Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Bomben 22 december 2018

Det är dags för en hemmatung kupong detta förslag Bomben 22 december 2018. Manchester City och Londonlaget West Ham bör ha bra chans att få in hyggligt antal mål.¨

Chelsea – Leicester 1, 2 – 0

Chelsea har hemmafördel men vi tror inte de kör över motståndet totalt. Leicester är ett sämre lag men spelar bra hemåt. Lyckas dock sällan skapa farligheter framåt och vi har inga problem med att spika nollan för bortalaget. Hemmalaget har sällan sprutat in mål trots många vinster, senaste fem matcherna har de inte gjort fler än två någon gång.

Manchester City -Crystal Palace 1, 2, 3, 4 – 0, 1

Det här är en missmatchning. Man City är solklara favoriter. Palace har slöppt in för mycket mål, bland annat mot West Ham och Brighton, som inte håller närheten samma klass som dagens motstånd. Däremot spelade de riktigt väl mot topplaget Tottenham. Manchester City gör rutinmässigt två, tre eller fler mål. Vi stoppar strecken vi tre.

West Ham-Watford 1, 2, 3 – 1, 2

Här finns det chans att för bägge lag att näta flertalet gånger. West Ham har en del spelare borta men spelar trots det bra fotboll. Nu har de fyra segrar i rad som är bra jobbat. De öser på framåt men bjuder i gengäld ofta på chanser åt andra hållet. Det tippar vi att Watford utnyttjar åtminstone en gång.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!