Menu

Lotto Tips

Det finns mycket fördelar med att spela Lotto online. Tillgängligheten av stora, internationella jackpottar eggar. Även om spelet inte kräver skicklighet, finns det en del saker det är bra att ha i åtanke när du knåpar ihop lotto system program. Ta del av lotto statistik och får svar på den vanliga frågan hur spelar man på lotto här hos oss.

Det finns vanligaste nummer på lotto, som i teorin kan göra dig extra framgångsrik. Sannolikheten att få lotto sju rätt är försvinnande liten, men för en skara svenska spelare är det en verklighet som förändrat deras liv. Undrar du över olika lotto system kostnad? Läs vidare så går vi igenom allt du behöver veta för att bli en vinnare. För att ta reda på vad som gäller om storvinster har vi även förberett en guide för jackpot. Vill du rätta raden rekommenderar vi avsnittet för liverättning av din veckans kupong.

Lotto Statistik

Vill du bli nästa vinnare i Lotto Sverige? Ta del av statistik för att hjälpa dig göra dina val, det maximerar du dina möjligheter. Utnyttja statistik 2018 på rätt sätt och du kan bli en vinnare.

Det går aldrig att garantera vinnande lottonummer, men väljer du de nummer som syns mest i rutan har du en teoretiskt högre chans att pricka hem en vinnande kombination. Det finns enkla mallar för Excel där mycket av informationen finns uppstaplad. För spelkupongerna Lotto 1, Lotto 2 och Drömvinsten är de fem vanligaste nummer som följer:

  1. Nummer: 26
  2. Nummer: 25
  3. Nummer: 28
  4. Nummer: 31
  5. Nummer: 22

Lotto Sannolikhet

Om du utför en sannolikhetsberäkning för alla rätt på lotto ser du snabbt att chansen är mycket liten. Sju rätt får man enligt matematiken en gång på 6 725 520 försök. Om du skall ro hem drömvinsten, där det krävs ytterligare två rätta nummer, är oddsen istället en på 337 915 578 gånger. Chansen finns.

För att välja det lotto som har störst vinstchans behöver du leta efter ett med få nummer. Lotterier med 99 nummer har allt som oftast väldigt små chanser. Drömvinsten spelas exempelvis med femtio nummer.

Garantera att du spelar på ett lotto som har bäst återbetalning, för att maximera dina chanser. Gillar du mindre vinster ofta är nummerspelet Keno ett bra alternativ. Där vinner du teoretisk ungefär en gång på sex, vilket är klart lockande.

Lotto System

Det går att spela matematiska lotto system för att öka chansen till vinst. Kostnaden varierar beroende på omfattning. Det är vanligt med ett lottosystem som heter m9-36, där M står för matematisk. Det betyder att du spelar trettiosex varianter av samma nummer. Vad det innebär i praktiken är att alla möjliga kombinationer med de utvalda numren spelas. M10 – 120 betyder alltså att hundratjugo möjliga kombinationer spelas. De största lottodagarna är på Onsdagar och Lördagar.

Ett bra tips för att skapa vinnande system är att använda en generator för att plocka bästa möjliga nummer. Att utnyttja systemspel är ett tips som fungerar, även om man aldrig kan garantera vinst. Vi har skapat en snabb guide för ge våra läsare alla redskap som behövs för att bli en vinnare.

Lotto Onsdag

Brukar du följa lotto på TV? Då vet du kanske att Lotto Onsdag normalt har väldigt bra omsättning, vilket ger fantastiska priser. Dagen drar både Lotto 1, Lotto 2 och Vikinglotto, som är ett spel främst riktat mot spelare från den nordiska marknaden. Spelet är en del av Lotto Joker, som har möjlighet att aktivera drömvinsten. Dragning är klockan 17:15 på Onsdagar.

Du kan kolla på Lottodragningarna på TV4. Vill du kontrollera resultat går det i utmärkt att kolla på Text TV, sida 590. Du kan även rätta raden här hos oss, vi publicerar löpande tips och statistik för att våra läsare skall få alla möjligheter att lyckas.
Lotto Lördag

Om du inte lyckades vinna på Joker Onsdag är det bra att veta att lördagar ger dig ytterligare möjligheter till fantastiska priser. Glöm inte att lämna in lottoraden i tid, senaste tidpunkt för inlämning är 18.14. Drömvinsten är just nu uppe i 84 miljoner kronor. En livsförändrande summa det är väl värt att jaga.

