Menu

Tio Tidningars Tips

Gillar du tävla mot andra om vem som är bäst på att tippa rätt? Då är kanske Tio Tidningars Tips en term som du är välbekant med. Det är en tävling där tio av Sveriges mest respekterade tidningar ställer upp emot varann i en tipsbatalj. Men det är inte en enbart kosmetisk tävling, utan en riktig turnering där experterna slåss med varandra om vem som är bäst i Sverige på tips.

Tio Tidningars Tips

Resultaten från tipsen används bland annat för att få korrekt summa vid lottning av inställda matcher i Allsvenskan 2018. I olika former har tidningskampen varit en del av Svenska Spels produkt ända sedan 60-talet. Det är inte endast sport, främst fotboll, utan även trav som experterna på tio av Sveriges bästa tidningar tippar.

Om du vill få bästa möjliga resultat på ditt spelande är information nyckel till framgång. Oavsett om det är Måltips, Europatipset, VM-tipset eller sju lopp i V75 som skall prickas rätt på 10 Tidningars, kan du ta fördel av experters tips för ökad framgång.

Tio Tidningar vars experter är med

Varje enskild tidning ställer upp med egna experter. Allt eftersom säsongen utspelar sig får sedan tidningarna bättre och bättre status, om de lyckas. Du kan ta del av förslag för Europatipset eller Måltipset, men det är Stryktipset som är mål för tipsen normalt sett.

Det finns självklart mycket fördelar med att granska tips från tio olika experter. Den samlade kunskapen ger en bra utgångspunkt när du knåpar ihop dina system. De Tio Tidningar som ställer upp i tävlingen är som följer, utan inbördes ordning:

Tio Tidningar är:

 • Expressen
 • Aftonbladet
 • Dagens Nyheter
 • Dagens Spel
 • Borlänge Tidning
 • Dalademokraten
 • OTW
 • Vi Tippa
 • Sydsvenska Dagbladet
 • Skånska Dagbladet
 • Leif Johansson

Trav: Alternativ till 10 Tidningar – Fem Tippar V75

Det är fotboll som står på menyn i Tio Tidningars Tips. Den klassiska tävlingen har underlättat spelet för fotbollsfantaster i över femtio år. Om du spelar mycket på trav funderar du kanske på om det finns en liknande tävling för travresultat och V75 tips? Svaret är att det finns goda alternativ även för hästsport.

Fem Tippar V75 är ett samarbete mellan fem kuskar, travtränare och travexperter enligt samma system som deras klassiska föregångare för fotboll. Även denna tävling har många år på nacken och är ett stående inslag i svenska travspelares repertoar. Det är vanligt att använda tipsen som utgångsrad inför mer omfattande system när du lämnar in din kupong och låter inspireras av 10 Tidningars tips från svenska stryk- och travproffs.

Andra experter som borde vara med i Tio Tidningars tips

Som titeln avslöjar finns det en del kunniga experter som trots gedigen erfarenhet inte är en del av Tio Tidningars Tips. Kunskap är makt och när det gäller spel på odds är det extra sant. Genom att ta informerade beslut säkerställer du att du får så bra resultat som möjligt. Vid spel om pengar är detta av extra vikt.

Missa därför inte att utnyttja alla de experttips du kan. Stryktipsförslag från Stellan är exempelvis populärt online. Leif Johansons Stryktipsförslag och Curre speltips blogg är populära platser för att leta kvalitativa Stryktipset tips. De bidrar med mångårig erfarenhet och är bra platser att börja din undersökning på. Inför varje omgång. Här på Ettkrysstva.com publicerar vi alltid heta, färska tips från vår expert, för att våra läsare skall bli så lyckade som det går.

Onlineversion av Tio Tidningars Tips

Tio Tidningars Tips är en gammal tävling mellan klassiska namn i tidningsbranschen. På senare år har teknikens intåg i spelvärlden öppnat upp för mycket nya möjligheter för spelare. Antal bloggar som handlar om ämnet ökar successivt. Kvalitén på de tips du kan ta del av kostnadsfritt ökar konstant. Möjligheten att jämföra odds innan du gör dina val är exempelvis vanligt för att maximera den möjliga vinsten.

Odds är dock inte det enda som är viktigt. Vissa experttips går emot strömmen, ett värdefullt knep för att öka den potentiella vinsten. Att skapa en topplista med de Tio bästa sajterna online för speltips skulle vara komplicerat. För riktig framgång behövs proffstips på fotboll för att få ut mesta möjliga av tjänsten.

svenska spelbolag investerar dock i egna experter. Här på Ettkrysstva.com erbjuder vi unika tips inför varje omgång, från vår expert som arbetar dagligen med att göra våra läsare så framgångsrika som möjligt. Läs tipsen och bli en vinnare nu!