Menu

Fantasy Premier League Tips

Engelska FPL är ett populärt spel från EA Sports. Din uppgift när du lämnar in årets lag 18/19 är att läsa ordentligt med Fantasy Premier League tips. Det hjälper dig att sammanställa bästa möjliga lag enligt ett unikt poängsystem. Det finns lite information om spelet Fantasy Premier League på svenska, varför vi vill skapa en snabb och enkel guide för dig att använda.

Välj Captain i Fantasy PL och ta ditt lag mot nya höjder. Allt eftersom säsongen utspelar sig och du väljer veckans trupp avancerar du i rankingen. Var noga med ditt val av lag eftersom du kommer få dras med beslutet en hel säsong, även om det finns lösningar för spelarbyten, cheats och krislösningar.

Fantasy Football draft, är ett nytt spel som är ett bra komplement till FPL. Spela världens största managerspel, med över 5 miljoner unika användare. Läs tips och tricks för engelsk fotboll och fantasy sport på svenska här på spelsajten innan du börjar med inlämning av ditt lag samt under PL säsongens gång! Nu behöver du inte längre Reddit och andra engelska sidor för att bli bra på fantasyfootball. Lycka till nu i kampen mot dina vänner och andra som är med i ligaspelet 18/19.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!

Fantasy Premier League 2018/19 Guide: Regler på Svenska

För att underlätta för våra läsare har vi skapat en snabb FPL-guide 18/19 som förklarar det viktigaste. Bli framgångsrik 2018 genom att följa våra PL-tips. Vi på Ettkrysstvå vill öka våra läsares möjligheter. Få koll på poängsystem för att bli framgångsrik hos casinon som Guts, vilka erbjuder egna fantasy fotboll ligor där du kan vinna riktiga pengar.

Laget som skapas skall ha 15 spelare. Budgeten för det första laget får inte överstiga 100 miljoner pund. Du får maximalt använda tre spelare från samma klubblag. Beroende på hur dina spelare presterar i ligan stiger eller faller du rankingen. Vid transfers går det att göra en cheat och inkludera fler stjärnor från samma klubb i din FPL squad.

Det enda forumet som vi anser är av värde om FPL på svenska är Flashback. Det mesta där handlar om att hitta en bra cheat och lura systemet. Vårt mål är att publicera tips och guide som är så pass bra att du inte behöver besöka FantasyFootball tråden på detta forum.

5 korta FPL tips

 • Investera huvuddelen av pengarna på midfielders och anfall
 • Spela med max 3 backar
 • Läs reglerna noggrant innan start
 • Byt ut spelare som inte presterar
 • Spela mot andra på utvalda bettingsajter

Välja bästa FPL lag: tips

När du spelar Fantasy Premier League är en viktig del av det tidiga arbetet att välja bästa lag och läsa senaste nyheter och speltips om FPL 18/19. Har du spelat andra spel där du får vara Barclays Premier League Manager vet du möjligtvis en del om hur du spelar. Fantasy fotboll har varit en del av svenska spelares nöjen sedan länge. Det gäller att välja bästa startelva, alltså vilka spelare som skapar flest poäng. Hur du får poäng för dina speltips ser ut som följer:

 • Spelare får en poäng för att spela i en match samt ytterligare en för minst 60 minuters speltid
 • En assist ger tre poäng oavsett spelare
 • Anfallare får fyra poäng per mål
 • Mittfältare får fem poäng per mål och ett poäng för att hålla nollan
 • Försvarare tjänar sex poäng per mål och fyra poäng för nollan
 • Målvakter får sex poäng per mål. De får fyra poäng för att hålla nollan samt en poäng per tre stycken räddning.
 • Straffräddningar ger fem poäng och varje två insläppta mål ger avdrag mett ett poäng
  tjänar sex poäng per mål och fyra poäng för nollan
 • Straffmissar ger två poängs avdrag per lag

Tips inför nya säsongen 2018/19

Skapa ditt eget dream team och mät dina kunskaper mot andra likasinnade. Det är nästan roligare än att satsa pengar på betting online. Utför smarta transfers för att bli så lyckad som möjligt. Vi på redaktionen erbjuder fantasy premier league tips från expert kostnadsfritt till alla våra läsare. Om du vill vinna och skapa en bestående framgång är vår blogg en bra källa för information.

