Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Detta bör du tänka på när du ska välja en bettingplattform att använda dig av

Sannolikheten för att du som läser detta har ett intresse av betting på sport är förmodligen inte ett för djärvt antagande. Att satsa pengar på stora matcher är för många ett sätt att addera extra spänning och krydda till en match som man är intresserad av att titta på, och tack vare internet så är det numera enklare än någonsin att betta på sport i olika former.

Men för att man ska ha möjlighet att betta så krävs det också att man har någonstans att spela. Oavsett om du börjar bli trött på din nuvarande plattform och känner att det är dags för någonting nytt, eller om du bara vill få information kring de viktigaste sakerna att tänka på när det kommer till att välja en plattform är detta en utmärkt text att börja med. Om du vill ha en plattform som kombinerar möjligheten att betta med speltips kan du ta del av bettingtips med Lucky Sport.

Är det enkelt att registrera sig?

Den som har varit intresserad av betting under en längre tid kommer säkerligen ihåg när man behövde skicka in bilder på sin legitimation till spelbolag och sedan gå igenom en väntetid innan man kunde sätta igång med att spela. Även om detta tenderade att fungera relativt väl så är det långt ifrån det smidigaste sättet att hantera registreringar hos spelbolag. Som tur är har fler och fler spelbolag valt att gå över till det mycket modernare (och bättre) Pay n Play-systemet.

Som namnet antyder så är det här ett sätt att hantera konton där man som användare registrerar sig med hjälp av BankID, för över pengar, och sedan sätter igång med att spela. Om du har möjligheten att välja vilken form av kontohantering du bör välja är det klokt att alltid söka sig till Pay N Play. Detta är inte bara säkrare i och med att man behöver tillgång till BankID för att komma åt sitt konto samtidigt som man inte behöver vänta lång tid för att ens konto ska bli godkänt. Dessutom så använder sig dessa hemsidor allt som oftast av smarta betalningslösningar, vilket bör ses som ett stort plus.

Titta på bonusen

Titta på vilken bonus som erbjuds och huruvida du anser att detta är en acceptabel bonus att ta del av när du precis sätter igång med att spela hos en plattform. Jämför olika plattformar och hur deras bonuserbjudanden är uppbyggda för att få en förståelse för hur bonusar tenderar att vara uppbyggda. Genom att ha gott om information kring olika plattformar och deras erbjudanden blir det lättare att fatta ett beslut.

Är appen eller mobilhemsidan enkel att använda sig av?

Att spela med hjälp av sin telefon är någonting som blir allt vanligare, särskilt när det kommer till betting. Om du bara vill betta på fotboll, hockey, eller någon annan sport behövs det i regel inte en app, även om detta kan vara väldigt trevlig. Läs recensioner för att få en inblick i vad andra användare tycker om hemsidans erbjudande till spelare som använder sig av telefonen.