Menu

V86 Tips

Från början var det tänkt att kupongen skulle vara en temporär lösning. Det var inte särskilt vanligt med V86 tips bland svenska travexperter. Spelets popularitet har dock gjort det till ett stående inslag i trav Sverige. Den allra största skillnaden mellan detta spelet och V75 tips är insatsen samt ett extra lopp med. Den nya V86 tips kupongen är billigare och kostar enbart 25 öre per rad, jämfört med 50 respektive en krona för föregångaren.

Notera att vid V86 lopp är det främst voltstart som gäller. Det betyder att runt 23 procent av vinsterna kommer komma från bana ett, om man skall tro att 2018 följer föregående års statistik. Normalt går loppen som du kan läsa tips för här på Ettkrysstva.com av stapeln i Solvalla på Onsdagar. Spelstopp som trav fans från Sverige är vana vid är klockan 18:59. Om du inte har möjlighet att följa loppen live kan du kolla resultat via en rättningsmall online.

Bästa V86 Tips

Om du är ute efter bästa V86 Tips 2018 finns det en del välkända alternativ. Utnyttja möjligheten att få experttips innan du lämnar in din kupong. Att utnyttja travtips är viktigt eftersom sporten är så otroligt innehållsrik.

Omsättningen på spelet gör att det klassas som ett av de största spelen hos lotteriinspektionen! Det finns många parametrar att ha i åtanke när man knopar ihop ett system. Genom att tjuvkika på flera av de ledande experterna innan du lägger ditt spel får du fördel som bör visa sig i din vinststatistik. Det här är några bra alternativ enligt vår expert på V86 och annan trav betting inklusive V64 och V65 tips:

 1. Travkoll – Via telefon eller dator
 2. Travnet – Omfattande sida
 3. Fem Tippar – Bra experttips
 4. Björnkollen – Trav i Sverige

Följa V86 Live

Ett bra sätt att maximera dina vinster är att följa V86 live. Då får du redo på mycket färsk information om hästar, kuskar och annat från trav i Sverige. Du kan följa utveckling på V 86 online, på bana eller hos något av ATG:s svenska ombud. TV4 och TV12 har livesändningar på vissa av tävlingarna. Om du vill följa med i resultaten live finns det flera alternativ online, eller använd helt enkelt Text TV, ett klassiskt alternativ för svenska spelare.

Spela V86 på Nätet

För oss på redaktionen är det klart att spelstopp för inlämningen bör vara klockan 18:59 på onsdagar. Det är det datumet och klockslaget som gäller för våra proffstips. Ifall ATG ändrar reglerna för kommande omgång, kan du räkna med att vi på Ettkrysstva.com gör vårt bästa för att hinna informera dig om ändringarna.

Om du har knappt med tid och riskerar missa spelstopp, är det en bra vana att spela V86 på nätet. Det är ett bra sätt att få aktuella travtips från respekterade källor. Genom att ta del av så mycket information som möjligt innan du gör dina val skapar du förutsättningar för framgång. Det finns många platser för V 86 travtips online. Utnyttja den nya teknikens möjligheter för att förbättra din statistik.

Rätta V86 Rad

Missa inte att rätta din V86 rad online. Då får du direkt reda på rätta rader och eventuell vinstutbetalning. Vill du se onsdag resultat är det bästa att använda en livetjänst 2018. På det sätter säkerställer du att aldrig missa en vinst på din spelkupong från ATG. Många spelsidor erbjuder även tipsförslag från experter som tillägg till resultattjänsten.

Det finns ofta en mall att föra in dina streck i för att följa utvecklingen av loppen live. Text TV har länge varit ett av svenska spelare mest använda alternativ för resultat på trav. Via internet får du enkelt tillgång till mer omfattande produkter, oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta.

