Menu

Liverättning

För svenska spelare som satsar pengar på sport är liverättning ett viktigt hjälpmedel. Text TV har varit sportspelares bästa vän historiskt sett. Men det har skett en revolution online som underlättar för spelare att ta del av aktuell information och kolla egna rader direkt. Klassiska tidningar presenterar gårdagens resultat på Stryktipset, Bomben, Powerplay och andra tipsrader. Det är för sent och håller inte måttet i det här avseendet.

Optimera din statistik genom att använda en bra tjänst för liverättning av dina rader online. Sådana tjänster som Stryktipset app är ett bra hjälpmedel om du inte har möjlighet att följa en sporthändelse på TV. Hos många spelsajter kan du streama matcher av samma anledning. Utnyttja de verktyg som finns tillhands för att förbättra dina resultat och bli så framgångsrik som möjligt. Använd rättningsmall eller app för att inte missa vinst på dina tipsrader.

Om du spelar live är en resultattjänst där du får aktuella tipsresultat av extra vikt. Betting handlar om information. Kan du säkerställa att du alltid tar informerade beslut, ökar dina chanser att gå med plus. I denna artikel vill vi ge våra läsare en utförlig guide om hur du använder liverättning online för att optimera din statistik. Oavsett om du spelar på fotboll, ishockey, Viking Lotto, 1X2, trav eller något annat, kommer du ha nytta av artikeln.

Kolla Tipsresultat Online

Det går både snabbt och enkelt att kolla tipsresultat online. Använd vår liverättning guide för att ligga steget före. Du kan använda en rättningsmall för att enkelt kontrollera resultat på bland annat Stryktipset, Joker Lördag eller Europatipset.

Har du en fysisk spelkupong är ett bra knep att besöka bettingsidor för att följa matcherna live och rätta raden allt eftersom omgången utspelar sig. Håll koll på dagens utdelning och missa aldrig ett positivt resultat genom att rätta tips online.

Placering Populärast att rätta online Antal sökningar Spelas på veckodagar
1 Stryktipset 100 – 1K Lördag
2 Topptipset 100 – 1K Onsdag & Söndag
3 Europatipset 10 – 100 Onsdag & Söndag
4 Bomben 10 – 100 Dagligen
5 Powerplay 10 – 100 Dagligen
6 Måltipset 10 – 100 Lördag

Liverättning Stryktipset

Letar du efter en tjänst för liverättning Stryktipset är du inte ensam. Det är Sveriges i särklass populäraste tipstjänst online, som skapat 413 miljonärer på sina lite drygt 1 000 omgångar. När det gäller betting är Stryktipset app i en egen liga, om du gillar tippa Svenska Spel matcher i mobilen. Har du fortfarande en tom stryktipskupong framför dig, är det bara att kolla vår startsida för senaste tips.

.Varje vecka letar tusentals svenskar efter rättningsmall på nätet. Om du får tretton rätt på ditt system, kan du räkna med en bra vinst. Det ges utdelning på 12, 11 och 10 rätt också. Hur mycket du får för rätta rader på Stryktipset varierar beroende på hur omgången utvecklat sig. Du hittar resultaten till Stryktipset på Text TV sida 377, eller online hos operatörer som erbjuder liverattning och resultattjänst gratis.

Snittvinsten varje omgång ligger en bit över 500 000 kronor totalt. Största vinst som delats ut hittills är på 20 miljoner kronor, den tolfte september 2011. Spelet kallas även 1X2, eftersom det är de valen du behöver göra på de tretton matcherna.

Det är just det namnet som vår sida Ettkrysstva.com har inspirerats av. Visst satsar vi även en del på tips på detta strykspel från Svenska Spel. Följ gärna våra stryktipsförslag från expert först, innan du lämnar kupongen. Då blir det säkert extra spännande att följa resultat live och rätta R system med vår hjälp.

