Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben expertanalys 24 december 2018

Det är ryska matcher på schemat denna Bomben expertanalys 24 december 2018. I år har CSKA gått från klarhet till klarhet med den överlägset bästa defensiva statistiken. Räkna med tre poäng och mycket mål detta mötet.

Avangard Omsk – Sibir Novosibirsk 2, 3, 4 – 1, 2

Just nu ser det fint ut defensivt för Avangard Omsk. Inledningsvis var så inte fallet. Sibir Novosibirsk kämpar i uppförsbacke och tveksamt att denna matchen blir annat än klar förlust. Noterbart är att dessa lagen sällan gör mycket mål på varann.

CSKA Moskva – Neftekhimik Nizjnekamsk 4, 5 – 0, 1

Seriens giganter denna säsongen är tveklöst CSKA Moskva. De hade imponerande arton vinster i rad innan de hamnade i en mindre svacka med två förluster i rad. Därefter slog de Petersburg och kopplade åter järngrepp om tabellen med resultatet fyra – ett. De skiner både offensivt och defensivt vilket bör synas i resultatet här.

HC Sotji – Torpedo Nizjnij Novgorod 3, 4 – 1, 2, 3

Hyfsat klurig match. Inget av lagen uppvisar stabilitet tillräckligt för omutligt förtroende. Sotji starkare hemma än borta vilket spelar roll. De här lagen spelar ofta jämna matcher som sällan bjuder på målkalas. Vi tippar på att så inte blir fallet här heller.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!