Menu

Joker Tips

Utnyttja våra Joker Tips för chans på fantastiska priser. Dragningen av Joker sker i samband med lottodragningarna på onsdag och lördag. Du kan delta i dragningen genom att kryssa i jokerrutan när du spelar någon av Svenska spels utvalda spel. Det är numret på kupongen som utgör jokernumret.

Du kan följa lottodragningen i TV, där du kan se dragna nummer live. Spelar du vanliga Lotto tillsammans med Joker har du chans att vinna Drömvinsten, som gett ut Sveriges största vinster genom tiderna. Bli Joker vinnare 2018 genom att ta del av råd och tipsresultat här på Ettkrysstva.com speltips.

Rätta Joker Raden: Resultat Idag

Det finns många sätt att rätta Joker raden som vi har summerat upp i vårt avsnitt om liverättning online och i TV. Om du vill veta resultatet för idag är Text TV ett bra alternativ. Det är SVT Text TV sida 590 som gäller. Där kan du även se aktuella dragningar för Viking Lotto, Keno och få tillgång till resultatservice för måltipset. I ärlighetens namn håller inte Text TV måttet längre.

På nätet kan du enkelt kontrollera Joker Resultat. Här på Ettkrysstva.com publicerar vi löpande resultat, tips och spelförslag som kan göra dig mer framgångsrik. Utnyttja den information som finns tillgänglig för att göra dig så lyckad som möjligt.

Kolla Lotto Joker Historik och Statistik

Man kan aldrig garantera en vinst på Lotto, som är ett spel som inte kräver skicklighet. Idag är Jokern kanske mest förknippad med Heath Ledger, som förevigade den klassiska figuren i hans sista film i livet. Joker kort är fritt för alla andra när det gäller kortspel. Det säger en del om betydelsen den klassiska figuren har i spel. Du kan välja om du vill satsa 10, 20 eller 30 kronor per spel.

Granska Joker statistik för att exempelvis få reda på vilket som är mest dragna lottnummer, det kan påverka ditt resultat positivt. Vikinglotto från Svenska spel är aktiva även när det gäller Joker, men inte drömvinsten. Jokernummer är normalt det nummer som finns på kupongen i utvalda spel, även om det idag går att skapa egna system med unika nummer.

Vinna Drömvinsten

Om du i likhet med den anonyma vinnaren från Partille satsar på att bli vinnare 2018 är det en bra vana att regelbundet kika in här hos oss på Ettkrysstva.com. Här får du bästa tips på lotto och hur du skall göra för att få minst 2 rätt på joker, som tillsammans med sju rätt på Lotto aktiverar Drömvinsten!

Om du vill få reda på utdelning den gångna veckan är det enkelt gjort att ge oss en snabb visit för att får tätt information direkt. Vi jämför odds och väger fördelar mot nackdelar för att ge våra läsare bästa möjliga råd. Här är hela listan på de produkter där du kan spela Joker, samt de med Drömvinsten!

Vad är Jokersystemet och vad har det med Joker att göra?

Missa inte Jokersystemet som namnet till trots har inget med det klassiska spelet från Svenska Spel att göra. Det är en tjänst som ger support när du vill skapa reducerade system för trav, Stryktipset eller Europatipset. Genom att använda jokersystemet tips för att skapa R-system får du möjlighet att öka den potentiella vinsten inför varje omgång.

Om du undrar vad tjänsten kostar är det 89 kronor i månaden för Trav. För Stryktipset och Europatipset är den gratis, då de nyligen lanserade en betaversion får de produkterna. Använd Jokersystemet nyckel för att skapa egna reducerade system, det lär märkas i din statistik, oavsett vilket spel du spelar. Det krävs ingen kampanjkod för att utnyttja tjänsten, däremot är det ett krav att du registrerar ett konto. Maximera vinsten nästa lördag genom att skapa jokersystemet stryktips.

Sammanfattning: Bästa Joker Tips

Letar du bästa joker tips? På Ettkrysstva.com jobbar vi hårt för att alltid ge aktuell och exakt information som är viktig för dig som spelare. Vi ger Mega Joker tips och granskar klassiska spel som Lotto och Joker för att öka våra läsares chanser till vinst.

Tänker du spela Joker Lördag? Dyk in här innan du lämnar in din kupong för att få speltips, statistik och råd från expert, för att göra kvällen så lyckad som möjligt. Missade du Joker resultat lördag på SVT? Vår tjänst för rättning är öppen dygnet runt, missa aldrig en vinst genom att kontrollera dina kuponger här hos oss!