Menu

Cricket Odds

Har du nÄgonsin bettat pÄ cricket? Betfair och andra brittiska oddssidor erbjuder dig möjligheten att satsa pengar pÄ odds pÄ denna finurliga sport. Sannolikheten att du redan kan en del om bets pÄ cricket Àr rÀtt liten. Ibland nÀr vi har ett par kronor över pÄ spelsaldot klockan tre pÄ natten, vÀljer vi satsa dem pÄ nÄgot som Àr live.

DÄ Àr det endast cricket som det gÄr att spela pÄ. KÀnner ni igen er? DÄ vet ni sÀkert ocksÄ hur surt det kÀnns, nÀr man sedan behöver vÀnta flera timmar och ibland Àven dagar tills cricketmatchen avgörs och din eventuella vinst dyker upp pÄ ditt spelarkonto.

Betting pÄ cricket sport

För att inte hamna i denna problematiska situationen, Àr vÄrt tips att du lÀser texten nedan som hjÀlper dig att bli bÀttre pÄ bets pÄ cricket och förstÄ dig pÄ odds pÄ denna ovanliga för Sverige sportgren.

Cricket Regler för Oddsspel

Nedan hittar du nÄgra viktiga regler som Àr bra att kÀnna till för att vinna pengar vid betting pÄ cricket. De garanterar visst inte nÄgon vinst, men gör sannolikheten till att du fÄr en bra spelupplevelse nÀr du bettar riktiga pengar pÄ denna sport betydligt högre.

Notera att din vÀlkomstbonus pÄ odds oftast inkluderar Àven spel pÄ cricket. DÄ denna sport Àr relativt liten bland svenska odds spelare, publicerar vi sÀllan speltips för cricket pÄ vÄr sajt.

Om en cricket match plats Àndras kommer satsningar som redan Àr placerade att stÄ om hemmalaget fortfarande Àr utsett som sÄdant. Om hemma- och borta teamet för en listad match Àr omvÀnd, kommer dina bets pÄ cricket som Àr placerade utifrÄn den ursprungliga noteringen att vara ogiltiga.

I cricketmatcher som pÄverkas av dÄliga vÀderförbud regleras de officiella tÀvlingsreglerna med följande undantag: Om en match bestÀms pÄ antingen en skÄl eller en myntkast, kommer alla spel att vara ogiltiga.

Om en match överges pÄ grund av yttre störningar sÄ kommer spel att vara ogiltiga om inte en vinnare förklaras utifrÄn de officiella tÀvlingsreglerna. Om en motstÄndare Àndras frÄn den annonserade Àr alla bets pÄ cricket för den matchen ogiltiga.

Om en match Àr avbruten, kommer alla spel att vara ogiltiga om det inte spelas upp inom 24 timmar efter den annonserade starttiden. Om inget pris Àr citerat för slipset och de officiella tÀvlingsreglerna inte bestÀmmer en vinnare kommer Dead-Heat-reglerna att gÀlla. I crickettÀvlingar dÀr en bowl eller super över bestÀmmer en vinnare sÄ kommer spel att avgöras pÄ det officiella resultatet.

Resultatet av en match Àr ett slips nÀr poÀngen Àr lika i slutet av spelet, men endast om sidobatteringen senast har avslutat sin innings (dvs. alla innings Àr fÀrdiga eller, i begrÀnsad krickett, det uppsatta antalet överskott Har spelats eller spelas stoppas slutligen av vÀder eller dÄligt ljus).