Menu

Ändringar i spelkonto

Går det att göra några ändringar i spelkonto på bettingsidor om du inser att du har gjort ett misstag? Svaret är att det inte är möjligt att göra själv hos de flesta spelbolag på nätet. Du kan inte göra några ändringar om det inte gäller lösenordet för ditt konto. För andra ändringar bör du kontakta supporten och de kommer att göra ändringen om det är möjligt.

Glömde du ditt lösenord, går det dock att ändra lösenordet hos spelbolag utan att behöva kontakta kundtjänst. Med ett klick i knappen ”Glömt ditt lösenord” skickas ett mail till dig så att du kan återställa ditt lösenord.​ Du kan inte heller ändra valutan i ditt konto. Så se till att registrera dig på rätt sätt med rätt uppgifter så att du slipper problem med eventuella ändringar sedan.

Ändra i kontohistoriken

Tyvärr går det inte heller att ändra i kontohistoriken hos spelbolag. Det skulle kunna vara bra för dig som inte vill se egna förluster, men enligt licensieringskrav är detta inte möjligt. Du kan se din insatshistorik genom att klicka på knappen ”Mina insatser” i den övre delen av hemsidan efter din inloggning.

Du kan välja exakt datum eller period för vad du är villig att se. Hos vissa bettingsajter går det att filtrera din historik per produkt. Det gör det möjligt att få statistik för att analysera hur bra du är på betting på olika sporter, dvs tennis, fotboll, basket. Det är ett bra sätt att utvärdera ditt spelande och se vad du vinner mest pengar på.

Går det att radera konto helt hos spelbolagen?

Ditt konto kan inte raderas men du kan aktivera självuteslutningen. Oftast kan du välja mellan 6 månader upp till 5 år självuteslutning vilket innebär att ditt konto kommer att stängas för önskad period och du kommer inte att kunna få tillgång till ditt konto för den perioden.

Observera att du kommer att kunna minska din självuteslutningsperiod eller återkalla det helt, bara sju dagar från din första begäran. För mer information kontakta spelbolagets support och läs noga villkoren på bettingsidan.