Denna veckan gav Svenska Spel ut över 12 miljoner kronor i vinst. Två stycken personer i Sverige blev miljonärer på grund utav lottovinster denna gångna helgen. Kika in hos oss för tips, resultat och system innan du lämnar in din nästa kupong. Vi vill att du skall bli så framgångsrik som är tänkbart!

Spela Lotto Online

Det går att spela lotto online utan spelkort. Om du besöker Lottoland kan du enkelt delta i många av världens allra största dragningar. Var dock noga med att rätta kupongen här hos oss för att aldrig missa en vinst.

Kostnad för lotto varierar. Normalt är att ett system skapas med ett antal linjer, antal avgör priset. Genom att spela tillsammans med vänner får ni möjlighet att spela större system. Från några hundringar upp till tusenlappar per omgång är normalt. Kontrollera dragningen på mobilen, svenska spel har en funktionell app dedikerad till resultat på deras spel.

Bästa Sajter För att Köpa Lotto På Nätet

Letar du bästa sajter för att köpa lotto på nätet? Det finns många bra leverantörer av lottospel online. Utnyttja möjligheten att få en lotto bonus, som kan öka dina vinstchanser. Följ råden i guiden för att bli en vinnare. Vi vill ge vår ärliga åsikt för att optimera våra läsares möjligheter. Därför har vi rankat bästa lottosajter, för att underlätta för våra besökare. Letar du nya lotto spelsidor är de här sajterna en bra början:

Bästa Lottosajter

  1. Multilotto
  2. Lottoland
  3. Eurolotto
  4. Svenska Spel

Spelstopp på stora lotton

Spelstopp hos stora lotton varierar. Många har en internationell publik som gör att spelstopp påverkas på grund utav tidszon. För dragningar på dagtid är det en bra idé att välja svenska eller europeiska dragningar. När du har valt att spela lotto online har du fördelen att kunna ta del av resultat oavsett var du befinner dig, eller när på dygnet det är.

För svenska spelare är drömvinsten en lockande jackpott. Sista tid för inlämning är onsdag klockan 17:14. Lördag tid är dragningen 18:15. Spelstopp för eurojackpott är på fredagar klockan 10:00. Du spelar det lottot med samma kupong som du använder för Lotto 1 och lotto 2.

Kolla Lotto Resultat

TV-kanalen SVT har sändningar från Lotto där de visar dragningen live. Men det finns andra sätt att kontrollera rätt rad. Genom att kolla resultat här på Ettkrysstva.com missar du aldrig en vinst. Hos oss kan du rätta med kod, som du hittar på din kupong. Passa på att använda vår tjänst för att rätta lottosystem så får du enkelt tillgång till aktuella resultat, samt tips som kan göra dig mer framgångsrik.

Vinna på Lotto Tips och Tricks

Det är ingen skatt på lottovinster. Sannolikheten att du vinner är inte stor, men chansen finns och i Sverige bor det multipla mångmiljonärer tack vare lotto. Vill du få han en chans på lottomiljoner krävs att du spelar. Det finns få tricks som verkligen fungerar, samt många som lovar fantastiska resultat.

Ett bra sätt att välja nummer är att kontrollera de mest dragna siffrorna historiskt sett. Ett knep som fungerar är att utveckla system för lotto. Genom att skapa matematiska system ökar du chansen att pricka rätt. Precis som i trav får du sedan betalning på alla vinnande kombinationer.

Stora Lotto Jackpottar

Det finns stora lotto jackpottar internationellt som har regelbundna vinster i mångmiljonbelopp. Spelar du lotto med joker kan du vinna drömvinsten, som just nu ligger på 84 miljoner kronor. Största vinnare i Sverige någonsin låg på 237 ,miljoner kronor.

Ett populärt lotto internationellt sett är Powerball, som har bland den största jackpotten i världen. Den har betalat ut mer än en miljard svenska kronor vid flera tillfällen. Störst någonsin var rekordsumman 758 miljoner dollar, nära tre miljarder svenska kronor.

Sammanfattning: Bästa Lotto Tips

Är du ute efter bästa lottoraden? Här på Ettkrysstva.com publicerar vi speltips och tricks för att öka dina vinstchanser. Vi ger dig bästa strategin för att vinna, även om man aldrig kan garantera vinst. Vi listar lotto online för att du skall veta dina valmöjligheter. När miljoner står på spel kan dessa råden vara ovärderliga.

Använd alla till buds stående medel för att bli en vinnare. Det innebär regelbundna besök hos oss innan du gör dina val. Ta del av tips, strategi och system för att bli en så lyckad lottospelare som möjligt.