Menu

Streama fotboll gratis

Det går att se matcher live hos spelbolag på nätet. Att streama fotboll gratis 2018 och göra det utan insättning är fullt möjligt, om du har ett spelkonto. Det enda du behöver göra för att se fotboll videostreamad är att logga in. I vissa fall krävs det att du har gjort en insättning, men det behöver inte vara just idag.

Du streamar fotboll via webbaserad tv. Du får se inte bara fotboll utan även andra sporter som det går att satsa pengar på. Det gör du gratis från din dator, telefon eller platta. Spelbolagen på nätet erbjuder dig inte bara speltips, utan även denna möjlighet. Därmed blir det betydligt roligare att följa fotbollsmatcher live 2018 medan du bettar. Det gör din spelupplevelse bättre. I och med att du satsar riktiga pengar på oddsspel och spelbolagen behåller en viss del av det du kan komma att förlora. Samtidigt har de råd att avsätta en del av budgeten till att betala för sändningsrättigheterna.

Livestreaming Nordicbet
Sätt in pengar
Så här streamar du hos NordicBet

Snabb och smidig registrering, dessutom får du dubbel insättning (upp till 1000 kr) i bonus.

Nordicbet streamar en mängd olika ligor och sporter så som: Allsvenskan, La Liga, Bundesliga och Ligue 1, Tennis, NBA Basket m.m.

Se all sport du vill!
Öppna ett konto
1.
2.
3.
Nordicbet streamar Allsvenskan, La Liga, Tennis, NBA Basket m.m.
Nordicbet streamar Allsvenskan, La Liga, Tennis, NBA Basket m.m.
Livestreaming LeoVegas
Sätt in pengar
Så här streamar du hos LeoVegas

Enkel registrering och dessutom 200% Bonus (upp till 2000 kr).

Du behöver spela på matchen du vill se max 24 tim innan matchstart och ha pengar på ditt spelkonto när matchen sänds.

Spela på matchen
1.
2.
3.
Spela på matchen och streama hos LeoVegas
Spela på matchen och streama hos LeoVegas
Öppna ett konto
Livestreaming Betsafe
Sätt in pengar
Så här streamar du hos Betsafe

Enkel registrering och dessutom Bonus på upp till 2000 kr.

Du behöver spela på matchen du vill se max 24 tim innan matchstart och ha pengar på ditt spelkonto när matchen sänds.

Spela på matchen
1.
2.
3.
Öppna ett konto
Betsafe live streaming
och live betting.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Det är en win-win-situation där du som bettar live får hjälp av fotbollstreamen. Livesändningen ökar dina chanser att vinna genom att hålla dig bättre uppdaterad om vad som faktiskt händer på plan. Samtidigt gör streamad fotboll online att du gör fler bets och därmed ökar omsättningen. I det långa loppet vinner bettingsajter på att erbjuda live streams, då medelmåttig spelare förlorar pengar på lång sikt. De blir ett anständigt alternativ till TV4 Play, Streama C More Sport, Viasat Live Stream och TV12 Play, där du måste betala för att få se matcherna online.

För dig som håller spelandet i schack och vill se fotbollsmatcher utan att betala är det en perfekt lösning. Du får streama fotboll gratis i hög kvalitet utan störande pop-up fönster och onödig reklam. I denna artikel kikar vi bland annat på vilka spelbolag på nätet som har live streaming med bland sina extra tjänster. Dessutom går vi igenom vilka krav de ställer på dig som kund för att få streama online fotboll gratis 2018.

Huvudregeln är att du har riktiga pengar på ditt saldo och/eller att du har en aktiv spelkupong i rådande stund. Fler tips på var du ser matcherna hittar du på såväl Flashback som utländska sajter som Streamhunter, Firstrowsports, Soccer Hunter, Reddit och Batman. En stor nackdel med dessa metoder är all onödig reklam som dyker upp under sändningen. Dessutom går det knappast att säga att du får streama fotboll gratis i HD kvalitet.

Livestreama fotboll: guide

Streama Fotboll Gratis Utan Insättning hos Spelbolag Svenska bettingsajter på nätet ger dig chansen att se fotbollen och andra sporter live direkt i din webbläsare. Det gäller live streamad fotboll från så väl världens bästa ligor som de som du aldrig ens har hört talas om. Denna tjänst är helt perfekt för att attrahera fler besök och få sina lojala kunder att stanna kvar och fortsätta lägga bets.

Det första du behöver göra för att få se fotbollen live gratis via videostream är att göra din första insättning. Låt bli att satsa dina pengar direkt. Flera bettingsajter kräver att du har pengar kvar, det vill säga har ett positivt saldo, för att få se livestreamad sport.

Innan du går vidare och försöker hitta din match i listan, rekommenderar vi dig att du först hittar spelbolagets guide över tillgängliga tv-matcher. De flesta har någon lista som liknar tv-tablå. Den innehåller alla sporter denna vecka som kommer att streamas. Det gör att du kan kolla i förväg om du kommer att kunna streama fotbollsmatchen av ditt intresse utan kostnad.

