den 2 och den 3 oktober 2018

• Borussia Dortmund – Monaco
• Atletico – Club Brugge

Omgång 3:

Spelas den 23 och den 24 oktober 2018

• Club Brugge – Monaco
• Borussia Dortmund – Atletico

Omgång 4:

Spelas den 6 och den 7 november 2018

• Monaco – Club Brugge
• Atletico – Borussia Dortmund

CL Grupp A resultat

På vår sida kommer vi att följa Grupp A resultat efter varje omgång av Champions League i live rättning sektion. Det gör våra experter på betting löpande under hela säsongens gång med start i september. Vi tar del av all den viktigaste statistik, andra forum med spelförslag, bästa speltips från proffs.

Baserat på informationen om CL, senaste resultat och odds rörelser som avser Grupp A, gör vi analyser inför varje omgång. Dessa publiceras på vår startsida. Följ årets resultat i Champions League gruppspel hos Ettkrysstva.com och läs våra speltips varje dag. Vi lovar dig att göra det bästa så att du vinner pengar på odds på CL.