Här nedan ser du aktuell vinststatistik på de bästa omgångarna någonsin för varje resultat:

Antal Rätt Snittvinst Antal vinnare
13 rätt 1 370 810 kronor upp till 20 miljoner 5 – 1
12 rätt 37 250 kronor upp till 185 416 kronor 31 895 – 13
11 rätt 2 000 kronor upp till 10 430 kronor 185 – 477
10 rätt 428 kronor upp till 2 464 kronor 4 730 – 1 630

Fakta om Liverättning av Stryktipset

Spelstopp: 15:59
Visas matcherna på TV? Ja. TV4, Tolvan, CMore och andra.
Livstreamas hos bettingsajter? Runt 50% av spelbolag som erbjuder livestream har alla matcher på stryktipset
Inställda matcher: Lottning av resultat enligt ett protokoll döpt till Tio tidningars tips där ett värde ges av tipset från tidningen och sedan lottas
Maxvinst: Största vinst som delats ut är 20 miljoner kronor. 40% av omsättningen går till en spelare ensam med tretton rätt
Liverättning i Text-TV: Ja. Hittas på sida 377

Topptipset Resultat och Liverättning

Bli framgångsrik genom att kontrollera Topptipset tips online med hjälp av liverattning sajter. Kupongen innehåller åtta matcher som hittas överst på antingen Stryktipset eller Europatipset. Alla rätt krävs för vinst. Utdelning varierar beroende på omgång, men ligger från runt tusenlappen till tiotusentals kronor per satsad krona. Innehåll varierar kvalitetsmässigt beroende på veckodag.

Ett bra tips för dig som gillar spela och vill rätta Topptipset live är att matchdagar i Allsvenskan ofta ser en höjd omsättning. Lördagar, Torsdagar, turneringar och andra stora fotbollshändelser är det ofta mycket spel på.

Gemensamt för alla omgångar är att det finns olika förhållningssätt till hur man bör spela. Vanligast är ett system med ett par spikar och andra helgarderad matcher. Ett bra sätt att hålla dig uppdaterad med spel på fotboll är att kontrollera de åtta matcher på Topptipset varje dag.

På så sätt skapar du en kunskapsbank resultatmässigt. Hitta till rätt Topptipset liverättning för att underlätta ditt dagliga arbete med att föra statistik. Det finns en sida på Text-TV dedikerad till Topptipset resultat.

Största Topptipset vinst någonsin: 19 000 gånger radinsatsen
Utdelning: 70% av nettoutdelningen delas ut i vinster
Vad kostar det att delta? Satsa mellan 1 – 10 kronor per rad
Största möjliga vinst: Varierar beroende på radinsats, det har delats ut över 100 000 kronor per rad flera gånger. Allt från några hundralappar till flera tusen är standard.

Fakta om Liverättning av Topptipset

Lämna in spelet innan: 15:59 (Följer oftast Stryktipset eller Europatipset)
Syns matcherna i TV? Ja, TV4, Cmore, 12, bland annat
Kan man Streama matcherna? De flesta bettingsajter erbjuder åtminstone några matcher från Topptipset med live stream
Hur bedöms icke genomförda matcher? Inställda matcher lottas med hjälp av Tio Tidningars tips.
Största vinst Eftersom detta är ett spel med odds är vinsterna helt i enlighet med det du satsar. Många tusen kronor tillbaka per rad och satsad krona är fullt möjligt.
Rättning med hjälp av Text-TV Finns. Kika på sida 533

Liverättning Europatipset

Europatipset innebär tretton matcher det gäller att pricka rätt resultat på. Du kan skapa system med hel och halvgarderingar. Spelstopp brukar vara mellan 15:00 och 19:00, beroende på veckodag. På helgerna är det ofta högre utdelning då många spelar på fotboll live och rättar raden med hjälp av Europatipset liverättning verktygen senare under kvällen.

Största Europatips vinst hittills var på 3 169 051 kronor. Totalt har det skapats sex stycken miljonärer via spel på Europatipset live. Det gör att vi på ettkrysstva.com håller stenkoll på veckans spelkuponger och bjuder våra läsare på nya Europatipset tips som publiceras på tisdagar och fredagar.

