Menu

Galopp Tips och Odds

Bets pÄ hÀstar galoppHemma i Sverige Àr det populÀrt med trav. I utlandet Àr ofta galopp tips som gÀller för spelarna. Satsar du pengar pÄ hÀstar hos utlÀndska oddssajter, Àr det rÀtt vanligt att du hittar just galopp odds i utbudet, nÀr du vill spela trav online.

Just dÀrför gÄr vi kort igenom vad som gÀller galoppspel pÄ nÀtet och satsningar pÄ denna vackra hÀstsport. Regler som du har lÀrt dig genom att tippa hos ATG rÀcker inte vid online betting. Det behövs helt andra galopp tips.

Bro Park, GĂ€rdet, Övrevoll, TĂ€by. Vill du inte lĂ€sa om galopp speltips utan föredrar gamla klassiska travlopp, Ă€r du varmt vĂ€lkommen att kika in pĂ„ vĂ„ra V64 tips och V65 travtips. Strömsholm Ă€r ett annat populĂ€rt namn bland experterna pĂ„ spel och galopp odds. BĂ€sta lopp avgörs ofta dĂ€r.

Vi pÄ EttkrysstvÄ kommer att följa svensk galopp och göra vÄrt bÀsta för att bjuda er inte bara pÄ bra bettingtips pÄ hÀstar frÄn expert, utan Àven pÄ senaste galopp resultat, program och tÀvlingsdagar dÄ Svensk Galopp loppen avgörs.

Nu Àr det dock galopp speltips för online betting pÄ hÀstar som gÀller. LÀser du det som gÀller som standard nedan, kan du undvika problem nÀsta gÄng nÀr du vill sÀtta in riktiga pengar och försöka vinna pÄ hÀstar pÄ nÀtet.

Missa inte heller vÄra V75 tips som vi försöker uppdatera löpande. Under 2018 planerar Ettkrysstva.com att utöka antal spelförslag pÄ trav och galopp odds och anstÀlla Àn expert pÄ spel pÄ hÀstar.

Generella regler och tips som gÀller för betting pÄ galopp

Vi börjar med en rad generella regler och villkor som spelbolagen pĂ„ nĂ€tet som erbjuder galopp odds brukar ha som standard. Alla dina insatser avvecklas i enlighet med det officiella resultatet vid ”invĂ€gning”. Fler regler för galopp kan du lĂ€sa i svenska guiden för blivande jockeys.

Eventuell Àndring av resultatet efter denna punkt rÀknas inte. Walkovers och avbrytna lopp rÀknas som ett lopp, men inblandade hÀstar kommer att behandlas som Non-runners. Om en hÀst Äterkallas innan den börjar under startordningens order eller anses officiellt av startaren att inte ha deltagit i tÀvlingen, Àr alla spel pÄ den hÀsten ogiltiga. Din insats kommer att returneras pÄ den uttagna hÀsten.

Om en hĂ€st har dubbla uppdrag (betecknad som löpare i mer Ă€n en tĂ€vling) kommer insatsen att stĂ„ som ett bet för den tidigaste tĂ€vlingen. Om valet löper i andra tĂ€vlingen kommer den att behandlas som en icke-löpare. I hĂ€ndelse av en felaktig start eller nĂ„gon annan hĂ€ndelse som resulterar i att en tĂ€vling Ă„terförs, avbryts ”under startordningens order” och insatserna Ă„terbetalas pĂ„ hĂ€star som inte deltar i Ă„terlöpningen;

Uppskjutande av dina bets

Om en tÀvling överges eller förklaras ogiltig kommer alla spel att vara ogiltiga. Om loppet skjuts upp till en framtida dag och de slutliga deklarationerna stÄr, kommer alla spel att stÀllas in. Alla enskilda satsningar pÄ hÀstkapplöpning kommer dock att göras och alla val som Àr inblandade i ackumulerade satsningar kommer att behandlas som icke-löpare om:

 1. Loppet överges;
 2. Loppet Àr officiellt ogiltigt;
 3. De villkor som gÀller för tÀvlingen har Àndrats efter att matcherna har gjorts;
 4. Lokalen förÀndras;
 5. Loppytan Àndras (t.ex. frÄn Torv till Alla VÀder).

Ante-Post Betting pÄ Galopp

 • Ante-postspelet upphör i slutfasen och alla odds spel efter detta kommer att vara icke-löpare, ingen satsning;
 • Om inte annat uttryckligen anges Ă€r insatser förlorade pĂ„ en Ante-Post-insats om en hĂ€st inte deltar;
 • PĂ„ dagar dĂ„ klassiska eller andra prov intrĂ€ffar kan Ante-Post-vadslagning avbrytas och nya priser utfĂ€rdas;
 • Ante-Post-satsningar pĂ„ hĂ€star som tvingas Ă„terkallas kommer att vara ogiltiga och insatserna Ă„terlĂ€mnas. (StödmĂ€stare har befogenhet att sĂ€nka antalet i en tĂ€vling om pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt har överlĂ„tits för mĂ„nga hĂ€star och jockeys.) Jockey Club Regel 121);
 • Ante-Post-satsningar regleras enligt de villkor som gĂ€ller vid acceptans. Skulle ett felodds eller platsvillkor ges felaktigt, förbehĂ„ller vi oss rĂ€tten att lösa insatsen pĂ„ rĂ€tt odds/plats villkor som var tillgĂ€ngliga vid det att insatsen slogs.

Each-Way Betting pÄ Galopp

 • Alla insatser Ă€r avgjord för att vinna om inte ”Each-Way” vĂ€ljs;
 • En mĂ„ngsidig satsning bestĂ„r av tvĂ„ satsningar. Det innehĂ„ller en satsning för att din hĂ€st ska ”Vinna” och en andra satsning för att din hĂ€st ska nĂ„ ”pallplats”. Varje insats placeras pĂ„ insatsbeloppet du har angett, sĂ„ den totala kostnaden för ett sĂ€tt att satsa blir dubbelt sĂ„ mycket du angav nĂ€r du placerar tvĂ„ satsningar;
 • ”Pallplats” termer kommer att vara det som annonseras för evenemanget. I allmĂ€nhet, för UK-hĂ€stkapplöpning, kommer ”Pallplats” -delen av Each-Way spel att lösas med hjĂ€lp av följande ”Pallplats” -villkor:
  1. Mindre Ă€n 5 löpare – pallplatspengar investeras att vinna;
  2. Lopp med 5, 6 eller 7 löpare – ett 1/4 odds – första tvĂ„ platserna;
  3. Alla andra tĂ€vlingar med 8 eller fler löpare 1/5 oddsen – första tre platserna;
  4. Handicap tĂ€vlingar med 12 – 15 löpare 1/4 oddsen – första tre platserna;
  5. Handicap-tĂ€vlingar med 16 eller fler löpare 1/4 oddsen – första fyra platserna;
  6. I alla tÀvlingar kommer antalet löpare att vara antalet löpare som kommer under startordning. Insatser accepteras inte dÀr stavspelen överskrider vinstposten.