Menu

JVM 2019 Tips

En av julhelgens största sportevenemang för svenska fans dom senaste åren är JVM i hockey. Det är turneringen där vi får se nya stjärnor tändas på sport himmelen. Tack vare SVTs storsatsning på ishockey juniormästerskapet i december har intresset vuxit lavinartat. Från att ha fört en tynande tillvaro i skuggan av senior VM och OS har mästerskapet blivit en riktig tittarsuccé.

Trots att JVM matcherna ofta börjar lika sent som NBA matcher har publiksiffrorna i Sverige varit skyhöga dom senaste 10 åren. Givetvis kan du betta på matcherna hos spelbolag som Unibet, det finns mängder av hockey speltips inför JVM från experter. På sociala medier som Twitter spekuleras det vill om vilka spelare som ska ingå i ländernas olika trupper 2019. Ta del av spekulationer och junior VM betting tips först av alla på nätet innan du lägger ditt JVM tips 2019.

Streama JVM gratis – tips på sajter med live sändning

Med tanke på att många av matcherna spelas mitt i natten är det skönt att streama JVM gratis när du vill. Alla kan eller vill inte se matcherna live, då är det perfekt att kunna se drabbningarna i efterhand i lugn och ro genom att streama JVM online. Det är enkelt att se hockey JVM för juniorer 2019 gratis.

Det är bara att streama ishockey JVM live i hög kvalitet från Sverige genom SVT Play eller på C More. Julhelgen är stressig nog som det är med alla högtider och familjemiddagar som ska hinnas med, men du riskerar inte att missa några matcher, du kan följa Junior VM genom valfri streaming tjänst när det passar dig.

JVM på TV idag

Vill du kolla på matcherna på traditionellt vis så sänds JVM på TV av SVT och C More. Tiderna och kanalerna för nedsläpp är inte offentliggjorda ännu men alla tider finns att se i TV tablåerna lagom tills turneringen börjar. Det går alltså inte att se Junior VM grupp matcher idag, men i slutet av december drar JVM 2019 Sverige sändningar igång, tills dess kan du se highlights från tidigare turneringar på Youtube.

Odds på JVM 2019

Juniorkronorna har gjort extremt bra ifrån sig de senaste åren, oddsen på JVM är därefter, men du hittar enkelt dom spelbolag med högst odds i Sverige på Junior VM 2019 genom en enkel googling. Det finns mängder av spelvärda JVM hockey odds, du kan till exempel betta på turneringsvinnare, bästa målskytt eller vinnaren mellan USA – Sverige och Schweiz – Kanada. Det finns pengar att tjäna för den som är påläst och har turen på sin sida.

Hockey Skytteliga – bästa JVM målskyttar

31 poäng på sju matcher, Peter Forsberg är bäst genom tiderna i JVM och frågan är om rekordet någonsin kommer att slås. Svensken dominerade turneringen totalt 1993 när den spelades i Gävle. Vem som vinner poängligan i JVM 2019 vet vi inte än men förhoppningsvis kan någon av våra svenska forwards utmana Foppas rekord och göra flest poäng och sätta ett nytt rekord.

Trupperna är inte uttagna ännu, men så fort som förbundskaptenen tillkännager årets upplaga kan du lita på att det kommer att plockas ut favoriter enligt spelbolagen om vem som blir Sveriges bästa målskyttar och har chansen att vinna skytteligan i JVM. Ta del av all tillgänglig statistik och information om framtidens superstjärnor genom att besöka bettingsidor och hockeybloggar.

JVM 2019 Spelschema

Årets turnering spelas i Kanada och drar igång den 27e December, spelschemat för JVM är klart men däremot är inte tiderna och vilken kanal som sänder vilken match offentliggjorda ännu. Spelprogram finns att beskåda på hockeyförbundets hemsida swehockey.se. Där hittar du också information om kommande Junior VM spel och den slutgiltiga uttagningen till Sveriges JVM lag 2019.

Sverige spelar i grupp B där man möter USA, Finland, Slovakien och Kazakstan i gruppspelet. Länderna i grupp B spelar sina inledande matcher i arenan Save-On-Foods Memorial Centre, som ligger i Victoria, Kanada. Tar man sig vidare från gruppspelet får man möta något av lagen i grupp A som består av: Kanada, Tjeckien, Ryssland, Schweiz och Danmark. En på pappret betydligt tuffare grupp.

JVM 2019 tabell

När turneringen drar igång i slutet på december kommer du att kunna följa JVM tabellen live i din mobil och på datorn. Dessutom uppdaterar SVT sin Text-TV tjänst regelbundet för att du ska få dom senaste nyheterna från turneringen och aktuell tabellställning i JVM 2019.

Via sociala medier får du det senaste om ställningen i tabellen och du får dessutom ta del av åsikter och synpunkter från fans och experter över hela världen. Mästerskapet är en stor idrottshändelse i Sverige så du kan räkna med en massiv bevakning från alla mediehus med sportbevakning.

Senaste resultat i Junior VM i ishockey

Förra året spelades turneringen i Buffalo, USA, för Sverige blev det senaste resultat i JVM i ishockey ett silver efter en finalförlust mot Kanada. Värdlandet USA knep bronset efter en match mot Tjeckien. 2017/2018 var första gången som en VM match spelades utomhus. USA och Kanada drabbade samman på New Era Field som normalt är hemmaarena för det Amerikanska fotbollslaget Buffalo Bills. Det blev en riktig publikfest med 44 tusen på läktarna.

Precis som vanligt kommer du att kunna se alla matcher live. Oavsett om matchen visas på SVT, TV 4 eller C more kan du välja att se den på TV eller streamat i datorn. Vissa matcher spelas samtidigt men du riskerar inte att missa något tack vare att du kan se om matcherna i efterhand.