Menu

Cricket Odds

Har du någonsin bettat på cricket? Betfair och andra brittiska oddssidor erbjuder dig möjligheten att satsa pengar på odds på denna finurliga sport. Sannolikheten att du redan kan en del om bets på cricket är rätt liten. Ibland när vi har ett par kronor över på spelsaldot klockan tre på natten, väljer vi satsa dem på något som är live.

Då är det endast cricket som det går att spela på. Känner ni igen er? Då vet ni säkert också hur surt det känns, när man sedan behöver vänta flera timmar och ibland även dagar tills cricketmatchen avgörs och din eventuella vinst dyker upp på ditt spelkonto.

Betting på cricket sport

För att inte hamna i denna problematiska situationen, är vårt tips att du läser texten nedan som hjälper dig att bli bättre på bets på cricket och förstå dig på odds på denna ovanliga för Sverige sportgren.

Cricket Regler för Oddsspel

Nedan hittar du några viktiga regler som är bra att känna till för att vinna pengar vid betting på cricket. De garanterar visst inte någon vinst, men gör sannolikheten till att du får en bra spelupplevelse när du bettar riktiga pengar på denna sport betydligt högre.

Notera att din välkomstbonus på odds oftast inkluderar även spel på cricket. Då denna sport är relativt liten bland svenska odds spelare, publicerar vi sällan speltips för cricket på vår sajt.

Om en cricket match plats ändras kommer satsningar som redan är placerade att stå om hemmalaget fortfarande är utsett som sådant. Om hemma- och borta teamet för en listad match är omvänd, kommer dina bets på cricket som är placerade utifrån den ursprungliga noteringen att vara ogiltiga.

I cricketmatcher som påverkas av dåliga väderförbud regleras de officiella tävlingsreglerna med följande undantag: Om en match bestäms på antingen en skål eller en myntkast, kommer alla spel att vara ogiltiga.

Om en match överges på grund av yttre störningar så kommer spel att vara ogiltiga om inte en vinnare förklaras utifrån de officiella tävlingsreglerna. Om en motståndare ändras från den annonserade är alla bets på cricket för den matchen ogiltiga.

Om en match är avbruten, kommer alla spel att vara ogiltiga om det inte spelas upp inom 24 timmar efter den annonserade starttiden. Om inget pris är citerat för slipset och de officiella tävlingsreglerna inte bestämmer en vinnare kommer Dead-Heat reglerna att gälla. I crickettävlingar där en bowl eller super över bestämmer en vinnare så kommer spel att avgöras på det officiella resultatet.

Resultatet av en match är ett slips när poängen är lika i slutet av spelet, men endast om sidobatteringen senast har avslutat sin innings. Alla dessa innings är färdiga eller, i begränsad krickett, det uppsatta antalet överskott Har spelats eller spelas stoppas slutligen av väder eller dåligt ljus.