Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertanalys Bomben 21 december 2018

Det är SHL som utgör kupongen detta expertförslag Bomben 21 december 2018. Luleå går fram som tåget och deras täta arbete har varit nyckel till framgång såhär långt. Nu ett tufft möte mot Redhawks där vi tvivlar på att det särskilt mycket mål gjorda.

HV 71 – Färjestad 2, 3 – 2, 3, 4

För HV 71 var säsongsinledningen ingen vacker historia. Defensivt har det fungerat ganska väl men svagt målskytte har varit roten till allt ont såhär långt. Förlorade mot DIF senast, efter sudden. Färjestad har gått från klarhet till klarhet det sista och är seriens hetaste lag. Låg ändå under med tre mål mot Örebro en match de lyckades vända till vinst efter förlängning. Senaste matchen mellan de här två lagen slutade tre – ett till Karlstadlaget.

Malmö Redhawks – Luleå 1, 2 – 1, 2, 3

Svårt att placera Redhawks som svänger en hel del i resultaten. Stod för ett förvånande nederlag mot Växjö vilket var ett rättvist resultat sett till matchen. Hemma är Malmö svårare och har åtta vinster i rad. Luleå har seriens tätaste defensiv och vann senast med fem – två över jumbolaget Mora. De här lagen gör sällan mycket mål på varandra.

Örebro – Skellefteå 1, 3 – 2, 3

Förvisso körde Örebro över Indians nyligen med sju mål framåt, men det var den enda segern de sju senaste matcherna. Tappade en tremålsledning mot Färjestad senast i en match de förlorade i sudden. Skellefteå besegrade Linköping enkelt med sex – två. Utöver den matchen har dock laget haft svalt målskytte den sista tiden. Den första matchen mellan de här två lagen slutade fyra – tre till dagens hemmalag.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!