Menu

Letar du efter bästa betting tips är du långt ifrån ensam. Det blir allt vanligare att utnyttja tips för att bli framgångsrik på spel. Vi på Ettkrysstvå hjälper våra läsare göra bättre val, oavsett om det är på fotboll, ishockey VM eller tennis du spelar. Vi hjälper dig hitta bästa spelbolag med odds på dagens matcher.

Gör det till en vana att kontrollera vår blogg regelbundet, det kommer löna sig. Vi bidrar med betting tips på Oddset Lången, NHL, Hockey VM och mycket annat. Vi är den bästa lösningen för aktuella speltips på svenska. Läs vår artikel för att få en udd mot andra spelare!

Hockey Betting Tips

Det finns flera spelbloggare som ger kvalitativa Hockey Betting Tips. I Sverige är ishockey den andra största sporten för spelare, efter fotboll som står i ensamt majestät. Det finns flera forum i Sverige som rör ishockey och spel på densamma. Även om du bara följer hockey under VM finns det mycket att tjäna på att ta del av rekar innan du gör dina val. På redaktionen lägger vi regelbundet ut hockeytips från expert inom många av de största ligorna i världen.

Dagens NHL tips

Utnyttja NHL betting tips för att bli extra framgångsrik. Det finns många anledningar att ta del av en bettingblogg innan du gör dina val. Genom att använda expertförslag innan du exempelvis lämnar in en Powerplay kupong ökar du dina chanser att gå med vinst.

Det finns flera dedikerade sidor där du får betting tips, tips på tävlingar, råd om lukrativa insättningsbonusar och aktuella NHL tips inatt. Letar du exempelvis efter bästa spel på Stanley Cup 2019 är de här sajterna en bra början:

Bra bettingbloggar för ishockey

  1. Rekat och Klart
  2. Gambler
  3. Ettkrysstva.com
  4. Helgessons

Betting på KHL

Den ryska toppligan i ishockey KHL bjuder på en hel del intressanta spelalternativ. Vi har flera inhemska proffs som har sin hemmahörighet i ligan. Letar du betting tips för KHL behöver du inte leta länge. Rysk hockey är stabil och för Gagarin Cup tips kan du alltid lita på att Ettkrysstva.com håller måttet.

Ta hjälp av en expert på KHL på Twitter, eller läs helt enkelt våra tips som kommer från en expert i ämnet. Det är ett bra sätt att maximera dina vinster och minimera risken. I den här branschen är kunskap det som skiljer vinnare från förlorare. Det erbjuder vi stora doser av.

SHL Betting

Om du vill spela på odds men känner att din kunskapsnivå inte är tillräcklig för att göra dig framgångsrik, är en en blogg med dagens bästa betting tips ett bra alternativ. Genom att ta del av analyser från expert ökar du dina chanser att få ett positivt slutresultat. SHL betting växer och den internationellt framstående ligan har många bloggar som erbjuder rekar innan matchstart. Läs våra analyser här på Ettkrysstva.com för att maximera dina möjligheter till vinst.

Tennis Betting Tips

Tennis är en sport där det lönar sig att ta del av råd från en bettingexpert. Oavsett om du spelar på ATP, Wimbledon eller US Open finns det mycket att tjäna på att läsa betting tips på tennismatcher och turneringar innan du lämnar in din kupong.

Många spelbolag erbjuder förhöjda odds på tennis, varför det kan vara värdefullt att granska utbudet innan du lämnar in din kupong. På Ettkrysstva.com kan du ta del av Tennis spel tips samt se listor på de bästa platserna att betta på Tennis.

Fotbollsbetting Tips

Det finns många spelbolag 2019 som erbjuder fotbollsbetting tips. Granska utbudet av bonusar innan du gör din första insättning för att maximera dina vinstmöjligheter. Unibet har exempelvis en omfattande avdelning med odds och lukrativa välkomstbonusar för alla nya medlemmar.

Om du vill tippa fotboll på nätet finns det en del saker att tänka på för att bli framgångsrik. Hitta den bästa livebetting sidan genom att läsa våra rekommenderade spelsidor. Här på Ettkrysstva fokuserar vi på att göra våra läsare framgångsrika när de gör ett online bet.

