Menu

Bonus Trading

Ett sätt att tjäna pengar på odds på nätet är att jaga erbjudanden och vinna med bonus trading. Denna bettingstrategi går ut på att du kan tjäna pengar utan att riskera något. I vår guide nedan går vi igenom alla bästa tips för hur du lyckas med att gå plus på betting och bonustrading på nätet inklusive kalkylator, VPN och omsättning.

Du får fördel gentemot spelbolag tack vare alla bonuskampanjer som går att hitta på nätet. Målet är att genom att göra insatser hos spelbörsen utnyttja spelbolagens bonusar och därmed maximera dina chanser att vinna pengar.

Bonus Trading på Betting Sidor

Hur funkar bonustrading

Dags för en kort guide om hur du tradar hos spelbolag i Sverige. Vi börjar med det enklaste sättet att inleda vår bonusskola och förklara strategin som varje bonushora känner väl till. För att börja med bonus trading måste du öppna flera konton på betting sidor. Sedan är det dags att placera dina bets på samma spelmarknad, fast på olika resultat.

Är det olagligt med bonustrading? Nej. Det är fullt tillåtet så länge du inte bryter mot spelbolagens regler och villkor. Är odds sidor glada för att du blir en bonushora och utnyttjar spelbonusar? Självklart inte. De gör allt för att begränsa möjligheten att omsätta oddsbonusar online. Glöm inte heller om riskfria pengar som du kan få på köpet.

Nu när vi har besvarat frågan om hur bonustradingen funkar är det dags att förklara hur du vinner pengar på odds med denna strategi. I fall du gör alla steg rätt, påverkar inte utgången av spelet hur mycket du vinner. Det du måste göra är att räkna ut hur mycket exakt du bör satsa på varje alternativ för att tjäna på bonus trading.

Hela artikeln är egentligen en stor bonusskola som hjälper dig med att bli bäst på bonustrading. Följ stegen nedan och börja vinna oavsett hur matchen slutar! Ett tips är också att kika på olika forum om betting på sport som är populära bland bonushoror i Sverige: Sharps, Lawline, Bonustrader och Flashback.

Hitta rätt bettingsajt för trading

Vi rekommenderar dig att börja med att kika på en lista över alla tillgängliga spelbolag med välkomstbonusar på odds. För att optimera denna strategi räcker det inte med att hitta rätt bettingsajt. För att få mest utdelning på bonustrading krävs det att du väljer flera spelsajter. Ju fler, desto bättre. Bästa sajter för bonus trading är sidor med spelbörsen som Betfair, Smarkets och Okeyno.

Vårt tips är att du satsar några minuter på att hitta spelbolagen med både högst bonusbelopp och lägst krav på omsättning av bettingbonus. Har du fortfarande inga spelkonton hos de största svenska operatörerna, är det självklart en fördel. Då har du fler valalternativ. Dessutom brukar du få rätt bra erbjudanden på odds sidor, vilket gör dem extra attraktiva för bonus trading ändamål.

Spela på samma match hos två eller fler spelbolag

För att få riktiga pengar på ditt spelkonto som går att ta ut oavsett hur matchen slutar, måste du spela på samma match hos flera olika odds sidor. Samma gäller även bets på turneringsvinnare. Hämta bonusen hos lika många spelbolag som det finns valalternativ för ditt spel och satsa på olika utgångar.

Det är viktigt att förstå att det aldrig är smart att satsa alldeles för mycket av din totala budget på enskilda bets. Du vill helst behålla spelsaldo så länge det går tills du är klar med omsättningen av din bonus till riktiga pengar. I så fall slipper du registrera konton och göra insättningar hos fler spelbolag för att bli klar med din omsättning av beloppet du har valt att ha som budget för din bonus trading.

Har du satt in 1000 kronor och erhållit bonus på 1000 kronor hos två bettingsajter, rekommenderar vi dig att du satsar 500 kronor åt gången och bonustradar på tennismatcher eller fotbollsmatcher med två vinstalternativ, t. ex. 1X eller X2.

I denna artikel går vi inte in på hur du omsätter dina bonuspengar hos oddsbörser, där du bokar och backar bets och därmed agerar som både oddsexpert och spelare. I stället fokuserar vi på hur du vinner på vanliga bettingsajter, där du endast kan spela på ett visst resultat mot huset.

Tänk dock på att det är fullt möjligt att använda dig av samma strategi även hos betting exchange. Där riskerar du dock att få ditt konto blockat rätt så fort, om du gör så. Dessutom brukar oddsbörser vara snabba på att sätta gränser på dina bets, så fort det uppdagas att du kör bonus trading och spelar på samma match eller gör andra konstiga insatser. Vid satsningar hos två eller flera bettingsajter är riskerna att åka dit minimala.