Rätta din kupong online, det är ett tacksamt avbrott från Text-TV där det annars går att hitta resultat på sida 533. Online får du enkelt reda på dagens resultat från idag, igår eller längre bak i tiden. Det underlättar när det handlar om att skapa en kunskapsbank som gör dig framgångsrik.

Antal rätt Procent av vinstutdelningen Chans att vinna
13 40% 1 på 1 594 323
12 23% 1 på 61 320
11 12% 1 på 51 110
10 25% 1 på 697

Fakta om Liverättning av Europatipset

Sista spel: 18:59 på Lördagar, 15:59 på Onsdagar
Visas i TV? Ja. Bland annat TV4, Tolvan
Livstream hos spelbolag? Av de spelsajter som erbjuder livestream erbjuder de absolut flesta åtminstone några matcher på Europatipset.
Inställda matcher: Precis som andra spel lottas resultatet på Europatipset om det råkar ut för inställda matcher. Tio tidningars tips används för att skapa en rättvis lottning.
Maxvinst: Största vinst är hittills 3 169 051 kronor.
Resultat i Text-TV: Ja, gå till text sida 533

Liverättning Måltipset

Det finns många sätt att bli framgångsrik på Måltipset. System som inkluderar fler alternativ per match är vanligt, eller ett MR-System. Varje rad kostar en krona. Det ingår 30 matcher att välja mellan på måltipset. Pricka in de 8 matcherna som skapar flest mål för att vinna.

Rätta din kupong genom att välja liverättning online eller kika på Text-TV, där du finner resultat för kupongen. Vinster har nått upp i miljonklassen och spelformen har länge varit ett stående inslag i repertoaren bland svenska spelare. De höga vinsterna är det stora dragplåstret. Såhär ser vinstchanserna ut:

Antal rätt Vinstutdelning Vinstchans
8 55% 1 på 5 852 925
7 20% 1 på 33 255
6 25% 1 på 905
5 4 stycken fria rader 1 på 68

Fakta om Liverättning av Måltipset

Spelstopp tid: 15:59 på Lördagar
Visas I TV? Ja. TV4, 12, CMore plus flera
Streamas matcher på nätet? De absolut flesta spelbolag med streamingtjänster erbjuder åtminstone några av de 30 matcherna på måltipset
Om en match blir inställd? Ställs en match in kommer den lottas. Det görs genom att värden från Tio Tidningars Tips slumpas och lottar resultat.
Högst vinst hittills: 24 271 713 kronor
Resultat i Text-TV: Ja, gå till sida 533

Liverättning Bomben

Om du vill rätta Bomben tips kupong finns det många platser att göra det på. På nätet finns det mallar där du fysiskt kan fylla i din rad för att rätta för vinst. Text-TV erbjuder live resultat varje dag. Utöver vanliga Bomben 1 erbjuds det även dagliga möjligheter med Bomben 2. Vi brukar fokusera på Bomben matcher som finns med på kupong nummer ett på vår sajt.

Den innehåller ibland matcher från hockey, vilket ger högre utbetalningar än kuponger med enbart fotboll. Bomben ges varje dag, men har högst omsättning på fredagar och lördagar, vilket gör att spelet då har en högre utdelning. Nedan hittar du viktig information om procentfördelning samt tar reda på hur man rättar Bomben.

Största Bomben Odds någonsin: 2 660 634 gånger radinsatsen
Vad kostar det att spela: Radinsatsen är mellan 2.50 – 50 kronor
Återbetalningsprocent (RTP): 60 procent

Fakta om Liverättning av Bomben

Spelstopp sker: 15:59.
Titta på TV: Ja, exempelvis TV4, CMore och 12.
Streama: Bomben har ofta matcher med hög profil som kan streams på de flesta bettingsidor som erbjuder en sådan tjänst.
Inställd match: Räknas bort. Den ges ett odds på 1.0 Detsamma gäller andra oddsetmatcher.
Störst vinst någonsin: Lite drygt 2.6 miljoner kronor.
Rättning med hjälp av Text-TV: Ja. 560 och 561 på SVT. Se 1X2 resultat för att rätta kupongen.

