Menu

Betting på CSGO

CSGO Betting med Odds Bonus

 

Spelet Counter Strike förkortas av fansen till CSGO och har sitt ursprung i datorspelet Half Life. I denna guide går vi igenom CSGO betting och ställningen som detta spel har inom esports betting världen över. Vi börjar med att berätta kort om historien bakom CS.

Allt började på 1990-talet när det blev möjligt att spela Half Life-modifikationen som fick namnet Counter Strike. Utvecklarföretag la snabbt märke till att ett intresse i detta nya spel finns och 1999 släpptes allra första version av CSGO. Sedan dess har en massa uppföljarspel lanserats och miljoner kopior a CS säljs årligen i världens alla hörn.

Samtidigt som CSGO spikade sig fast bland de mest populära datorspel, dök det ytterligare ett fenomen upp, nämligen e-sport. CSGO Betting har snabbt blivit stort bland de som började satsa riktiga pengar på e-sport spel. Visst är CS i första hand ett first-person shooter spel, men samtidigt är det ett perfekt multiplayerspel, där du kan spela i lag. Det gör det extra roligt att följa odds på CSGO lagen och följa ligorna.

Lista på bästa spelbolag med CSGO betting

I varje guide vi gör, försöker vi göra vårt bästa för att lista de allra bästa spelbolagen. Så är även fallet i denna CSGO betting guide. Du kommer snart att notera att odds sidor på listan nedan är relativt okända och nya. Anledningen till detta är att få stora sajter redan har inkluderat betting på CS och andra esports i sitt utbud. Små spelbolag är mer dynamiska och flexibla och är ofta snabbare med att följa trender.

Även om du inte är bekant med presenterade spelbolag, betyder det inte att de är scambolag. De är bäst på CSGO betting, men verkligen inte är lika bra på marknadsföring. Fördelen med spelbolag som gör lite reklam är, i bästa av världar, att de har mer budget åt återbetalning av vinster och förbättring av odds produkter. Så kan mycket väl vara fallet med betting sidor i vår lista.

Samtliga spelbolag låter dig spela esports och CSGO med bonus. De flesta har andra kända titlar som DOTA 2, LoL och Starcraft med i utbudet. Du registrerar dig precis som vanligt, hämtar bonusen och besöker eSports sidan för att börja spela på CSGO odds för riktiga pengar.

CSGO Betting 2018 Nybörjarguide

Överväger du att börja spela esports och CSGO för riktiga pengar, gäller det att lära dig allt om hur spelet fungerar och vem som är bäst. Följer du redan e-sport och vill börja med CS:GO betting på dina favoritlag, är det ingen bra idé. Precis som är fallet med allt spel på odds gäller det att hålla huvudet kallt för att vinna pengar på lång sikt. Det viktigaste tipset för nybörjare är att göra utförliga analyser av lagda spel och kommande turneringsmatcher. Lär dig spela ansvarsfullt och sätt spelbudgeten tidigt, innan du börjar förlora mer än vad du känner dig nöjd med.

CS GO Matcher

Oavsett hur bra du är på eSports, gäller samma principer för CSGO betting som vid alla andra spel. Det kan hända att du förlorar och ett ”fel” lag vinner mot alla odds. Det är inte bara nybörjare som kan fatta bettingbeslut som leder till en storförlust. Även proffsen kan mycket väl få ett stort hål i plånboken.

För att undvika risker med CSGO betting, börja med att planera summan som du vill sätta in på spelbolag för att satsa på Counter Strike turneringar. Se till att betting sidan du väljer erbjuder bra odds på e-sport. Sedan gäller det att ha en spreadsheet med spelbudget, där du noga följer alla dina insatser, vinster och förluster. Spela på CS med bankrulle och gör ditt bästa för att inte hamna över din satta spelbudget.
Notera att du inte behöver spela för riktiga pengar vid betting på CSGO matcher. Du kan även betta på låtsas samt tävla om lootboxar eller speciella föremål som låses upp i CS vid vinst.

Spela på CSGO odds

Spel på odds är mer eller mindre detsamma, oavsett produkt och sport. Du hittar odds bredvid olika CSGO lag eller marknader som du tänker betta på. Precis som det är med fotboll och allt annat inom betting, får du mer i vinst vid spel på höga odds. Samtidigt har du dock, åtminstone enligt oddssättare, en högre risk att förlora pengar. Är du inte intresserad av höga vinstsummor och vill spela utan alltför stora, kan du välja e-sport spel med låga odds. Notera även att ett flertal spelbolag låter dig satsa pengar med så kallade riskfria spel. Dessa erbjudanden täcker ofta även betting på e-sport och Counter Strike.

Om favoritlaget som SK Gaming möter ett lag som är helt nya inom e-sport, är följaktligen odds på SK riktigt låga. Har CS-matchen två lag med mer eller mindre samma spelnivå, är oddsen på båda högre och jämnare. Notera även att oddsstorleken kan kraftigt variera både före match och under match. Det gäller såväl CSGO betting som alla andra e-sporter och sporter. Mer volatilitet sker det vid livespel. Allt beror på marknaden och på vem allmänheten väljer att spela på. Esports spelbolag justerar alltså CSGO odds för att minimera sina egna risker.

Bettingsidor låter dig alltid se hur mycket du får i vinst, om du satsar pengar på ett visst resultat. Lägg dina CSGO spel endast på matcher och marknader som du har analyserat. Spela aldrig på känsla. Just esports betting är speciellt farlig för nybörjare, då det är enormt lätt att börja spela på känn, bara så att det är mer spännande att följa CS matcherna.