Menu

MMA-Tipset

Vi på Ettkrysstva.com har precis fått veta att en helt ny tipsprodukt har lanserats på nätet, nämligen MMA-tipset med UFC-matcher. Det går att vinna upp till 25 000 svenska kronor på MMA-tipset. Det är det nya online spelet som tillhandahålls av spelbolag som Ohmbet. Insatsen är 10 kronor per spelkupong.

Våra medarbetare älskar alla nyheter inom bettingvärlden och tror att detta spel kommer att attrahera en del spelare som aldrig har satsat pengar på fighting. Vi börjar med kort introduktion av spelbolaget bakom tipsspelet och fortsätter med att presentera Pick ’Em MMA-tips, dess vinstplan och viktiga regler.

Ohmbet spelbolag

I och med att MMA-tipset är exklusiv produkt från det nya spelbolaget Ohmbet, är det bra att skriva några rader om själva varumärket. Få i Sverige känner till detta spelbolag som för några månader sedan lanserade sin svenskspråkiga version.

Ohmbet påstår sig vara störst online när det gäller odds på Mixed Martial Arts (MMA) och UFC. Som registrerad kund hos Ohmbet-erbjuds du enligt dem bäst odds på UFC, MMA live-betting med spännande odds-marknader och andra mycket uppskattade MMA-relaterade erbjudanden.

Vi vågar inte garantera att dessa påståenden verkligen stämmer, men här har du verkligen ett spelbolag som är värt att prova, om du nu gillar betting på MMA och UFC.

Pick ’Em

Själva MMA-Stryktipset går under namnet Pick ’Em, vilket betyder ”välj dem”. Ohmbet’s MMA-Pick ’Em där du kan vinna stort genom att tippa på hela matchkortet från en specifik UFC-gala har blivit en stor succé sedan det startades.

Så gör som tusentals andra svenska MMA-fans som redan har öppnat ett konto hos spelbolaget Ohmbet. Utmana dig själv, hämta din välkomstbonus eller slåss mot dina vänner om vem som är bäst på Stryktipset med MMA och UFC i fokus.

Det kostar bara 10 kronor att spela. Den aktuella UFC-galans samtliga matcher finns med på en och samma kupong. Notera att systemspel är ej tillåtet på MMA-Stryktipset.

Utdelningsstruktur

Antalet matcher i varje omgång avgör hur stor vinstpotten för den aktuella omgången ska bli samt hur många Pick’Em vinnare kommer få dela på potten.

Alla rätt – vinner 80% av den aktuella prispotten. Utöver det får vinnaren/vinnarna självklart behålla kupongvinsten på Ohmbet.

Ett fel – vinner 20% av den aktuella prispotten.

Antal matcher
Total prispott
Utdelning vid alla rätt
Utdelning vid ett fel

13 matcher eller fler
25000
20000
5000

12 matcher
25000
20000
5000

11 matcher eller färre
5000
4000
1000

Utbetalning av Pick’em vinst sker till vinnarens Ohmbet-konto utan några omsättningskrav.

Regler och villkor i MMA-tipset

¤  Max 5 kuponger per spelar-ID per Pick’Em omgång. Placerar du mer än 5 flervals/multi spel så räknar vi med dem 5 första till Pick’Em.
¤  Om en eller flera matcher stryks, eller slutar oavgjort efter att man lämnat in sin kupong så stryks de även från Pick’Em, vilket kan påverka storleken på potten.
¤  Om du spelar med andra valutor, så måste minsta insatsen motsvara minst 10kr/€1.
¤  Vid förekomsten av flera vinnare så delas vinstpotten lika mellan antalet kuponger med rätta rader.
¤  Ohmbet förbehåller sig rätten att ändra dessa regler och villkor när som helst efter sitt eget gottfinnande. Det är deltagarens ansvar att hålla sig informerad om ändringar och uppdateringar.
¤  Alla spelare som deltar i denna kampanj godkänner och accepterar publiceringen av hans / hennes Ohmbet-användarnamn i alla sammanhang relaterade till kampanjen.