Liverättning av Powerplay

Det går enkelt att göra en egen Liverättning av Powerplay på nätet. Spelformen är en del av Oddset och ger ofta väldigt bra i utdelning. Precis som Topptipset gäller det att få alla rätt på åtta matcher. Spelstoppet varierar och är säsongsbetonat. När det är matcher i NHL och SHL är det ofta spelstopp förhållandevis tidigt.

Rätta din Power Play hockey kupong på nätet eller genom att utnyttja SVT:s Text TV. Ett bra tips är att det ofta är förhöjd omsättning under Måndagar och Söndagar, klassiska hockeydagar. Se oddset och räkna ut din vinst nedan. Ett tips är att kolla på förslag från Expressen före inlämning idag. Det är de som är Sveriges bästa Powerplay expert, om du får fråga oss på Ettkrysstva.com redaktionen.

Så mycket delas ut: 70% av omsättningen ges tillbaka
Vad kostar en rad: Du kan satsa mellan en och tio kronor per rad.
Rekordvinst i Powerplay: 50 000 kronor efter en satsning på totalt åtta kronor

Fakta om Liverättning av Powerplay

Spelstopp: Varierar. Normalt 15:59.
Syns matcherna i TV: Ja, CMore.
Finns det Stream: Många spelbolag erbjuder streamingtjänst för ishockey.
Vad händer med inställda matcher: De ges ett odds på 1.0, vilket i praktiken betyder att de helt enkelt tas bort.
Största Odds: 147 566 gånger insatsen.
Powerplayresultat på Text TV: Ja. SVT Sida 562, där du får läsa mer om vad är Powerplay för något.

Liverättning App

Det är enkelt att hitta en Liverättning app som använder senaste tekniken för att ge dig aktuella resultat. Det finns flera alternativ på marknaden som erbjuder snabb och responsiv hjälp. Unibet app är en av de bästa på grund utav det stora utbudet av matcher. Svenska Spel app för oddset är den som gäller för de flesta av spelen i vår artikel.

Oavsett om du använder iPhone eller Android finns det fördelar med att använde en specialutformad applikation för att kontrollera dina resultat. Få notifieringar direkt det görs mål och gör en vinstkontroll för att aldrig missa ett positivt utfall av ett spel.

Fakta om Liverättning med App

Bästa mobila appar: Oddset-Appen från Svenska Spel och Unibet App för Odds
Viktiga kriterier: Bra spelutbud, responstid och användarvänlighet
Tillgänglighet: iOS och Android

Liverättning Trav

Spelar du mycket på hästar? Då lär du veta att det kan vara en hel vetenskap med liverättning av trav. Det finns många sätt att rätta travsystem och kuponger som Harry Boy. Oavsett om det är en DD eller ATG Classic kan du använda en onlinetjänst för att få resultatet på dagens lopp direkt.

Det finns även en utförlig Text TV sektion på SVT dedikerat till dig som gillar tips på hästar. Resultat hittar du på sida 570 på SVT:s Text TV. På vår sajt letar vi fortfarande efter Sveriges bästa expert på trav så att vi kan ge tips om reduceringsverktyg och kommande lopp.

Finns liverättning av ATG? Ja, både online och via Text TV inklusive ATG Tillsammans
Kan man se loppen i TV? Ja, normalt visar TV4 och 12 många av dagens lopp
Går det att streama lopp? Ja, många stora spelbolag erbjuder omfattande avdelningar för trav, exempelvis Unibet
Största vinst: 67 312 633 kronor, den tjugosjunde februari 2010, enligt rykten spelat med reducering gratis
ATG på Text TV: Ja. SVT erbjuder liverättning på sida 571

Rätta V75 Trav

Vill du rätta V75 trav men tycker det är komplicerat med deras regler? Det finns många tjänster som låter dig rätta din kupong och omedelbart veta om du vunnit eller inte. Oavsett om det är en Grand Slam, Åby eller DD, finns det mycket att tjäna på att regelbundet kontrollera dina resultat med en online mall.

