Menu

Riskfritt Spel – Odds Bonus Utan Risk

Riskfria Spel Odds

Många svenska spelbolag på nätet bjuder sina kunder på riskfria spel vid insättning. Det betyder att du får en extra odds bonus som går att använda på vissa matcher och/eller turneringar som är utvalda av betting sidor. I denna guide går vi igenom detta erbjudande och utvärderar hur bra ett riskfritt spel verkligen är.

Riskfria pengar på betting sidor

Det som gör denna kampanj speciellt bra är att alla spelare får ta del av det. Så är i alla fall fallet i de allra flesta fall. Till skillnad från välkomstbonusar går de ofta att spela gratis med riskfria pengar även om du länge har varit en kund hos betting sidan i fråga. Men visst är chansen störst att du får spela riskfritt vid registrering.

Du hämtar dina pengar för att spela på en viss odds marknad genom att göra en insättning. Därefter gäller det att tacka ja till ditt riskfria bonuserbjudande. Hitta sedan marknaden som du får betta på och satsa summan du har fått på något av tillgängliga betting alternativ. Förlorar du, får du hela insatsen tillbaka av bettingbolaget.

Återbetalning med riktiga pengar eller med bonus

Har du inte lyckats med ditt riskfria spel, sker det en återbetalning direkt. De flesta bra spelbolag krediterar ditt konto omgående och automatiskt. Du får antingen beloppet i form av riktiga pengar eller som bonus.

Innan du börjar spela odds gratis utan risk, gäller det därför att läsa på ordentligt om villkor för bonusen. Det är uppenbart att återbetalningen med riktiga pengar är ett betydligt mer attraktivt erbjudande än om du ”bara” får bonusmedel tillbaka. Det senare alternativet innebär att du måste fortsätta spela för att få göra ett uttag från betting sidan. Det förstnämda brukar gå under namnet Riskfritt Spel Utan Omsättningskrav.

Utöver återbetalningen av insatsen vid riskfria spel finns det ofta ett antal andra begränsningar för odds spel med denna bonus. Bland annat kan spelbolaget sätta ett bäst-före-datum på kampanjen. Det betyder att du får begränsat med tid för att kunna omsätta bonusbeloppet. Ett annat populärt krav är minimiodds.

Bästa spelbolag med riskfritt spel

Innan vi går vidare med vår guide, vill vi presentera en lista på alla bästa spelbolag som har riskfria spel med i sitt kampanjutbud. Vi har valt ut de betting sidor som har högst odds och rättvisa villkor. En annan kriterie som spelsajter måste uppfylla för att finnas med på vår lista är livechatt och kundtjänst på svenska.

Är du intresserad av att börja spela på bästa spelbolag och hämta ett riskfritt spel, rekommenderar vi att du först läser våra recensioner, så att du vet mer om bettingbolaget i fråga. Här kommer vår topplista med sidor som låter dig tjäna pengar riskfritt:

Se till att du tar reda på informationen om maxinsats på spelet som den riskfria bonusen avser. Spelbolagen brukar kalla dessa utvalda oddsmarknader för kvalificerande spelen. Även om våra recensioner ofta innehåller en del om omsättningskraven, kan det även vara smart att kolla upp senaste info om reglerna kring riskfritt spel utan omsättningskrav eller bonusvinst.

Hur fungerar riskfritt spel som insättningsbonus på odds

I detta avsnitt av vår guide om hur du spelar utan risk går vi igenom ett exempel på hur ett sådant spel fungerar. Notera att denna form av erbjudande på odds går även bra att implementera vid bonus trading. Nedan presenteras stegen som kan vara bra att följa för att omsätta bonusar till riktiga pengar.

Ett tips för att få maximalt med riskfria bets är att du gör insättningar på ett flertal spelbolag på nätet. I det fallet blir du inkluderad i segmentet Aktiva Spelare. De får satsa gratis pengar med riskfritt spel betydligt oftare än de som inte gör någon insättning. En god nyhet är att du då oftast även får en insättningsbonus – utöver ditt spel utan risk.

Låt oss anta att du har fått 100 kronor att spela riskfritt för på dagens match. Spelbolaget har satt 1,50 som minimikrav för odds som du får betta på. Genomför följande steg för att hämta ditt erbjudande:

  1. Satsa 100 kr på den utvalda matchen till ett odds som överskrider minimioddset. Till exempel, kan du spela på att matchen mellan Sverige – Italien slutar med 0-0, 0-1 eller 1-1. Odds på dessa resultat kan vara 3,00 gånger pengarna. Detta är mer än nog för att uppfylla erbjudande kraven och börja tjäna pengar riskfritt.
  2. Matchen slutar med 0-0. Du vinner och får 300 kr i vinst (100 x 3,00). Enligt kampanjvillkor får du sedan omsätta vinsten ett visst antal gånger. Detta då du får vinsten krediterad i form av bonuspengar.
  3. Nu är det dags att omvandla din vinst från ditt riskfria spel till riktiga pengar. Det vanliga kravet på omsättning av ditt riskfria spel är 3 ggr. I detta exempel kommer du följaktligen att behöva satsa 900 kr (300 kr x 3) för att kunna begära ett uttag. Även här gäller det oftast samma krav på minimiodds. Det betyder att om du satsar 900 kr till ett odds på 1,50, blir din slutgiltiga vinstsumma 1350 kr (900 x 1,50).
  4. Förlorar du på riskfritt spel, får du 100 kr tillbaka på ditt konto. Även här skiljer sig reglerna rejält mellan olika spelbolag på nätet. Antingen så får du de som riktiga pengar utan omsättningskrav och kan ta ut dem direkt. Alternativet som är vanligare är att du får 100 kr bonus. I så fall gäller samma krav på omsättning som gäller vid vinst. Du måste agera på ett liknande sätt som vi har beskrivit ovan för att få ta ut din återbetald insatssumma.