Notera att olika spelbolag har olika sändningsavtal. Vissa har rättigheter till vissa ligor och turneringar, medan andra livestreamar något helt annat. Utöver detta så satsar bettingsajter på olika marknader och sporter. Spelbolag med fokus på Sverige kommer att visa SHL och större turneringar som stream på VM. I England lär du se fler livestreamad darts och även bowling. Samma gäller även live streams på hästsport. Medan det är trav som gäller i Sverige, är det galopp som du får se på utländska bettingsajter. Gratis fotboll på nätet skiljer sig också mellan olika spelbolag.

Nästa steg i vår live stream guide 2018 är att hjälpa dig hitta rätt match. Odds sidor markerar livestreamade fotbollsmatcher på olika sätt med olika färger. Du ser vilka matcher som sänds direkt genom att se på internet genom att klicka på en liten symbol vid sidan om den aktuella matchen.

Krav för att få streama live fotboll

Vill du streama live fotboll på bettingsajter på nätet, måste du som sagt vara inloggad. Det betyder att det krävs ett konto som är verifierat. Därefter går det fint att logga in oavsett enhet – både mobilt och från datorn. När du är klar med inloggningen, gäller det att ha rätt mjukvara installerad på din enhet. Förutom stabila internetuppkoppling (helst 3G eller Wi-Fi) och andra basgrejer krävs det även <ahref=”https://get.adobe.com/se/flashplayer/”>Flash eller Java Script.

Hackar din livesändning, är det dags att starta om streamen och prova ladda fotbollsmatchen på nytt. Vårt tips är att hastigheten på din internetuppkoppling inte understiger 1 MB samt att du har firewallen avaktiverad. Är alla dessa krav uppfyllda, bör du inte ha några problem alls med att livestreama fotbollen.

Notera även att det alltid är en liten fördröjning på livestreamen när du kollar. Det går alltså inte att lura systemet och lägga dina bets före det att oddsen ändras. Eller så ska det inte gå att göra det, fast det gör det ibland. I vissa undantagsfall lyckas spelarna att satsa pengar före oddsändringen. Oftast beror det på slarv av de som jobbar med att sätta odds och handlar om ren tur snarare än om strategiska försök till fusk.

Ju bättre din internetuppkoppling är, desto snabbare får du se spelet. Satsar du pengar på oddsbörsen och därmed spelar mot andra spelare och inte mot spelbolaget, ökar dina vinstchanser vid snabb internethastighet. Det gäller såväl om du kollar på fotbolls vm stream som på matcherna från de lägsta divisionerna.

Streama fotboll i mobilen

Det går precis lika bra att streama sport gratis i mobilen 2018. Du besöker precis samma sidor med direktsänd fotboll som du gör från din dator.  Det finns lite skillnader i din upplevelse och kvalitet på sändningen, beroende på enhet du använder för att komma åt matchen live. Dracula Stream är en sajt som brukar omnämnas på trådar om fotboll på Flashback och i andra sport fora som den bästa i mobilen.

Streama Fotboll i Mobilen Live

Vill du undvika pop-up och streama engelsk fotboll gratis utan registrering, välj den bästa spelsidan med streams och kolla vad de ställer för krav för att få se matcherna. Vi på Ettkrysstva.com kunde följa Sverige Italien matchen utan problem i vår mobiltelefon från utlandet tack vare ett konto hos ett spelbolag. Visst är det inte lika bekvämt att kolla fotboll live på en liten skärm, men ibland är det den enda lösningen. Notera också att detsamma som gäller för att streama fotboll i mobilen gäller även för plattor.

LeoVegas

100% Bonus upp till 2000 SEK (18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se)

Hämta bonus!
NordicBet

100 % upp till 2000 kr

Hämta bonus!
Betsafe Sverige

Bonus 100 % upp till 500 kr

Hämta bonus!

Streama Allsvenskan gratis

Ett av de mest kända sätten att se sport live 2018 är att Viasat fotboll live stream gratis eller för riktiga pengar. Du får dock inte streama Allsvenskan, om du väljer Viasat Fotboll. I stället så måste du öppna ett konto hos företaget Cmore. Du köper ett abonnemang där och får då se fotboll Allsvenskan 2018 matcher live helt gratis utan att betala i två veckor inklusive alla lag som Hammarby och AIK.

För dig som bor utanför Sverige är det dock inte en lösning. Du behöver inte sätta pengar till Cmore för att få streama svenska fotboll. Bolaget äger nämligen sändningsrättigheter endast i Sverige, vilket gör att du inte får tillgång till live streaming, om du befinner dig utomlands. Föredrar du följa matcher på andra ställen än hos spelbolag på nätet, kan du leta efter tråden som heter streama fotboll online på Flashback eller leta dig till Batman sajten.

Vi på Ettkrysstvå är inga proffs vad gäller pirat streaming och föredrar Viasat live stream. Du får helt enkelt leta vidare och hitta olagliga lösningar någon annanstans. Hos oss handlar allt om streaming hos spelbolag. Vi ser ingen anledning att göra något olagligt och få en massa reklam, när det går att lösa problemet och få streama fotboll online och Allsvenskan gratis på ett mycket enklare sätt.

