Menu

V86 Tips

Från början var det tänkt att kupongen skulle vara en temporär lösning. Det var inte särskilt vanligt med V86 tips bland svenska travexperter. Spelets popularitet har dock gjort det till ett stående inslag i trav Sverige. Den allra största skillnaden mellan detta spelet och V75 är insatsen samt ett extra lopp per kupong. Det nya spelet är billigare och kostar enbart 25 öre per rad, jämfört med 50 respektive en krona för föregångaren.

V86 använder främst voltstart. Det betyder att runt 23 procent av vinsterna kommer komma från bana ett, om man skall tro att 2018 följer föregående års statistik. Normalt går loppen av stapeln i Solvalla på Onsdagar, spelstopp är klockan 18:59. Om du inte har möjlighet att följa loppen live kan du kolla resultat via en rättningsmall online.

Bästa V86 Tips

Om du är ute efter bästa V86 Tips 2018 finns det en del välkända alternativ. Utnyttja möjligheten att få experttips innan du lämnar in din kupong. Att utnyttja travtips är viktigt eftersom sporten är så otroligt innehållsrik.

Omsättningen på spelet gör att det klassas som ett av de största spelen hos lotteriinspektionen! Det finns många parametrar att ha i åtanke när man knopar ihop ett system. Genom att tjuvkika på flera av de ledande experterna innan du lägger ditt spel får du fördel som bör visa sig i din vinststatistik. Det här är några bra alternativ:

 1. Travkoll – Via telefon eller dator
 2. Travnet – Omfattande sida
 3. Fem Tippar – Bra experttips
 4. Björnkollen – Trav i Sverige

Följa V86 Live

Ett bra sätt att maximera dina vinster är att följa V86 live. Då får du redo på mycket färsk information om hästar, kuskar och annat från trav i Sverige. Du kan följa utveckling på V86 online, på bana eller hos något av ATGs svenska ombud. TV4 och TV12 har livesändningar på vissa av tävlingarna. Om du vill följa med i resultaten live finns det flera alternativ online, eller använd helt enkelt Text TV, ett klassiskt alternativ för svenska spelare.

Spela V86 på Nätet

Det är spelstopp för V86 klockan 18:59 på onsdagar. Om du har knappt med tid är det en bra vana att spela V86 på nätet. Det är ett bra sätt att få aktuella travtips från respekterade källor. Genom att ta del av så mycket information som möjligt innan du gör dina val skapar du förutsättningar för framgång. Det finns många platser för V86 travtips online. Utnyttja den nya teknikens möjligheter för att förbättra din statistik.

Rätta V86 Rad

Missa inte att rätta din V86 rad online. Då får du direkt reda på rätta rader och eventuell vinstutbetalning. Vill du se onsdag resultat är det bästa att använda en livetjänst 2018. På det sätter säkerställer du att aldrig missa en vinst på din spelkupong från ATG. Många sidor erbjuder även spelförslag från experter som tillägg till resultattjänsten.

Det finns ofta en mall att föra in dina streck i för att följa utvecklingen av loppen live. Text TV har länge varit ett av svenska spelare mest använda alternativ för resultat på trav. Via internet får du enkelt tillgång till mer omfattande produkter, oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta.

Rättningsmall för V86

Det är smart att använde en rättningsmall för V86. Eftersom det kan vara komplicerat att själv rätta en vinnande kupong är en automatisk rättningsmall till stor nytta. Maximera din statistik genom att föra exakt protokoll över dina val. Kunskap är det som skiljer agnarna från vetet. Säkerställ att du får maximal information så kommer du få maximala vinster. Med live rättningsmall för V86, får du just det, kunskap.

Kolla V86 Startlista och Statistik

Det är många spelare som vill kolla V86 startlista och statistik innan de lämnar in sin kupong 2018. Det är alltid bra att kolla vilka hästar som skall tävla imorgon. Få reda på strukna hästar genom att följa resultat live. Hitta kvalitativa travtips på nätet, som ges av expert. De flesta lopp i V86 har voltstart, vilket betyder att det maximalt deltar 15 hästar. Utnyttja de gratis verktyg som finns att tillgå för att förbättra dina resultat på spel på trav i Sverige.

V86 Utdelning

Det går att vinna stort även på V86. För att få de största vinsterna är det alla rätt som gäller. Loppen går på Onsdagar varför det blivit en vana för många svenska travspelare att vässa pennan innan loppen. Omsättningen på loppen är runt 20 miljoner kronor i veckan under 2018. Återbetalningsprocenten (RTP) ligger på runt 87 procent, en klart godkänd summa.

Antal rätt och Utbetalning av prispotten för V86 speltips kupong fördelas enligt följande:

 • 8 rätt: 40 procent
 • 7 rätt: 20 procent
 • 6 rätt: 40 procent

Ta del av spelförslag för att få alla rätt. Har du tur aktiverar du jackpotten som förs över vecka till vecka. Får du den högsta vinsten någonsin, som i så fall behöver vara en bra bit över 10 miljoner kronor, lär du se det som en bra investering. Av de fem största vinsterna som betalats ut är fyra från Stockholm.

V86 Topplista Vinster

 • 10 898 760 kronor – Stockholm
 • 9 940 445 kronor – Stockholm
 • 6 728 203 kronor – Stockholm
 • 6 321 575 kronor – Stockholm
 • 6 255 073 kronor – Västra Götaland

Hjälp På Traven: Hur Fyller Jag i Min V86 Spelkupong?

Det är inte svårt att börja spela V86 år 2018. Har du spelat V75 innan kommer du känna igen dig direkt. Det går att lämna in din kupong fysiskt via ett ombud eller direkt på bana. Du kan också lämna in ditt spel online, vilket är ett alternativ som växer i popularitet. Det kostar bara 25 öre per rad, vilket gör det billigare att skapa omfattande system. Med tanke på vinstchanserna är det inte konstigt att V86 är så populärt. Följ de här enkla stegen för att spela:

 1. Välj vilka streck du vill göra
 2. Markera antal valda hästar per avdelning
 3. Multiplicera varje avdelning med varandra
 4. Dela på fyra för att få reda på kostnad
 5. Välj inlämningsställe

Sammanfattning: Varför Spela V86

Det finns många anledningar till varför du skall spela på V86 2018. Det nya favoritspelet bland svenska spelare har bra vinster men kostar mindre än hälften så mycket som V75. Loppen går oftast på Solvalla i Stockholm. Tillståndet för spel justerades för ATG under 2016, av regeringen. Det billigare priset betyder att du kan göra större system, vilket bidrar till större vinstchanser. Återbetalningsprocenten är runt 87 procent, en mycket bra summa.

Kolla resultat på hästar från igår eller idag hos ettkrysstva.com. Spelstopp för spelet är Onsdagar klockan 18:59. Använd råd från expert och en live rättningsmall för att optimera dina chanser till vinst.