Menu

Galopp Tips och Odds

Bets på hästar galoppHemma i Sverige är det populärt med trav. I utlandet är ofta galopp tips som gäller för spelarna. Satsar du pengar på hästar hos utländska oddssajter, är det rätt vanligt att du hittar just galopp odds i utbudet, när du vill spela trav online.

Just därför går vi kort igenom vad som gäller galoppspel på nätet och satsningar på denna vackra hästsport. Regler som du har lärt dig genom att tippa hos ATG räcker inte vid online betting. Det behövs helt andra galopp tips.

Bro Park, Gärdet, Övrevoll, Täby. Vill du inte läsa om galopp speltips utan föredrar gamla klassiska travlopp, är du varmt välkommen att kika in på våra V64 tips och V65 travtips. Strömsholm är ett annat populärt namn bland experterna på spel och galopp odds. Bästa lopp avgörs ofta där.

Vi på Ettkrysstvå kommer att följa svensk galopp och göra vårt bästa för att bjuda er inte bara på bra bettingtips på hästar från expert, utan även på senaste galopp resultat, program och tävlingsdagar då Svensk Galopp loppen avgörs.

Nu är det dock galopp speltips för online betting på hästar som gäller. Läser du det som gäller som standard nedan, kan du undvika problem nästa gång när du vill sätta in riktiga pengar och försöka vinna på hästar på nätet.

Missa inte heller våra V75 tips som vi försöker uppdatera löpande. Under 2018 planerar Ettkrysstva.com att utöka antal spelförslag på trav och galopp odds och anställa än expert på spel på hästar.

Generella regler och tips som gäller för betting på galopp

Vi börjar med en rad generella regler och villkor som spelbolagen på nätet som erbjuder galopp odds brukar ha som standard. Alla dina insatser avvecklas i enlighet med det officiella resultatet vid ”invägning”. Fler regler för galopp kan du läsa i svenska guiden för blivande jockeys.

Eventuell ändring av resultatet efter denna punkt räknas inte. Walkovers och avbrytna lopp räknas som ett lopp, men inblandade hästar kommer att behandlas som Non-runners. Om en häst återkallas innan den börjar under startordningens order eller anses officiellt av startaren att inte ha deltagit i tävlingen, är alla spel på den hästen ogiltiga. Din insats kommer att returneras på den uttagna hästen.

Om en häst har dubbla uppdrag (betecknad som löpare i mer än en tävling) kommer insatsen att stå som ett bet för den tidigaste tävlingen. Om valet löper i andra tävlingen kommer den att behandlas som en icke-löpare. I händelse av en felaktig start eller någon annan händelse som resulterar i att en tävling återförs, avbryts ”under startordningens order” och insatserna återbetalas på hästar som inte deltar i återlöpningen;

Uppskjutande av dina bets

Om en tävling överges eller förklaras ogiltig kommer alla spel att vara ogiltiga. Om loppet skjuts upp till en framtida dag och de slutliga deklarationerna står, kommer alla spel att ställas in. Alla enskilda satsningar på hästkapplöpning kommer dock att göras och alla val som är inblandade i ackumulerade satsningar kommer att behandlas som icke-löpare om:

 1. Loppet överges;
 2. Loppet är officiellt ogiltigt;
 3. De villkor som gäller för tävlingen har ändrats efter att matcherna har gjorts;
 4. Lokalen förändras;
 5. Loppytan ändras (t.ex. från Torv till Alla Väder).

Ante-Post Betting på Galopp

 • Ante-postspelet upphör i slutfasen och alla odds spel efter detta kommer att vara icke-löpare, ingen satsning;
 • Om inte annat uttryckligen anges är insatser förlorade på en Ante-Post-insats om en häst inte deltar;
 • På dagar då klassiska eller andra prov inträffar kan Ante-Post-vadslagning avbrytas och nya priser utfärdas;
 • Ante-Post-satsningar på hästar som tvingas återkallas kommer att vara ogiltiga och insatserna återlämnas. (Stödmästare har befogenhet att sänka antalet i en tävling om på många sätt har överlåtits för många hästar och jockeys.) Jockey Club Regel 121);
 • Ante-Post-satsningar regleras enligt de villkor som gäller vid acceptans. Skulle ett felodds eller platsvillkor ges felaktigt, förbehåller vi oss rätten att lösa insatsen på rätt odds/plats villkor som var tillgängliga vid det att insatsen slogs.

Each-Way Betting på Galopp

 • Alla insatser är avgjord för att vinna om inte ”Each-Way” väljs;
 • En mångsidig satsning består av två satsningar. Det innehåller en satsning för att din häst ska ”Vinna” och en andra satsning för att din häst ska nå ”pallplats”. Varje insats placeras på insatsbeloppet du har angett, så den totala kostnaden för ett sätt att satsa blir dubbelt så mycket du angav när du placerar två satsningar;
 • ”Pallplats” termer kommer att vara det som annonseras för evenemanget. I allmänhet, för UK-hästkapplöpning, kommer ”Pallplats” -delen av Each-Way spel att lösas med hjälp av följande ”Pallplats” -villkor:
  1. Mindre än 5 löpare – pallplatspengar investeras att vinna;
  2. Lopp med 5, 6 eller 7 löpare – ett 1/4 odds – första två platserna;
  3. Alla andra tävlingar med 8 eller fler löpare 1/5 oddsen – första tre platserna;
  4. Handicap tävlingar med 12 – 15 löpare 1/4 oddsen – första tre platserna;
  5. Handicap-tävlingar med 16 eller fler löpare 1/4 oddsen – första fyra platserna;
  6. I alla tävlingar kommer antalet löpare att vara antalet löpare som kommer under startordning. Insatser accepteras inte där stavspelen överskrider vinstposten.