Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Bomben 13 december 2018

Den här vändan är det tre matcher från Europa League som utgör kupongen. Vårt expertförslag Bomben 13 december 2018 tror Genk har bäst chans att få in mycket mål. För Malmö väntar en tuff uppgift.

Besiktas – Malmö FF 2, 3 – 1, 3

Det är långt ifrån omöjligt att det nätas ordentligt den här matchen. Malmö är tvingade till tre poäng vilket bör betyda fullt ös från start från skåningarna. Besiktas har kvalitet framåt men den defensiva delen av laget är inte lika stark. Pepe är fortfarande borta vilket hjälper Malmö FF.

Genk – Sarpsborg 2, 3, 4 – 0

Genk leder gruppen men ligger bara tre poäng före Sarpsborg, som innehar fjärdeplatsen just nu. Det norska laget måste gå för vinst här vilket kan öppna upp matchen. I Belgien är det Genk som leder ligan och deras form är det sannerligen inget fel på. De öser in mål och kommer bli en svår match för norrmännen. De lär gå för seger för att säkra förstaplatsen i gruppen.

MOL Vidi FC – Chelsea 1, 2 – 1, 2, 3

Det råder klasskillnad mellan lagen, där starka Chelsea är flera nummer för stora för dagens motstånd. De är dock redan klara för vidare spel vilket bör betyda alternativ startelva och vacklande motivation. Tvåan klart troligast, men en skräll här mot ett reservbetonat topplag är inte heller omöjligt.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!