Spelbolag med gratis streams

Dags att kika på spelbolag som är moderna och generösa nog för att erbjuda gratis streams till sina kunder. Vi på Ettkrysstvå ger högre betyg i våra recensioner till bettingsajter med möjligheten att se fotbollen live gratis 2018. Nedan listar vi några av våra favoriter. De erbjuder bästa utbud av streamade fotbollsmatcher av alla svenska bettingsajter på nätet.

Om inget annat anges, går det även att följa fotbollstreams live i mobilen. Spelbolag som vi inte listar nedan, men som också brukar ingå i topplistor över bästa sajter för live streaming av sport är Betfair och Paddy Power. Vi fokuserar dock här på svenska varumärken.

NordicBet

Först ut är NordicBet – vår svenska favorit när det gäller streama fotboll gratis. De har ett tydligt fokus på spelare från Sverige och andra nordiska länder. Det gör att du ofta hittar möjligheten att se streams med ishockey live 2018, vilket är klart en fördel, tycker vi på Ettkrysstvå. Det gör vi inte minst då vi följer alla Svenska Spels tipskupongen som innehåller hockeyspel. Liknande utbud av gratis sport streams hittar du även på Nordicbets systersajt Betsson.

Vad gäller fotboll videostreams, kan du följa de flesta europeiska toppligor live. Här kommer en kort lista på ligor som finns tillgängliga via live stream hos Nordicbet:

  • Spanska La Liga
  • Tyska Bundesliga,
  • Franska Ligue 1

Leo Vegas

Ytterligare en favorit bland alla bettingsajter med live streaming av sport är Leo Vegas. Konstigt nog vet väldigt få att detta spelbolag ens erbjuder betting. De flesta av oss i Sverige vet mycket väl att Leo Vegas är ett casino. Nu är det så att de erbjuder även odds sedan 2017. Inte nog med det så innehåller deras oddsavdelning även videostreams. Här kan du streama online en massa olika fotbollsmatcher och turneringar helt gratis. Du får chansen att se CL, Europa League, vänskapsmatcher i fotboll online och andra sporter live utan att betala.

Unibet

Av alla stora svenska spelbolag är Unibet inte vår favorit när det handlar om live streamad sport 2018. De erbjuder förvisso ett brett urval av videostreamade fotbollsmatcher, men fokuset ligger på tennis, NHL och MMA. Dessutom sänder de även amerikansk fotboll gratis.

Vi har inget aktivt konto hos Unibet på grund av diverse problem vi har haft med spelbolaget genom åren. Däremot vet vi att våra kollegor och kunder brukar använda sig flitigt av deras fotboll streams. Det ska gå fint att streama fotbollsmatcher utan betalning hos Unibet och andra sajter som tillhör samma bolag och erbjuder spel på odds.

Bet365

Får vi välja ett utländskt bolag med gratis videostreamad sport, blir det Bet365. De erbjuder dig flera tusen matcher varje månad. Videolänkarna fungerar felfritt. Utbudet av fotbollstreams är helt fantastisk. Här går det även att följa Championship och  fotbollsmatcherna i cupspel live, däribland engelska Ligacupen och FA-cupen.

Många matcher som är med på Stryktipset förslag går att streama live här på Bet365. Dessutom är spelbolaget riktigt grym på livestreamad tennis. Även deras huvudkonkurrenterna Betfair visar en del streamad fotboll live i HD kvalitet gratis.

Sammanfattning: Checklista för att livestreama fotboll

Nedan sammanfattar vi vår artikel om hur du livestreamar fotbollen gratis med att ge dig en checklista. Vi går igenom steg för steg vad du ska göra för att öppna livesändningen och njuta av att livestreama 2018 tillsammans med video matchen.

  1. Börja med att ha mobilen, datorn, plattan eller en annan enhet på och kopplad till internet med hastigheten som ligger på minst 1 MB. Helst mer än så. Ju fortare, desto bättre. Vårt tips är att du laddar ner appen, om du spelar från mobilen. Kolla först dock om det går att streama fotbollen gratis även i appen. ner spelbolagets App. Om du använder dig av en surfplatta eller mobil rekommenderar vi att du laddar ner spelbolagets app.
  2. Öppna ett spelkonto hos bettingsajter som har livestreams med fotboll tillgängliga. Notera att ungefär hälften av alla svenska spelbolag på nätet erbjuder streaming. Kolla först även om just din match och liga visas på sajten i fråga.
  3. Dags att sätta in pengar. Du måste ha några kronor på saldot för att kunna streama fotbollsmatchen.
  4. När allt är klart återstår det bara att välja matchen och klicka på Live Stream-knappen. Se till bara att all mjukvara som krävs finns installerad. Oftast handlar det om Flash och/eller Java Script, men läs gärna kravspecifikationen. Info om detta hittar du hos spelbolaget.
  5. Nu streamas äntligen fotbollen. Njut av matchen, spela på live odds och glöm inte att spela lagom.