Menu

Spela på odds

Vi svenskar älskar att spela på odds. Det är extremt populärt att satsa riktiga pengar på sport hos sidor med betting på nätet. De lyckas rekrytera flera hundra nya spelare till sina sajter från Sverige varje dag. Dessutom spelar tusentals på fotboll, handboll, hockey och andra sporter hos Svenska Spel varje dag. Spel på odds behöver ju inte vara just betting, utan inkluderar även alla dessa tipskuponger du lämnar in i kiosken eller online. Varje dag jämför vi odds på bästa spelsidor på svenska och engelska för att hitta bäst koefficient.

Spela på Odds på Nätet

Så varför är det så populärt med oddsspel? Jo, en av huvudanledningar till spelbolagens framgång beror på det superstora utbudet av marknader att betta på. Är du registrerad och har ett spelkonto hos något av de bästa stora spelbolagen med odds, går det att tippa på tusentals olika marknader och hundratals spel.

Satsa pengar på allt

Spela på alla sporterDu kan satsa riktiga pengar på odds på allt från Serie A, SHL och La Liga till KHL, hockey-OS till odds på Wimbledon slutsegrare eller vem som kommer etta i VM i karting. Du har alltid en massa alternativ och du kan betta live så väl som spela på odds före matchstart.

Varje seriöst spelbolag tar utbudet på ett stort allvar. De försöker göra allt de bara kan för at erbjuda så många marknader att spela på som det bara går. Deras mål är att du som kund ska få spela för riktiga pengar på precis det du önskar samt att du alltid ska ha något att satsa pengar på, oavsett tiden på dygnet.

Odds i mobilen

Att få möjligheten att tippa/betta när som helst är numera riktigt uppskattat inom spelvärlden. Vi tar det som givet och det är något som spelbolagen självklart också har blivit medvetna om. De flesta sajter med spel på odds har nu skaffat sig antingen en mobilapp med oddsspel eller en fullt mobilanpassad hemsida. Det gör att det idag är smidigt för spelarna att placera sina oddskuponger, oavsett var de är.

Denna typ av spel på odds är speciellt populär när det handlar om livebetting. Vi som följer fotbollsmatchen live vill ofta göra ett snabb livebet i mobilen eller på plattan, där vi satsar på hur matchen ska sluta eller vad nästa grej att hända blir. Det går även att spela odds i en mobilapp. Ett flertal spelbolag erbjuder dig möjligheten att ladda ner en Android eller iPhone app med spel på odds.

Spänningen ökar

Det är spänningen som gör att spelbolagen växer. Underhållningen är en betydande del av spel på odds. Följer du turneringen eller matchen live och samtidigt bettar, blir för många matchen ännu mer spännande och underhållande. Anledningen till detta är enkel: du har nu chansen att vinna riktiga pengar.

Många använder just spel på odds för att göra matchen underhållande nog för att föja. Vi på Ettkrysstvå rekommenderar er inte att ni gör så. Det är det första tecken på att ni utvecklar ett spelberoende. Däremot är det självklart kul att höja spänningen lite då och då, men inte för ofta. Märker du att du satsar pengar på vilken match som helst bara för att den är med på listan, har du ett problem.

Använd dig av dina kunskaper om sport

Har du kunskaper om en sportgren, har du självklart en del fördelar direkt på många avseenden, om du väljer att spela på odds just på denna sport. Se till att använda dig av dina kundskaper rätt. Applicera det du vet på oddsspel och försök hitta sätt att maximera effekten det får på din betting.

Har du själv varit en idrottsman/-kvinna och utövat sporten, kommer du med stor sannolikhet att känna igen dig i vissa situationer. Det kan handla om de tävlande som spelar i matchen och/eller turneringen. De befinner sig i vissa situationer som du alltså känner igen. Då är det dags att använda det till din fördel genom att lägga bets

Bli bättre på sport

Spel på odds gör att du får en boost på att utveckla det du vet om sport. Är du intresserad av spel på sport, kommer du att lära dig fort mer om regler, stjärnor, göra ett fint förarbete. När det handlar om spel om riktiga pengar, agerar det ofta som en extra trigger för att få oss att lära oss saker. Annars kan ju okunskaper kosta oss tusentals kronor.

Notera även att spel på odds innehar en del matematik. Du får lära dig räkna på odds. Genom att multiplicera odds med insats får du ta reda på dina eventuella vinstbelopp. Dessutom kan det vara bra med baskunskaper inom områden sannolikhetslära och statistik.

Fördelar med Oddsspel

Få stora bonusar

När du registrerar ett konto hos en spelsajt med oddsspel, får du med största sannolikhet möjligheten att ta del av olika bonuserbjudanden. Det är ett sätt för bettingoperatörer online att locka nya spelare samt även behålla de gamla. Det behöver inte handla endast om stor välkomstbonus på odds. Numera är det populärt med välkomstpaket med boostade odds, free spins, free bets, riskfria spel och många andra typer av kampanjer.

Att ta del av olika bonuserbjudanden när du spelar på odds är ett perfekt sätt att lära sig hur sajten fungerar, hur bra spelsajten med betting är, samt bli bättre på själva spelgrunder. Med stora bonusar minimerar du även risken att förlora mycket riktiga pengar. Är du en ny bettingspelare, är vårt tips från Ettkrysstvå att du börjar med att spela på odds med din bonus. Försök hitta gratisbet eller oddsbonus utan insättning. Satsa riktiga pengar senre. Notera att välkomstbonusar tenderar att komma i olika belopp.De flesta på odds ligger nånstans i intervallet mellan 100 och 5 000 kronor.

Se matcher gratis live – spelbolag med live streaming

En viktig och för många avgörande fördel med att faktiskt spela på odds är live streaming. Du som sätter in och satsar riktiga pengar på sport får chansen att se fotboll och andra sporter i direktsändning via videostreaming. Du får alltså livestreama matcher på spelsajten. Det beror på att spelbolagen har råd att köpa till sig rättigheterna till sändningar. Du som bettar för riktiga pengar, får matchen betald av bettingoperatören.

Stora sajter med odds har avtal för att sända riktigt stora turneringar. Du får livestreama gratis allt från Serie A och La Liga till WTA och ATP-tourens tennismatcher, hockey, formel 1, boxning och golf.

För att få se event, match eller turnering via livestreaming krävs det att du loggar in samt även ofta att du gör en insättning samma dag som du kollar livestreamen på. Hos bästa spelsajter med odds ”köper” du till dig alla livestreams i sju dagar, om du gör en insättning.