När du gör ett spel hos ATG får du en KOD på din fysiska kupong. Den kan du fylla i hos många ombud för att snabbt rätta din bong. Det finns även vissa appar som löpande uppdaterar V75 resultat för sina användare.

Fakta om Liverättning av V75

Liverättning av V75: Använd en mall online för snabb service
Vart visas V75: TV4 och 12 täcker in det mesta som har med V75 tips att göra.
Finns det streaming av loppen? Ja. Flera svenska bettingsidor, exempelvis Unibet, erbjuder uttömmande avdelningar för travsport.
Högsta vinster: 67 312 633 kr. Totalt finns det fem vinster som överstiger fem miljoner kronor.
V75 Resultat på Text TV: Du hittar liverättning på SVT sida 571

Rätta V86

Om du vill rätta V86 går det lika enkelt som andra mer välkända produkter från ATG. Det finns många sajter som erbjuder möjligheten att rätta din kupong via den kod som anges på varje fysiskt spel. Vill du kontrollera dina resultat live är det ett bra alternativ.

Spelar du även på DD är det viktigt att ha koll på att även de spelen kan liverättas online. Oftast får du även veta aktuell utdelning, vilket kan vara något komplicerat att räkna ut när det gäller travsport.

Fakta om Liverättning av V86

Liverättning av V86: En mall ger snabba resultat och aktuell utdelning
Vart visas V86: TV12
Finns det streaming av loppen? En liten grupp bettingsidor erbjuder streaming på lopp som ingår i V86 tips. Uppskattningsvis runt 15% av de som erbjuder trav på streaming
Högsta V86-vinst: 10,8 miljoner kronor
V86 på Text TV: Rätta din kupong på SVT sida 573

Rätta Lotto

Det är inte betting utan lotto som bjudit på de allra största vinsterna online. Rätta Lotto direkt genom att använda tjänster på nätet, det är ett bra sätt att aldrig missa ett positivt resultat. Spelar du Lotto Joker är det ännu viktigare, då priserna kan vara astronomiska. Om du hittar bra sätt för liverattning av din kupong, blir det extra spännande att följa dragningen direkt när den händer.

Vill du se resultat från lördag går det utmärkt att besöka Text TV, där de finns utmärkta på sidan 590. Där finner du Viking Lotto och många andra populära lottoprodukter. Onsdagar är en viktig lottodag då många stora lotterier har sina dragningar.

Chanser att vinna: 4. Lotto 1 & 2, tilläggsspel och Drömvinsten
När kan du spela: Onsdagar & Lördagar är det som gäller
Vad kostar det: Varje rad kostar 3 kronor
Största vinst i Sverige: 237 697 528 kronor, den 20:e April 2013

Vinstplan för Lotto

Vinstnivå Antal rätt
Nivå/Prisgrupp 1 7 rätt
Nivå/Prisgrupp 2 6 + 1 rätt
Nivå/Prisgrupp 3 6 rätt
Nivå/Prisgrupp 4 5 rätt
Nivå/Prisgrupp 5 4 rätt

Rätta Jokerraden

Joker är ett tilläggsspel som lanserades första gången 1984. Det är ett tillägg till Lotto online eller i butiken, Stryktipset, Europatipset, Måltipset och Viking Lotto. Om du satsar tio kronor är minsta möjliga utdelning 10 miljoner, en klart godkänd summa.

Rättar du dina Jokerrad på lördagar, märker du att det är just Lördag som är den veckodagen då det oftast är högst utdelning. Du kan kontrollera senaste rätta raden genom att använda en mall online, som enkelt låter dig se om det blivit någon vinst. Du kan även kolla på SVT Text där liverättning sker på texttv 590.

