Menu

Jokersystemet

Spelar du trav, är du säkert intresserad av ett verktyg för att reducera dina spel. I Sverige är det Jokersystemet som utan tvekan är det bästa programmet som finns för detta ändamål. Den fungerar perfekt för att maximera dina vinstchanser på alla kända ATG spelkuponger.

Du höjer din långsiktiga vinst på Dagens Dubbel, V75, V86, V64 och andra spelformer tack vare det optimala systemet och mallar som du får fram med hjälp av ditt Jokersystem. App som företaget bakom verktyget har utvecklat låter dig dessutom välja ut det bästa travsystemet direkt i din mobil. Smidigare än så finns inte.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!

Det som få vet är att Jokersystemet för Stryktips är nyckel till succé på Svenska Spels bästa spelkupong. Det är alltså inte bara trav som denna mjukvara avser, utan även stora svenska tipsspel, däribland även Europatipsförslag. Det många undrar är hur Joker på tips fungerar. Dags för en abc guide där vi går igenom hur Jokersystem fungerar helt gratis.

Allt går ut på att du får en viktig fördel gentemot ett enkelt systemspel. Du satsar mer på de valalternativ som du anser har relativt större chans att vinna. Samtidigt så satsar du mindre på de du tvivlar på.

Upplägget gäller såväl hästar som lag och spelare. Reduceringsprogram på V75 finns med i appen precis som andra system. Allt beror på vad du har på din spelkupong som du spelar med Jokersystemet beta eller senaste version. Tack vare detta upplägg kan du med Joker spela på fler rader än med ett vanligt system. Ett tips är att du använder dig av deras mallar för att maximera vinstchansen.

Kostnad och kampanjkod – Jokersystem gratis

Vad kostar att spela med Jokersystem? Jo, den första månaden är själva användningen av mjukvaran helt gratis. Därefter betalar du 89 kronor varje månad för att fortsatt få chansen att satsa på dina kuponger med Jokern. Många försöker hitta en crack för att få använda programmet gratis. Det finns dock inget sätt att lura systemet. Har du tur, kan du i och för sig hitta en kampanjkod som ger dig chansen till ett gratis Joker i 3 månader istället för 1. Detta erbjudande släpps ibland av företaget bakom mjukvaran och gäller endast nyregistrerade kunder.

Spel som går att spela med Jokersystemet

I första hand fokuserar Jokersystemet på dig som gillar spela på hästar. Nedan listar vi alla travprodukter som vi vet att mjukvaran kan hjälpa dig med:

  • DD
  • L
  • Trio
  • V3, V4 och V5
  • Grand Slam V75 och ”vanliga” ATG Play spelet V75.
  • V64 och V65
  • V86

Utöver möjligheten att spela reducerat system på V75 gratis på dina kuponger, får du även tillgång till detaljerad statistik på hästar och annan data som kan vara av intresse för dig som satsar mycket på systemspel på trav. Mjukvaran ger dig även chansen att på ett smidigt sätt ranka olika hästar och sortera dem. Här får du valuta för pengarna och får det enklare att välja dina garderingar rätt. Så vad väntar du på. Läs på våra V75 tips och besök sedan Jokersidan för att använda dig av deras superbra tjänst.

Samma gäller även så kallade sportspel. Enligt informationen som vi på Ettkrysstva.com har, går det för närvarande att spela med Jokersystem på två Svenska Spels produkter:

  • Europatipset
  • Stryktipset