Bli rik på bonus trading

Det var betydligt mer populärt med bonustrading för några år sedan. Nu är det få oddsspelare från Sverige som satsar sin tid på strategin. Det beror på en rad olika faktorer. Den viktigaste av de alla är nog att få tror att det fortfarande går att bli rik på bonus trading på betting.

Anledningen till denna övertygelse är att vi tror oss redan ha öppnat kontona hos alla bettingsajter som finns. Men så är inte fallet. Som ni ser på vår sajt, så finns det totalt över 50 odds sidor som antingen har en svensk version eller accepterar bets från Sverige.

Låt oss säga att ni har redan 10 bettingkonton online. Då har ni 40 sajter där ni fortfarande har en välkomstbonus på odds att plocka. Vi antar att ni i genomsnitt får 500 kronor extra i bonus hos varje ny bettingsajt, om ni maxar ut kampanjen till nyreggade spelare. I så fall är det lätt att beräkna hur mycket ni kan tjäna på bonus trading.

Först delar vi antalet nya sajter (40) med två för ni vinner pengar på varannan sajt. Sedan är det bara att multiplicera 20 med 500 kronor. Det betyder att ni kan få 10 000 kronor i vinst, om ni omsätter alla bonusar som ni ska enligt bonus trading strategin. Ni blir rikare, men inte riktigt miljonärer. Å andra sidan testar ni även en mängd nya svenska odds sidor

Bonus trading tips

Innan du börjar öppna konton hos alla nya spelbolag, måste du känna till några viktiga begrepp. Det är vårt allra viktigaste tips för dig som planerar omsätta olika bonusar på ett smart sätt. De är visst viktiga för varje person som spelar på odds, men extremt viktiga för er som vill vinna med bonus trading metoden:

 • Avgifter – vissa spelbolag kan ta ut avgifter för bets, vilket kan påverka din budget. Kolla upp vad som gäller hos ditt spelbolag online innan det är för sent;
 • Minimiodds – hos många bettingsajter går det inte att betta med välkomstbonus på en viss match/turnering, om oddsen inte ligger på en viss miniminivå. Det kan vara extremt störigt vid bonus trading. Vårt tips är att du aldrig väljer matcher med en klar favorit;
 • Krav på omsättning – för att underlätta processen av omsättning av din bonus rekommenderar vi att välja par av spelbolag på ett sådant sätt att de har samma omsättningskrav. I så fall slipper du krångeln med matematiken och får det enklare att ta ut din bonus trading vinst;
 • Använd bonustrading kalkylator. Vi tillkommer med bra tips för nätets bästa odds kalkylatorer senare under 2018. Du är säkert inte professor på matematik och kan inte beräkna odds och eventuella vinster direkt utan miniräknare. Detta krävs dock för trading ändamål, då det är en massa siffror involverade. Utan att ha stenkoll på läget och följa planen kommer du att ha det svårt att bli rik på betting;
 • Glöm inte om VPN tjänsten, om du har problem med att komma åt spelbörsen från din dator eller mobil. Den hjälper dig att komma åt spelbolag och spela hos oddsbörser som annars inte går att nå via din IP-adress.

Bonus Trading Guide: 10 000 kr utan risk

Det allra första som vi rekommenderar dig för att börja resan mot 10 000 kr utan risk är att läsa vår genomgång av oddsbörser på nätet. När du är klar med den, är det dags att sätta igång med denna bonus trading guide. Det första du ska göra för att börja tjäna pengar på odds är att registrera ett konto på Betfair.

Därefter är det bara att följa stegen nedan och ta ut bonuspenar från spelbolag utan att riskera några riktiga pengar. Ett hett tips är också att bli bra på aktiehandel. Odds trading påminner en del om just aktiemarknaden.

Detta krävs för att få börja med bonus trading

 • Spelbudget på mellan 2 500 och 5 000 kr till att börja med som ska räcka för spel på oddsbörser och spelbolag i en månad;
 • Giltig epostadress som det går att verifiera dina spelkonton med;
 • ID-dokument, exempelvis körkort som även den är giltig och i ditt namn. Utan legitimationen kommer du inte att få identiteten verifierad och riskerar att bli av med alla dina eventuella odds vinster;
 • Ta alla verifieringsfrågor på allvar och förbered redan nu en kopia på en relativt ny räkning med både namn och hemadress på den. Du kommer utan tvekan att behöva den för att kunna snabbt uppfylla alla verifieringskrav. Gör du inte det, finns risken att det drar ut på tiden och du förlorar allt du har vunnit, medan du väntar på en utbetalning av pengar du har tjänat på bonus trading;
 • Slutligen, öppna ett nytt konto på Betfair oddsbörs och hämta din bonus

Första Steg: Registrera dig på Betfair spelbörsen

Att tjäna pengar på bonus trading är nästintill omöjligt, om du inte börjar med att registrera dig på denna spelsajt. Betfair bonus som du får 2018, när du öppnar ditt spelkonto från Sverige, är på 750 kr. Du får denna odds bonus i form av ett så kallat riskfritt spel.