Vinstutdelning för Joker med 10 kr Insats

7 rätt: 10 miljoner kronor
6 rätt: 250 000 kronor
5 rätt: 20 000 kronor
4 rätt: 2 000 kronor
3 rätt: 200 kronor
2 rätt: 80 kronor

Rätta Eurojackpot

Eurojackpott är ett samarbete mellan flera olika spelbolag i Europa. För att rätta Eurojackpott behöver du bara kontroller dina nummer på en onlinetjänst, eller kika på text TV sida 590. Att använda en onlinetjänst är ett bra sätt att spara tid. Eurojackpot har de allra högsta vinsterna av de svenska lottoprodukterna. Den nuvarande jackpotten är uppe i 940 miljoner svenska kronor i skrivande stund.

10 Största Vinster för Eurojackpott

Placering Summa Land
1 90 miljoner € Tyskland
2 90 miljoner € Tjeckien
3 86 970 703 € Finland
4 84 777 458 € Tyskland
5 76 766 891 € Tyskland
6 61 170 753 € Finland
7 58 693 174 € Tyskland
8 57 275 842 € Finland
9 49 685 852 € Tyskland
10 49 670 283 € Danmark

Rätta Viking Lotto

Nya Viking Lotto är en produkt som främst riktar sig till den nordiska marknaden, även om det finns andra länder som deltar i lottot som inte är från Skandinavien. Prisbilden är ofta ganska god och vinsterna har nått upp i miljontals kronor flera vändor. Du kan se dragning live på Onsdagar eller kika på Text TV efter resultat. Många operatörer online erbjuder liverättning av resultatet.

Systemspel för Vikinglotto Rader
7 nummer: 7 rader
8 nummer: 28 rader
9 nummer: 84 rader
10 nummer: 210 rader

Vinstplan för Viking Lotto

Antal rätt Vinstutdelning
5 + 1 rätt: 20 procent
5 rätt: 15 procent
4 rätt: 20 procent
3 rätt: 45 procent

Rätta Raden Bingolotto

Oavsett om du köpt Bingolotto lotter på nätet eller i en fysisk butik finns det mycket att tjäna på att rätta raden på Bingolotto online. Det finns många alternativ som är gratis för rätta brickan från TV4. Ta del av spel som extrachansen och använd liverättning för att aldrig missa en vinst.

Bingolotto ger ut 50 000 stycken vinster i veckan. I priset av lotten stöder du även Sveriges ungdomsverksamhet, vilket alltid är positivt. Vinster varierar från stora kontantpriser till exklusiva resor och annat man har nytta av i hemmet.

Fakta om Bingolotto

Miljonvinster: Över 800
Nybilsägare: 5 300 stycken
Veckoliga vinstchanser: Över 50 000
Totala förtjänster till staten: Över 16 miljarder

Rätta Rader Keno

Många väljer att rätta rader Keno via onlinetjänster. Det är ett enkelt sätt att hålla koll på din vinstplan utan att behöva kunna alla regler. Det går att kontrollera resultat på Text TV, där senaste dragningen finns uppe live. Vinstchansen totalt för Keno är 1 på 6,2 en klart lockande siffra. Övriga vinstchanser ser du här nedanför:

Vinstplan för Keno

Utdelning

Antal rätt Vinstutdelning
11 rätt: 5 000 000 kronor
10 rätt: 125 000 kronor
9 rätt: 3 000 kronor
8 rätt: 300 kronor
7 rätt: 30 kronor
6 rätt: 10 kronor
5 rätt: 5 kronor

Vinstchans

Antal rätt Vinstchans
11 rätt: 1 på 12 883 084
10 rätt: 1 på 234 238
9 rätt: 1 på 10 517
8 rätt: 1 på 876
7 rätt: 1 på 121
6 rätt: 1 på 26
5 rätt: 1 på 8,8

Vinstplan för Kung Keno

Utdelning

Antal rätt Vinstutdelning
11 rätt: 15 000 000 kronor
10 rätt: 225 000 kronor
9 rätt: 6 000 kronor
8 rätt: 600 kronor
7 rätt: 100 kronor
6 rätt: 20 kronor
5 rätt: 15 kronor

Skillnaden mellan klassiskt kenospel och Kungkeno är att det går att få utdelning på tipskupong, oavsett resultatet. Alla möjliga utgångar på Kung Keno spel innebär en vinst enligt nedan:

4 rätt: 10 kronor
3 rätt: 10 kronor
2 rätt: 10 kronor
1 rätt: 10 kronor

Vinstchans

Antal rätt Vinstchans
11 rätt: 1 på 23 423 790
10 rätt: 1 på 468 476
9 rätt: 1 på 23 371
8 rätt: 1 på 2 191
7 rätt: 1 på 346
6 rätt: 1 på 88
5 rätt: 1 på 35

På Kung Keno får du även vinst för 1 till 4 rätt på din spelkupong. Dina vinstchanser för dessa resultat fördelas enligt följande:

4 rätt: 1 på 22
3 rätt: 1 på 24
2 rätt: 1 på 45
1 rätt: 1 på 45

Liveresultat på Sport

Det blir allt populärare med att kolla liveresultat på sport online. Oavsett om du spelar på engelsk fotboll, Hockeyallsvenskan eller orientering finns det mycket att tjäna på att använda en tjänst för liveresultat, som exempelvis Livescore eller Flashscore, som gör det enkelt att få uppdaterad information med liverattning.

Om du skapar vana att kontrollera resultat på allt från Novemberkåsan till Hockey VM live får du successivt en större kunskapsbank, vilket kommer göra dig mer framgångsrik på spel i längden. Här nedan ser du ett exempel på två välkända sajters mest populära sporter att kontrollera resultat på.

Populäraste Sporter för Liveresultat

Hos Flashscore Hos Livescore
1. Fotboll 1. Fotboll
2. Tennis 2. Ishockey
3. Basket 3. Basket
4. Ishockey 4. Tennis
5. Rugby 5. Cricket

Fotboll Resultat

I Sverige är fotboll är den klart största sporten för målservice. Det är en bra vana att kolla fotboll resultat via en onlinetjänst för liverättning, via app eller dator. Hos Livescore och Flashscore kan du exempelvis följa resultat på allt från Premier League till Europas damer i ishockey. Sajterna ger enkel överblick på de absolut flesta matcher du kan tänkas vilja följa. Speciellt vid stora turneringar är trafiken till sajterna som allra störst.

Fördelar med Liverättning av Fotboll Online

 1. Live tabeller som gör det enkelt att föra korrekt statistik
 2. Aktuella ställningar och övriga resultat av fotboll online
 3. Möjlighet att jämför odds
 4. Anpassa efter dina preferenser
 5. Du får extra notiser och nyheter på nätet på köpet

Största Fotbollshändelser enligt antal sök på Resultat 2018

 1. VM 1000 – 10 000
 2. EM 1000 – 10 000
 3. Champions League 1000 – 10 000
 4. VM Kval 1000 – 10 000

Resultat Ishockey

Resultat ishockey finns enkelt att tillgå både online och på SVT Text TV. Det finns ofta ett väldigt brett utbud av matcher inom ishockey, exempelvis från SHL, NHL, Allsvenskan, eller KHL. Vid stora turneringar som OS eller VM är tjänster för livescore extra värdefullt, eftersom du då får en bättre överblick på spelbara förslag. Flashscore och livescore är de största tjänsterna för liverättning på ishockey.

Liverätta Ishockey – Mest Populära Hockey Turneringar 2018

 1. Hockey-VM 10 000 – 100 000
 2. Hockeyallsvenskan 10 000 -100 000
 3. NHL 1 000 – 10 000
 4. SHL 1 000 – 10 000
 5. KHL 1 000 – 10 000

Liveresultat SHL

Det finns många fördelar med att använda en app för liveresultat. Då får du enkel tillgång till viktig information som uppdateras ögonblickligen. Kolla slutspel 2018, live streama hockey eller för tabell inom det som händer i SHL. Genom att regelbundet använda tjänster från exempelvis SVT skapar du en unik kunskapsbas som kommer göra dig till en mer framgångsrik spelare.