Rättningsmall

Det är smart att använde en rättningsmall för V86. Eftersom det kan vara komplicerat att själv rätta en vinnande kupong är en automatisk rättningsmall till stor nytta. Maximera din statistik genom att föra exakt protokoll över dina val eller hitta verktyg och sajter för liverättning av din travkupong online. Kunskap är det som skiljer agnarna från vetet. Säkerställ att du får maximal information så kommer du få maximala vinster. Med live V 86 rättningsmall, får du just det, kunskap.

Kolla V86 Startlista och Statistik

Det är många spelare som vill kolla V86 startlista och statistik innan de lämnar in sin kupong 2018. Det är alltid bra att kolla vilka hästar som skall tävla imorgon. Få reda på strukna hästar genom att följa resultat live. Hitta kvalitativa travtips på nätet, som ges av expert. De flesta lopp för denna kupong har, precis som vi tidigare nämnt, voltstart. Det betyder att det maximalt deltar 15 hästar per V 86 lopp. Utnyttja de gratis verktyg som finns att tillgå för att förbättra dina resultat på spel på trav i Sverige.

V86 Utdelning

Det går att vinna stort även på V86. För att få de största vinsterna är det alla rätt som gäller. Loppen går på Onsdagar varför det blivit en vana för många svenska travspelare att vässa pennan innan loppen. Omsättningen på loppen är runt 20 miljoner kronor i veckan under 2018. Återbetalningsprocenten (RTP) ligger på runt 87 procent, en klart godkänd summa.

Antal rätt och Utbetalning av prispotten (vinstpotten) för V86 kupong fördelas enligt följande:

 • 8 rätt: 40 procent
 • 7 rätt: 20 procent
 • 6 rätt: 40 procent

Ta del av spelförslag för att få alla rätt. Har du tur aktiverar du jackpotten som förs över vecka till vecka. Får du den högsta vinsten någonsin, som i så fall behöver vara en bra bit över 10 miljoner kronor, lär du se det som en bra investering. Av de fem största V 86 vinsterna som betalats ut är fyra från Stockholm.

V86 Topplista Vinster

 • 10 898 760 kronor – Stockholm
 • 9 940 445 kronor – Stockholm
 • 6 728 203 kronor – Stockholm
 • 6 321 575 kronor – Stockholm
 • 6 255 073 kronor – Västra Götaland

Hjälp På Traven: Hur Fyller Jag i Min V86 Spelkupong?

Det är inte svårt att börja spela V86 år 2018. Har du spelat V75 innan kommer du känna igen dig direkt. Det går att lämna in din kupong fysiskt via ett ombud eller direkt på bana. Du kan också lämna in ditt spel online, vilket är ett alternativ som växer i popularitet.

Det kostar bara 25 öre per rad att spela V 86 2018, vilket gör det billigare att skapa omfattande system. Med tanke på vinstchanserna är det inte konstigt att V86 är så populärt. Följ de här enkla stegen för att spela:

 1. Välj vilka streck du vill göra
 2. Markera antal valda hästar per avdelning
 3. Multiplicera varje avdelning med varandra
 4. Dela på fyra för att få reda på kostnad
 5. Välj inlämningsställe

Sammanfattning: Varför Spela V86

Det finns många anledningar till varför du skall spela på V86 2018. Det nya favoritspelet bland svenska spelare har bra vinster men kostar mindre än hälften så mycket som V75. Loppen går oftast på Solvalla i Stockholm. Tillståndet för spel justerades för ATG under 2016, av regeringen. Det billigare priset betyder att du kan göra större system, vilket bidrar till större vinstchanser. Återbetalningsprocenten är runt 87 procent, en mycket bra summa.

Kolla resultat på hästar från igår eller idag hos ettkrysstva.com. Spelstopp för spelet är Onsdagar klockan 18:59. Använd råd från expert och en live rättningsmall för att optimera dina chanser till vinst och bli rik på V 86 genom att lämna in dina spelkuponger antingen till ATG:s ombud eller direkt på nätet.