Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben expertanalys 15 december 2018

Den här gången är det fyra matcher på kupongen. Det kan betyda bra utdelning denna Bomben expertanalys 15 december 2018. Det är Premier League som står för matcherna.

Crystal Palace – Leicester 0, 1 – 0, 1

Den här säsongen har det varit upp och ner för Palace. De har inga problem att skapa chanser men kapitaliserar inte effektivt vilket var en orsak till de halvdana resultaten. Har tappat lite i fart och fläkt det senaste. Tomkins och Zaha är fortsatt på frånvarolistan. Leicester är defensivt sunda men hotar sällan på andra sidan planen. Upplagt för en målsnål match.

Huddersfield – Newcastle 1, 2 – 1, 2

Nu i veckan gjorde Huddersfield en hedervärd insats mot Arsenal, även om det inte räckte till seger. Den här matchen är det viktiga poäng som skall delas ut, då bägge lagen är i skrikande behov av pinnar. Newcastle har en del bortfall i truppen men vi tror ändå båda sidor kommer näta den här matchen.

Tottenham – Burnley 2, 3 – 0

Storlaget Tottenham har en av PL bästa backlinjer. Kommer från en tuff match i CL mot Barcelona, där de säkrade avancemang, vilket eventuellt kan sitta i benen fortfarande. Stor klasskillnad på lagen oavsett och svårt att se hur Burnely skall lyckas luckra upp deras försvar. Vi kör nollan där och satsar på att Hotspurs får in minst två mål.

Wolverhampton – Bournemouth 1, 2 – 1, 2

Nykomlingen Wolverhampton verkar ha lämnat sin svacka bakom sig via två bra matcher det senaste. Bournemouth är inget enkelt motstånd och de viker sig sällan billigt. Båda lagen har kvalitet framåt och bör ha bra chans att få in minst en boll i kassen.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!