Bästa sajterna för SHL resultat enligt hockey expert

Liveresultat Sajt Positiva Egenskaper
Flashscore.se Stort spelutbud
Livescore.com Personlig anpassning
Scoreboard.com Bra design
Sverigesradio.se Gedigen erfarenhet

Liveresultat NHL

Världens bästa hockeyliga är vanligt förekommande bland sajter för liveresultat. Kolla live resultat på NHL online för blixtsnabba uppdateringar. Det finns många bra sajter, exempelvis Flashscore eller Scoreboard som erbjuder kompletta uppdateringar både på NHL och dess farmarligor. På SVT hittar du informationen på sida 363.

Bästa Sajt för NHL resultat Live Uppdateringar
Livescore.com Ishockey Sida Ja
Flashscore.se Hockey Sektion Ja
NHL.com Liveresultat Tjänst Ja
Scoreboard.com Hockey Lobby Ja
SVT.se och Text TV sidor om hockey Ja

Resultat Skidor och Skidskytte

Även lite mindre sporter såsom Skidor och Skidskytte finns att följa live. Genom att vara med och få resultat direkt kan du enkelt justera ditt spel för att bli så bra som möjligt. Speciellt i stora turneringar som Världscupen 2017/2018 eller OS 2018 är detta viktigt, eftersom det ges mycket information under turneringens gång. Har du inte möjlighet att följa sändningarna från TV4 finns det onlinetjänster med liverattning som erbjuder resultat på skidor och skidskytte.

Bästa Sajter För Live Resultat På Skidor

Bästa Sajt för Skidor Resultat Live Uppdateringar
Skidresultat.se Ja
Flashscore.se Ja
TV4 och TV4 Text TV Ja
Livescore.com Ja

Liverättning av Handboll

Handboll är en svårtippad sport som ofta ger väldigt bra betalt. Oavsett om du spelar på Elitserien, Handbollsligan eller EM 2018 finns det mycket att vinna på att använda en onlinetjänst med liveresultat. Ta del av live stream gratis och bli så framgångsrik som möjligt på handboll. Du kan även kontroller resultat på Text TV sida 355.

Tennisresultat

Ett bra sätt att alltid hålla sig uppdaterad med senaste tennisresultat är att ta del av en live stream gratis. De finns att finna hos många bettingsidor. För tennis från Sverige kan du ofta se matcher på TV, exempelvis Eurosport.

Eller kika på Tennis TV som har många tusen matcher streamade varje år. För resultat på US Open 2018, VM eller matcher från ATP är det en bra vana att liverätta online. Dessa sajter har en omfattande tennisverksamhet under mest populära turneringar:

Bästa Sajt för Tennis Resultat Liveresultat Stream
1. Sofascore Ja Ja (Via ombud)
2. Livescore Ja Ja (Via ombud)
3. Eurosport Ja Ja (För kunder)
4. Scoreboard Ja Nej

Sammanfattning: Bästa Sajter för Målservice och Liverättning

Vi vet att kunskap är makt. Under skapandet av denna guide har vi stött på mängder av bra sidor för liveresultat. Däremot smärtar det att säga att ingen av de är perfekt och det finns stort utrymme för förbättring.

Konkurrensen är stor. Det finns till och med ett bolag numera som heter Liverättning AB. Det satsar just på att erbjuda en bra resultatservice. Det är de allt annat än ensamma om. Olika utländska och svenska sajter satsar på nischade liveresultat service tjänster.

Vissa är bäst för dig som vill rätta bingoraden. Andra är att föredra, om du letar efter att rätta av egna rader på Stryktipset, V75 och trav överlag. Rättningsmall och App för rättning finns endast tillgängliga hos ett fåtal resultattjänster.

Man kan ranka de tillgängliga alternativen för liverättning som vi har listat på det här viset:

 1. Liverättning
 2. Via spelbolag online
 3. Via Text TV 377 eller en annan sida på SVT Text eller TV4 Text
 4. Följa matcher via TV eller streama live

Vi har märkt att det finns ett behov för att utveckla Sveriges bästa målservice. Därför kommer vi efter denna guide sätta fart med att göra just det. Vi vill skapa den bästa, mest användarvänliga och innehållsrika tjänst på marknaden, för att hjälpa våra läsare bli framgångsrika.