Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben expertförslag 20 december 2018

Gnaget är ett topplag i Hockeyallsvenskan men haft en svacka det sista. Vårt Bomben expertförslag 20 december 2018 tror på en tuff match när de nu har bortais mot Björklöven, som kan mycket sina bästa dagar.

Björklöven – AIK 1, 2, 3 – 2, 3, 4

Senast klättrade Björklöven placeringar efter uddamålsvinsten över Almtuna. De har spelat väl hemma den här säsongen. AIK förde spelet mot Pantern men förlorade ändå med ett – fyra, vilket var otroligt förvånande. Nederlaget mot Oskarshamn innan det är det inte så mycket att säga om. Stockholmslaget har vunnit de två första mötena mot Bjärklöven och vi har de trots allt som favoriter här, om än knappt.

Modo – Västervik 3, 4 – 2, 3

Det går tufft för Modo nu, som har fyra förluster på raken. Nu närmast ett – noll mot Karlskoga efter att de släppte in förlustmålet med en minut kvar av de tredje perioden. Västervik är ett bottenlag som bara har Mora under sig i tabellen. De skrällde mot formstarka VIK senast då de vann med fantastiska sex mål mot ett. De här lagen har anmärkningsvärt gjort lika många mål den här säsongen. Defensivt ser det annorlunda ut.

Södertälje – Tingsryd 2, 3 – 1, 3

Det verkar som att Södertälje har hämtat sig från sin svacka. En fyramålsvinst över Leksand där de höll nollan nu senast imponerar. Vinsten med fem – fyra mot Karlskrona visade på bra moral. Tingsryd har också kommit igång ordentligt vilket resulterat i fem vinster på sex matcher. Lagen har vunnit en var av de tidigare matcher den här säsongen.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!