Champions League Tips

Champions League tips kan vara väldigt värdefullt. Den mest respekterade turneringen för klubblag innebär allt som oftast intressanta betting tips på fotboll, inte minst gruppspel i Champions League 2018/19. Det finns många speltyper som inkluderar matcher från turneringen i sina spel. Lången idag, Topptipset och Bomben är bra exempel. Predictor och Accumaltor är andra spel som är populära från Champions Leaugue. Expressen har en bra avdelning med information om CL.

Vi på Ettkrysstva.com är dedikerade till att ge våra läsare bästa Champions League tips under 2019. Kolla in på vår sida inför varje omgång för att optimera din statistik och läsa våra tips från expert.

Oddset Lången Tips

Oddset Lången är en klassisk kupong som varit en del av svenska spelares repertoar sedan 1986. Om du vill ta del av senaste oddsen och bästa spel på Oddset matchen finns det flera valmöjligheter. Vissa omgångar har Lången ett så kallat XL Program som erbjuder höjda chanser för spelare.

Läs om Lången på Aftonbladet, som har en bra täckning av spelformen. Här på Ettkrysstva ger vi alltid ut senaste tips från expert. Bli mer framgångsrik på sportsbetting genom att regelbundet läsa vår blogg, som är skapad med dig som spelare i åtanke.

Betting på Basket

Det finns många bra plaster att bedriva betting på basket. William Hill har exempelvis stort utbud med spel på ligor världen över. Största och mest populära liga är NBA. Om du vill ta del av NBA betting tips innan du gör dina val är du inne på rätt spår. Bli en vinnare i slutspelet 2019 genom att utnyttja alla de verktyg som finns tillgängliga för dig som spelare.

Matcher ses enklast på CBS, eller genom att använda en tjänst för streama sport gratis online. Vi på Ettkrysstva vill ge våra läsare absolut bästa basket betting tips. Kika in här innan viktiga omgångar för att får reda på allt du behöver för att gå med plus.

Bästa Spelbolag med Odds

Engelska spelbolag hör till de största i världen. Sidor som William Hill och Ladbrokes har sitt ursprung i fysiska spellokaler i Storbritannien. Marknaden växer, något som märks när världsstjärnor som Zlatan är frontfigur för välkända produktnamn. Det finns många nya spelbolag 2019 som erbjuder förmånliga erbjudanden till alla nya medlemmar.

Utnyttja en sportbonus för att öka dina vinstchanser. De är ofta belagda med vissa krav, men ger i gengäld ett större kapital att jaga vinster med. På Ettkrysstva listar vi bästa bettingsajt inom både odds och casino. Utnyttja arbetet vi utfört med att sammanställa listan för att optimera dina vinster.

Live Betting Tips

Live betting tips blir allt viktigare i takt med att utbudet på möjliga spel ökar. Oavsett om du spelar på fotboll, tennis eller basket finns det stora fördelar med att jämföra tips för att lyckas. Bästa spelbolagen för live betting varierar, beroende på sport och händelse.

Generellt kan man säga att de stora spelbolagen som också erbjuder stream på sina matcher är att föredra. Många bettingsajter erbjuder förhöjda odds på utvalda matcher. Kontrollera alltid betting tipsen här på Ettkrysstva innan du gör dina slutgiltiga val. Den vanan kommer löna sig i längden!

Sammanfattning: Hitta Bästa Tips för Betting

Granska alltid bästa betting tips innan du gör dina val. Genom att utnyttja expertkunskap inom VM, SHL eller matcher i fotboll får du enkel möjlighet att bli mer framgångsrik på spel online. Jämför bästa odds och få bet tips genom att besöka oss här på Ettkrysstva.com innan du väljer vart och på vad du skall spela.

Vår blogg är skapad för att ge svenska spelare ökade chanser att lyckas få ett positivt resultat. Kolumner från välkända källor som Expressen håller helt enkelt inte måttet längre, när kunskap är makt och tips från proffs finns tillgängliga via bloggar på nätet.