Menu

Poker Tips

Det finns många Poker Tips om du vill börja spela Texas Holdem online. Holdem är det i särklass största pokerspelet i världen 2018. För nybörjare finns det en del att ha i åtanke innan du börjar spela. Välj pokerrum efter din erfarenhet, alla kan inte vara World Series of Poker mästare från Las Vegas. Genom att spela efter din budget får du möjlighet att spela ditt bästa möjliga spel.

I den här artikeln kommer vi gå igenom en del det är väl värt att ha i minnet innan du gör din första insättning på ett pokerrum online i Sverige. Har du läst om spelet på flashback har du möjligtvis ett bra hum om vad som är att vänta inför din första pokersession. Övrigt bidrar vi med i denna artikeln som är Sveriges bästa guide med poker tips 2018.

Bästa Tips för Nybörjare

Vill du lära dig spela poker som ett proffs? Det kanske låter som grundläggande råd men det allra viktigaste är att grunderna i spelet i sitter. Det finn självklart avancerade, viktiga tips. Men spelar du inte stabil, strategisk poker med respekt för siffrorna kommer du inte bli framgångsrik i långa loppet.

Det finns många online pokertips att ta del av för att öka din kunskap. Poker är ett spel där det är fullt möjligt att göra en stadig vinst, då det innefattar ett moment av teknik. Vilket gör att skickliga spelare har en förmåga att helt leva på det klassiska casinospelet.

Det finns mängder med litteratur inom ämnet. Doyle Brunson är en legendar inom poker live och hans bok Super System anses av många vara en av de viktigaste produktionerna någonsin. David Sklanskys the Theory of Poker är en annan bok som ger en bra förståelse för det avancerade spelet.

Vill du ha enkla online pokertips? Här kommer några som är värt att ha i åtanke:

 • Spela på pokerrum gratis för att spela riskfritt;
 • Ha tålamod – spela disciplinerat;
 • Spela inte för mer än du har råd att förlora;
 • När du väljer att delta i en hand, spela aggressivt;
 • Lär dig Holdem bra innan du väljer att spela andra former av poker online.

Tips för Avancerade Spelare

Det finns avancerad pokerstrategi som låter dig spela som proffsen. För att bli en bättre pokerspelare är det viktigt att skapa fler nyanser av ditt spel. Genom att förbättra strategin du använder blir du också mer framgångsrik. Enkla koncept det är svårt att perfekta. Spelar du enbart bästa starthänder i Texas Holdem blir du för förutsägbar. Växla tempo för att locka spelare översatsa på sina händer, vilket du sedan kan kapitalisera på.

Det finns några kandidater till bästa poker strategier. Sant är oavsett att vilken du väljer att följa kommer det krävas kunnande, tålamod och disciplin för att utnyttja deras fulla potential. De bästa spelarna analyserar allt som har med spelet att göra för att ta bästa beslut hand efter hand. För advanced spel är kunskap den viktigaste punkten. Här kommer fem boktips som kan göra dig till en komplett pokerspelare:

 1. Super System – Doyle Brunson
 2. Superstar Poker Strategy – Daniel Negreanu och Phil Helmut
 3. The Mental Game of Poker – Jared Tendler
 4. The Theory of Poker – David Sklansky
 5. Harrington on Holdem – Dan Harrington

Vinna i Live Poker: Tips och Tricks

En fördel med att spela livpoker online är att det går att hitta bord med låga insatser. Om du vill veta hur man spelar med kort för att börja vinna, är det en bra idé att ta del av en guide till poker innan du börjar spela. Om du gillar att spela live finns det en del saker som kan göra dig till en bättre spelare.

Till skillnad mot nätpoker spelas det mycket färre händer på live event. Online är det normalt att varje enskild bord ger över hundra händer i timmen. Live är den siffran runt hälften. Lägg därtill möjligheten att spela multipla bord samtidigt och det är enkelt att se att när du spelar live behöver du värdera dina hålkort annorlunda. Genom att spela tight live ökar du din chans att bli framgångsrik. Här är några andra tips det är bra att ha i åtanke för fysiskt pokerspel:

 • Var restriktiv med dina starthänder
 • Spela din position, oavsett om det är cashgame eller turnering
 • När du går med i en hand, spela mer aggressivt än du är bekväm med
 • Live är det viktigt att undersöka dina motspelare för maximal information inför varje beslut
 • Lär dig vikten av check-raise.

Få Bonus På Poker

Det finns många pokerrum som erbjuder en poker bonus utan krav på insättning utöver din vanliga välkomstbonus. Passa på att jämför pokerbonusar här innan du väljer att göra din nästa insättning. Vi uppdaterar bonuslistan regelbundet för att ge våra läsare bästa möjliga hjälp inför varje spelsession. Letar du bästa insättningsbonus poker är dessa pokerrum välkända och erbjuder bra fördelar för både nya och existerande medlemmar:

 • Unibet
 • PokerStars
 • 888 Poker
 • Full Tilt
 • Nordicbet

Lista Över Bästa Knep För Att Vinna Pengar På Poker

Om du vill bli bra på Holdem är pokerregler det första du bör lära dig. För att mästra spelet behövs det dock en stor dos övrig kunskap. Vi bidrar med Texas Holdem tips som kan göra dig till en vinnare. Det finns många pokerproffs som lever på att spela poker hemma på spelsajter online.

Vill du nå en sådan nivå är det viktigt att du har en grundläggande förståelse för olika taktiker, matematiska procentsatser och framförallt en benhård disciplin. Här är några enkla grundtips som kan göra dig till en bättre pokerspelare.

 • Spela svagt när du är stark
 • När du är långt från knappen krävs bättre starthänder
 • Om du går in i pott, gör så med en höjning
 • Spela inte för mer än du har råd att förlora
 • Utnyttja en Poker bonus för riskfria vinstmöjligheter