Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Bomben 19 december 2018

Uppehållet är äntligen över och detta förslag Bomben 19 december 2018 är det dags för tre matcher från SHL. Omgången har en extrapott på 333 333 kronor som potentiellt gör våra förslag värdefullare.

Djurgården – HV 71 3, 4 – 1, 2

Det har varit en ganska tuff säsong för DIF, som haft en hel del bortfall i truppen på grund utav skador. Spelade halvdant mot Luleå. Nu när uppehållet är över är flera ordinarie spelare åter tillgängliga för spel vilket bör betyda ett annat lag än tidigare. Axelsson är antagligen tillbaka här. HV 71 förlorade förvånande mot Mora efter att varit ett steg efter matchen igenom. Hade tre vinster i rad innan det. Det var Djurgården som vann när lagen möttes tidigare i höst, med siffrorna tre – ett.

Skellefteå – Linköping 1, 2, 3 – 1, 2, 3

Den här matchen bör betyda en jämn kamp. Skellefteå avslutade förvisso ganska taffligt innan uppehållet med tre nederlag. Utöver det blev de hemskickade i Champions Hockey League. Linköping har varit upp och ner. De torskade mot Färjestad utan att göra ett enda mål. Kommer från tre bortavinster i rad, vilket är imponerande. Vann första matchen med ett uddamål.

Växjö Lakers – Malmö Redhawks 3, 4 – 1, 2

Fjolårets mästare Lakers hade en trevande start på säsongen, där det inte fungerande offensivt. De senaste månaderna har de visat bättre takter och i skrivande stund har de åtta vinster i rad när de har hemmafördel. Förlorade på bortaplan mot Indians med noll – ett senast. Redhawks har en bra period i SHL där de vunnit fem av sex matcher. I CHL blev de hemskickade av München vilket var en besvikelse. De här lagen spelar ofta täta matcher.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!