Menu

Oddset Matchen Tips

Du känner säkert till Svenska Spels Oddset Matchen. Det är det bästa spelet för dig som är riktigt sportintresserad. Din utmaning blir att pricka in rätt resultat i en eller flera matcher. Oddsen på spelen som är med på din kupong är löpande fram till spelstopp. Det betyder att de förändras konstant beroende på hur insatserna fördelar sig. Matchen erbjuds för en rad olika sporter och tänk på att det alltid är resultatet efter ordinarie matchtid som gäller.

Varje dag publiceras det Matchen tips som gäller dagens möten. Oftast ligger fokus på fotboll och hockey. Vi brukar publicera en del Oddset tips varje dag. Du kan räkna med förslag på spel på resultat, åtminstone på de matcher som är med på Bomben ikväll. Lär du dig att gissa matchresultat som ett proffs, har du ofta chansen att vinna stora belopp, speciellt på multiplar, mer än på andra kuponger som Powerplay.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!

Matchen Tips på Oddset ikväll

En viktig funktion att känna till, om du vill satsa pengar på denna typ av Svenska Spels tipskupong är Xperten. Den går ut på att du får välja ha hjälp av tio experter som har gett sina tips på dagens matchresultat. Spelformen är ungefär lika populär som dess ”systerkupong” från Svenska Spel, nämligen Bomben.

Det går att betta på oddset på matchen mellan Sverige – Tyskland, Sverige – England och Sverige – Italien eller klubbfotboll. Allt beror på schemat för Oddset Mixen denna vecka.

Du hittar utan tvivel några spel som går att satsa pengar på, om du kollar på listan över Matchen ikväll. Notera att varumärket som ägs av det statliga spelmonopolet är ej att förväxla med TV matchen idag som inte har något med spel om pengar att göra.

När fotbolls- och hockeymatcherna är över för dagen, gäller det att kolla Oddset matchen resultat som du hittar såväl på nätet som på text-TV. För detta ändamål kommer vi snart att erbjuda resultatservice med senaste Matchen odds.

Vi på Ettkrysstvå rekommenderar att du använder externa källor för Matchen tips, men rättar kupongen på officiella sajten. Ibland kan det bli så att matchtiden har flyttats eller något annat har skett. Det går sällan att se dessa ändringar eller force majeure händelser genom att kolla resultatsajter.

Med andra ord finns det altid en liten chans att få tillbaka pengar som du tror du har förlorat. Just därför bör du hålla koll på Oddset Matchen sida hos Svenska Spel. Ytterligare ett tips från redaktionen är att du satsar på matchresultat till högre odds hos online spelsidor. Där får du nästan alltid mer i vinst.

Så här spelar du Oddset Matchen

Varje dagens Lången program som du hittar på nätet eller i spelbutiken innehåller Matchen odds spel. Det går att följa resultat live på Svenska Spels hemsida samt på ett flertal resultatservice sidor som rapporterar matcherna live. Du spelar Oddset Matchen genom att köpa en kupong och tippa antal mål på kupongen. Det går att göra det på nätet, i mobilen eller precis så som alla svenskar har gjort i flera år: genom att besöka ett ombud/spelkiosk.

Dags nu att berätta om stegen som du bör följa för att lämna in din Matchen kupong:

 • Välj ett spel för att spela Matchen direkt och ange antal mål för hemma- respektive bortalaget. Väljer du systemreducering (H O B) utesluter du hemma- eller bortaseger respektive oavgjort. Systemreducering gör ditt Oddset Matchen-system billigare,
 • Välj insats på mellan 10 kronor och 500 kronor på sammanställningen längst ner,
 • Klicka på Betala-knappen till höger,
 • Efter att ha betalt för din Oddset Matchen-kupong, gå till sektionen Mina spel och följ ditt spel live eller för att se om du vunnit,
 • Det går inte att registrera fler än 9 stycken mål för ett lag i Matchen.

Funktionen Xperten Guide

Vi har redan presenterat Svenska Spels funktion Xperten lite kort. Nu är det rätt läge att gå in i detalj och bjuda dig på en kort guide över hur du gör för att få hjälp med dina Oddset Matchen tips:

 • Klicka på menypilen längst upp till höger när du befinner dig i Oddset Matchen-meny och håller på att lämna in din spelkupong,
 • Klicka på funktionen Xperten,
 • Välj sedan det önskade antalet rader i sammanställningen du hittar längst ner,
 • Klicka på Betala-knappen som du hittar till höger för att lägga dina insatser,
 • Gå sedan till ”Mina spel” och, självklart, är vårt tips att du följer ditt spel live för att se om du vunnit.

Annullera spel i Oddset Matchen

Att annulera spel är ett viktigt valalternativ. Det ger dig chansen att byta ut dina bets eller välja att spara pengar helt och hållet. Det går att avbryta spel på Oddset Matchen online, vilket är riktigt bra, tycker vi. På ett flertal utländska spelbolag på nätet får du inte denna möjlighet. Här är Svenska Spel i framkanten.

För att annulera ditt Oddset Matchen kupong gäller det att du gör följande. Först välj aktuellt spel i ”Mina spel” och klicka på ”Ångra spel”. Annullering av spel på Oddset Matchen kan göras senast 30 minuter efter att du lagt spelet. Hos ombud måste annullering ske i samma spelterminal som spelet lades. Vill du sedan välja en ny kupong, gå till listan med spel på Matchen ikväll och registrera en ny.

Tipsinfo på Oddset Matchen

Match info OddsetPå Oddset Matchen får du tillgång till Tipsinfo-funktionen. Så här gör du för att komma åt den:

 • Klicka på menypilen längst upp till höger,
 • Välj Tipsinfo i menyn och filtrera enligt önskemål.

Vi på Ettkrysstva.com publicerar ofta speltips med resultatförslag, men då fokuserar vi oftast på dagens mest intressanta Bombkupong.

Oddset Matchen Vinstplan

Återbetalningen på Oddset Matchen är 70 procent. Det är inte alls mycket, men så mycket får du om du satsar pengar på tipsspel och odds från Svenska Spel. Vill du få mer i vinståterbetalningsprocent och därmed mer pengar tillbaka i snitt, bör du välja andra alternativ så som utländska bettingbolag på nätet. Vissa av dem har produkter som är i det närmaste identiska med de som Svenska Spel erbjuder. Idag är det lika säkert att välja satsa på betting online. Du blir inte blåst om du väljer stora spelbolag på nätet. Dessutom får du en mycket bättre vinstplan.

2018 förbereder alla spelbolag för en omreglering. Nästa år kommer skillnaden i Matchen odds att minska, då Svenska Spel kommer att behöva konkurrera med nylicensierade spelföretag samtidigt som de senare får mindre marginal. Nya spelregleringen innebär nämligen en del extra skatt för spelbolagen med licens. Det gör att vinstplaner för spel på resultat live och alla andra former av spel för riktiga pengar kommer att förändras.

Oddset Matchen resultat

Du hittar resultat för Matchen på text tv, sida 557. Det är få som känner till denna sida, då de flesta av oss besöker sidor som börjar med 37 för att rätta Stryktipsförslag. Vi på redaktionen brukar rätta rad på nätet. Det finns ett flertal olika sätt att följa matcher live. Vi föredrar Soccerway, om det är fotboll. Följer vi tennis, hockey och andra matcher, väljer vi oftast Livescore hemsida. För att hålla koll på Matchen resultat, brukar vi ibland logga in på Svenska Spels hemsida