Nya säsongen är på ingång och det gäller att fundera ut vilka spelare du vill ha, samt vart. Genom att välja från rätt Premier League teams skapar du förutsättningar för framgång. Tänk på att max tre spelare från samma lag är tillåtet.

Välja lagkapten

Undrar du varför det är viktig att lägga tankeverksamhet på att välja lagkapten inför nästa omgång? Då är det bra att veta att utmärkelsen ger dubbla poäng för den utvalda spelaren. För rätt spelare kan det betyda stor skillnad och vara en nyckel till framgång för dig. Bli framgångsrik Football Manager 2018/19 genom att följa våra FPL tips, som vi publicerar löpande.

Göra transfers för mitt Fantasy Premier League lag

För att nå framgång behöver du göra transfers för ditt Premier League lag. En transfer är gratis per Premier League omgång. Du får en möjlighet att föra över transfern till veckan efter, men bara en. Om du vill göra ytterligare byten kostar det fyra stycken FPL-poäng per transaktion.

Transfermarknaden 18/19 öppnar upp för intressanta spelmöjligheter. Håll tungan rätt i mun för att bli framgångsrik, en bra tumregel är att göra dig av med spelares efter två veckors dåliga prestationer. Spelare fluktuerar i värde allt eftersom säsongen utvecklar sig. Välj smart så blir du lyckad.

Finns det några cheats för Fantasy Premier League?

Även om det finns strategier som anses vara gråzon när det gäller fusk finns det inga öppna fusk i dagsläget, även om många källor utger sig för att kunna bidra med otillåtna fördelar. Spela rent så blir det roligare. Skapa mästarlaget i Dream League genom smarta byten och bra undersökning innan veckan omgång. På Ettkrysstva.com publicerar vi regelbundet tips för att bli framgångsrik på Fantasy Premier League.

Vad är FPL draft?

FPL Draft är ett nytt spel som skall ses som ett komplement till den ordinarie FPL. Skapa ligor där du enbart får ha en spelare per klubblag i ditt lag. Spela sedan i ligor med vänner eller andra online. Precis som i föregångaren kommer du ha 100 miljoner pund att börja din säsong med. Det är alltså ett helt separat spel som nu finns tillgängligt, goda nyheter för fans av Fantasy Premier League.

Utveckla din strategi för att bli så framgångsrik som möjligt. Välj mellan Premier League lag som Arsenal, Chelsea eller Liverpool och utveckla din talangpool på bästa sätt. Ett Wildcard chip används för att förnya hela din trupp. Genom att utnyttja möjligheten smart kan du tjäna stora fördelar, men det är inte riskfritt. Gör bra val genom att kolla in våra tips från expert på engelsk FPL fotboll.

Går det att vinna något på Fantasy Premier League?

Originalspelet är gratis att delta i och bidrar inte med några monetära vinstchanser. Däremot finns det flertalet sidor som erbjuder Fantasy Fotboll 18/19, där du kan delta i ligor och turneringar med andra spelare. Precis som i många andra betting avdelningar går det ofta att tjäna välkomstbonusar och andra kampanjer som rör fantasy fotboll. Var dock noga med villkoren för utnyttja en betting bonus framgångsrikt.

Många bettingssajter ger ut någon form av priser varje månad, så det kan löna sig att vara kunnig på FPL. Ta del av ett community för spelare för att få utveckling och möjlighet att utbyta tips med andra intresserade.

Sammanfattning: Tips för att välja ditt Fantasy Premier League lag

Vi som gör denna spelsajt vill göra våra läsare så framgångsrika som möjligt. Därför bidrar vi med en enkel Fantasy Premier League guide på svenska, samt löpande tips om hu du skall utveckla ditt lag allt eftersom säsongen fortlöper. Får tips från expert om hur du skall välja optimala laget i FPL. Tävla sedan med vänner i Fantasy Fotboll, eller använd en bettingsajt online.

Spela andra fotboll managerspel och du kan vinna riktiga priser. Många respekterade källor erbjuder nu egna ligor och spel för riktiga pengar. Spela smart så kommer det gå bra. Registrera ditt lag för säsongen 18/19 nu eller läs övriga artiklar på ämnet här på Ettkrysstva.com!