Det som gör att du måste registrera ett konto just med Betfair är att det går att spela på odds mot andra här. Det är alltså du som sätter koefficient och agerar spelbolag. Visst finns det även andra oddsbörser av intresse, men endast hos Betfair går det att få en massa spelmarknader och likviditet, det vill säga antal pengar i omlopp för trading på matcher och turneringar.

Väljer du en annan oddsbörs, finns risken att du inte hittar någon som vill acceptera dina bets. I detta fall är det hasardspel och inte trading som kommer att gälla. Vårt tips innan du sätter igång med bonus trading är att göra en insättning på 1 000 kronor efter att ha registrerat dig, så att du har en del pengar i kassan på en gång.

Andra Steg: Ta del av din bonus

När allt är klart med registreringsprocessen och du har verifierat din epostadress, är det dags att ta del av din Betfair bonus. Det roliga slutar dock inte där. Nu gäller det även att välja flera andra spelbolag ur listan du hittar nedan. Vi har även recensioner till samtliga. Läs gärna våra utvärderingar av betting sidor, innan du väljer vilka spelbolag du vill köra bonus trading med.

Vi rekommenderar att du väljer minst fem nya. Det finns gott om spelsidor på svenska att välja mellan 2018. Nästa år kan läget vara annorlunda, då marknaden kommer att regleras. Vill du testa tjäna pengar utan risk med bonus trading, är det verkligen dags nu. Om några månader kan det vara för sent. Öppna konton hos nya spelsajter med odds idag. Du riskerar inget.

Notera att detta steg avser bonus hos oddsbörsen Betfair och ett antal ”vanliga” spelbolag, där du spelar mot huset eller oddsexperter. Ett standard bonuserbjudande på betting handlar om 100% med max bonus på 500 kronor. Det innebär att du totalt får 1000 kr att spela för vid en insättning på 500 kr. Se till att du maxar ut din bonussumma. Läs på ordentligt om odds bonusarnas krav på omsättning. Det är denna information som är livsviktig sedan, när det är dags att omsätta dina bonuspengar med hjälp av bonus trading.

Tredje Steg: Spela på oddsbörsen

Att spela hos Betfair eller en annan oddbörs online skiljer sig en hel del från spel på odds hos vanliga spelbolag. Du har två sätt att spela på:

 • Satsa på marknader precis som du alltid gör, när du spelar på bettingbolag som Unibet och Betsson;
 • Boka, där det är du som sätter odds och låter andra Betfairs kunder spela mot dig,

Vill du ha en bra chans att tjäna 10 000 kr utan risk på bonus trading, måste du bli duktig inte bara på att satsa, utan även på att boka bets.

Fjärde Steg: tjäna pengar på odds

För att tjäna pengar på odds bonus trading behöver du följa några enkla råd:

 1. Börja med att satsa pengar hos vanliga spelbolag. Gör du inte det, måste du täcka dina Betfair bets hos dem sedan. Problemet är att det finns en risk att de sätter gräns på dina max bets. I så fall kommer du inte att kunna gröna ut.
 2. För enkelhetens skull satsa samma summor pengar hos oddsbörsen som du bokar hos spelbolaget. Gör du inte det, finns risken att du börjar spela istället för att trada. Dessutom är det svårt att tracka/ha kontroll över din spelbudget, om det är en del avancerad matte involverad.
 3. Vill du ha bäst chanser att tjäna pengar på spelbolag bonus med trading, måste du hitta de marknader (matcher eller turneringar) med lägst skillnad i odds. Ifall du balanserar dina bets med bonus + pengar och dina bets på Betfair, maximerar du summan pengar som du i slutändan kommer att tjäna.
 4. Ett sista tips är att du gör ditt bästa för att hitta bets, där förlustchansen är större vid spel hos spelbolag än på Betfair. I så fall sparar du även på bonusomsättningen. Ju fler gånger dina pengar omsätts vid bonus trading, desto mindre tjänar du. Anledningen till detta är att bettingbolaget tar en viss procent av varje bet i rake.