Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Bomben 17 december 2018

En matcher från Italien, en från England och en från Spanien utgör kupongen detta spelförslag Bomben 17 december 2018. Tveksamt att något lag sprutar in mål den här gången.

Atalanta – Lazio 1, 2 – 0, 1, 2

Atalanta visar fin form just nu och senast mot Udinese stop Zapatas för ett hattrick. De har en trupp fri från allvarliga skador och bör kunna göra en bra insats här. Lazio har kryssat fyra matcher i rad och kommer närmast från ett möte i EL som inte betydde någonting.

Alavés – Atlético Bilbao 1, 2 – 1, 2

Det går fint för Alavés den här säsongen även om de mattats av något det senaste. Har inte åkt på en enda förlust med hemmafördel såhär långt. Bilbao å sin sida presterar långt under förväntad nivå. Tränarbyte nyligen och han inledde med en uddamålsvinst över Girona. Frågan är om det var början på deras upphämtning.

Derby – Nottingham 1, 2, 3 – 1, 2

Just nu är Derby heta, med fyra vinster de sex senaste matcherna. Senast en enmålsvinst över Wigan efter en kämpainsats. Ligger på fjärde plats i serien. Forest har ett bra anfall men släpper till lite för mycket bakåt. Bör bli en ganska jämn match, liten fördel till hemmalaget.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!