Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben förslag 18 december 2018

Den här gången är det matcher från tre länder som utgör kupongen vårt Bomben förslag 18 december 2018. Topplagen Man City och Borussia Dortmund bör ha bra chans att näta flertalet gånger.

Leicester – Manchester City 0, 1 – 2, 3, 4

Det närmar sig slutet på denna upplagan av den engelska cupen. Det bör betyda en del ändringar i startuppställningen för bägge lagen, vilket gynnar City då de har ett helt annat djup i truppen än dagens hemmalag. Stor klasskillnad här och vi tippar att det kommer synas i resultaten. Noterbart att Manchester har gjort fler än dubbelt så många mål som Leicester i PL samtidigt som de släppt in avsevärt färre bakåt.

Bologna – Milan 0, 1 – 1, 2

Den här säsongen går det inte bra för Bologna som ligger under strecket i skrivande stund. Offensivt är var de allvarligaste problem hittas, laget har snittat en bra bit under ett mål per match. Är inne i en djup svacka det är tveksamt de kommer upp ifrån någon gång snart. Milan går bättre och bättre och en trepoängare här är värdefull i toppkampen. Spelar ofta täta matcher på resande fot. Det speglar våra tips.

Düsseldorf – Dortmund 0, 1 – 2, 3, 4

Den här säsongen har Dortmund sprutat in mål. Totalt har de nätat fyrtioen gånger på femton matcher, vilket gör deras målsnitt till ett av de bästa i Europa. Samtidigt krigar de om att ha Bundesliga bästa statistik bakåt, där de toppas bara av Leipzig just nu. Nu reser de för ett möte med Düsseldorf, som håller till i den nedre regionen av tabellen och då lär klasskillnaden bli uppenbar.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!