Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben förslag 23 december 2018

Tottenham är först ut detta Bomben förslag 23 december 2018. De reser för att möta Everton i en tät match där vi ändå ser de som klara favoriter. Levante sprutar in mål och deras match snålar vi inte på strecken.

Everton – Tottenham 1, 2 – 1, 2, 3

Everton är ofta nära utan att få utdelning. Mot Liverpool gjorde de det bra men lämnade trots allt matchen tomhänta. Två matcher på hemmaplan som slutade med kryss följde upp förlusten, trots mediokert motstånd.
Annorlunda ser det ut för Spurs, som slog ut Arsenal i cupen på bortaplan. Det var länge sen de slog laget på deras hemmaplan. I veckan säkrade de avancemang i Champions League och de krigar i toppen av Premier League. Klara favoriter med andra ord.

Rayo Vallecano – Levante 1, 2 – 1, 2, 3

Just nu är Levante ett av de målfarligaste gängen i hela Spanien. Det är bara Barcelona FC och Sevilla som lyckats göra fler än lagets tjugosju mål. Däremot har de bara två lag bakom sig som släppt in fler. Dagens motstånd är ett av de. Föll hårt mot Barca senast med fem mål mot noll. Vallecano tog sin första seger på hemmaplan senast och kanske var det början på något bättre.

Hoffenheim – Mainz 2, 3, 4 – 0, 1

Det senaste har Hoffenheim bara spelat lika. Fem stycken matcher i rad har slutat med kryss. En bidragande orsak kan vara tufft matchschema med fler matcher i Champions League som känts i benen. Gör ändå runt två mål per match i snitt. Mainz håller inte samma klass och har inte gjort fler ån två mål på laget de senaste tre åren.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!