Menu

Precis som vi gjort på de senaste världsmästerskapen kommer vi fortsätta med de senaste speltipsen inför mästerskapet i Qatar. Fram tills dess får du nöja dig med vår expert analys för kval till VM. Att bjuda på Fotbolls VM 2022 rekar redan nu är lite väl modigt eftersom efterskalven från VM i Ryssland 2018 knappt lagt sig än. Vem som vinner VM i Qatar är svårt att tippa nu men som vanligt lär det vara de stora nationerna som är favoriter till att bli världsmästare 2022.

Att betta på mästerskap är otroligt populärt och spelbolagen går “all in” under VM, något som har gjort att många vill ha en Excel mall för VM Tipset hos Svenska Spel. Under VM 2022 kommer dock Svenska Spel inte att vara statligt längre (och dessutom inte ha monopol) vilket innebär att vi kanske får se lite schyssta bonusar från detta spelbolag.

Streama Fotbolls VM 2022 gratis

VM är en fotbollsfest som alla ska kunna ta del av. Framförallt om Sverige spelar. Vissa spelbolag skaffar rättigheter till VM-matcher så att du kan streama Fotbolls VM gratis på din dator eller i mobilen. Självklart kommer detta också vara fallet när mästerskapet spelas år 2022.

Om du befinner dig utomlands spelar ingen roll eftersom EU-regler numera säger att man inte får blocka streamat innehåll bara för att en kund är utomlands. Därför kan du resa runt i hela Europa och se matcherna från svenska sändningar. Vill du ha studio och knivskarpa analyser behöver du SVT Play eller TV4 Play när du är i Sverige och vill se fotbolls VM matcher i hög kvalitet live online.

Fotbolls VM 2022 på tv

Precis som vanligt är SVT och TV4 / C More de kanaler som kommer att visa fotbolls VM 2022 i Sverige. Dock kommer mästerskapet att spelas på vintern mellan 21 november – 18 december. Arrangörslandet har lagt enorma summor och kostnader på att bygga helt nya arenor som ska stå klart innan 2022.

Att FIFA gav just Qatar mästerskapet var kontroversiellt och när man fick reda på byggarbetarnas villkor blev det stora debatter. Det ryktades till och med om en möjlig flytt till amerika. Fotbolls VM 2022 sändningar kommer hur som helst att fortsätta hos SVT och TV4 vilket gör att Viasat och Eurosport får stå åt sidan. För de som vill se matcherna på plats kommer FIFA att släppa biljetter när lottningen är gjord.

Odds på Fotbolls VM 2022

Under VM 2018 rådde en hysteri bland spelbolagen som världen inte skådat tidigare. Det är svårt att se att VM 2022 kommer vara annorlunda. Odds på Fotbolls VM 2022 alla matcher hittar du hos ditt spelbolag när lottningen är klar. Vem som är favorit att stå som vinner när turneringen är över svårt att veta innan man sett kval-gruppernas utgång. När kvalen lottats färdigt är det många som gillar betting på vem som når slutspelet i fotbolls VM 2022.

Spelbolaget Mr Green brukar vara generösa med betting erbjudanden under VM slutspel precis som många andra spelbolag. Bonusarna är så många att det är svårt räkna och framförallt kommer mästerskapet i Qatar att innehålla bonus hos spelbolag med svensk spellicens eftersom licenssystemet minst sagt är igång då. Som regel är det höga odds på VM matcher eftersom intresset är enormt under mästerskapet.

VM 2022 Skytteliga – bästa målskyttar som tippas slåss om Guldsko

Miroslav Klose är den målskytt som är bäst genom tiderna med sina 16 mål. Tvåa på listan är Ronaldo (originalet) med 15 mål. Redan nu är det svårt med skytteliga fotbolls vm 2022 tips eftersom det är fyra år tills turneringen avgörs. Mycket kan hända på den tiden men om vi kollar vilka unga spelare som briljerar idag är Mbappe, Neymar, Gabriel Jesus och Isco de vi skulle lagt våra pengar på i dagsläget som skytteligavinnare.

Vilka som är bästa målskyttar enligt spelbolag får man reda på när turneringen börjar närma sig men generellt brukar det vara vassa odds. Den aktive spelaren med flest mål är Thomas Müller med sina åtta stycken.

Fotbolls VM 2022 Kval Lottning

I juli 2019 sker lottning för VM kval 2022. Antalet lag som når slutspelet ökar inför fotbolls VM 2026 till 48 stycken. Det var diskussioner om att det skulle ske redan nu i Qatar men istället blir det först i VM 2026, som USA, Mexiko och Kanada gemensamt arrangerar, som de nya riktlinjerna träder i kraft.

UEFA har 13 platser till turneringen och vi hoppas att Sverige är en av nationerna som kniper en plats. Vad blir Sveriges grupp i nästa världsmästerskap kval? Det är svårt att veta i dagsläget men Sverige behöver fortsätta prestera som man gjort under Janne Andersson för att bli seedade och därmed få en skön lottning för VM kval 2022.

Fotbolls VM Slutspel Schema

Samtliga mästerskap har arrangerats under sommaren men när mästerskapet ska spelas i Qatar har man flyttat det till vintern. 2020 datum blir därför schemalagt att spelas mellan 21 november och 18 december. Hur slutspelsträd för fotbolls VM 2022 ser ut eller hur grupperna kommer att formas är det lite för tidigt att avgöra redan nu. Men med tanke på tidsskillnaden (1 timme bara) kommer det inte bli några hemska matchtider för oss svenskar. Hur spelschemat för Sverige i kvalet ser ut vet vi först i juli 2019.

Fotbolls VM 2022 tabell

Eftersom VM är en global angelägenhet finns det många olika sätt att reda på aktuella tabeller. FIFA:s hemsida uppdaterar såklart tabellerna live och där hittar du också målskillnad och regler för att kvala in till nästa VM. Tabellställningen i fotbolls VM grupper är något som berör alla fotbollsintresserade och när det väl är dags för mästerskapet 2022 kommer livescore och andra appar som uppdaterar tabeller att finnas till hands.

Senaste resultat i Fotbolls VM 2022

När det väl är dags för turneringen är det bra att kolla på Livescore och Flashscore matchresultat tjänst live. Då kan du få notiser och info om samtliga matcher. Vill du grotta ner dig i historia och resultat genom tiderna är det bara att gå loss. Många timmar kan spenderas att gräva ner sig i gamla profiler, skandaler, snygga mål och oväntade hjältar. Resultat och matcher 2022 kommer säkerligen ha ännu mer rapportering än tidigare eftersom tekniken år 2022 knappast kommer att vara sämre än vad den är idag, utan målservice och andra funktioner lär fortsätta utvecklas.