Menu

V75 Tips

Huvudkonkurrenten till Svenska Spel är ATG. Monopolisternas största produkter är toto- respektive fotbollskuponger. V75 tips är följaktligen spelbolagets motsvarighet till Stryktipsförslag. Båda dessa kuponger brukar avgöras på lördag, vilket ger en extra krydda till spelbolagens eviga kamp om svenskar som gillar trav tips på nätet.

V75 Tips

För många bettingfans i Sverige är spel på hästar och trav lika attraktivt som spel på odds. V75 tips publiceras av ett stort antal stora medier, däribland Aftonbladet och Expressen. Det finns även ett tiotal bloggar som har tips på trav i sitt fokus, inklusive Ebbes, Thomas Uhrberg, Micke Nybrink och Travmasen.

På fredag brukar travexperter gå ut med sina veckans tips. Varje söndag uppdateras sedan artiklar med senaste resultat och utdelning. Visst fokuserar Ettkrysstvå i första hand på sport och inte lopp som V 75.

Nu känner vi dock att det är dags för tipsförslag på trav. Vi förstår att vi inte kan hinna med allt. Då V75 tips utan tvekan är Sveriges mest sökta fras bland de som tänker satsa pengar på hästar, väljer vi sätta just denna spelform som prio nummer ett. Hos oss hittar du även tips om bästa spelbolag med licens som vi anser är ett bra alternativ till ATG hemsida. Vi undviker sidor som tillhandahåller betting utan svensk licens, då vi anser att det är bäst att hålla sig till svensklicensierade bolag.

Bästa sajter med V75 tips

Dags att introducera en lista på bästa sidor som hjälper dig att få alla rätt på V75. Vi har valt Sveriges bästa experter på spel på hästar samt tidningar med travtips som vi anser maximerar dina vinstchanser. Nedan hittar du sju favoriter som vi på redaktionen följer och lyssnar till.

5 tippar

Letar du efter ett bra system gratis, får du inte missa 5 tippar. Deras förslag ingår i tio tidningars tips och håller hög kvalitet vecka efter vecka. Flest besökare får sajten på lördag och söndag, när det är dags för kuponginlämning och speltips på lopp med de största jackpottarna. Det är just Fem Tippar V75 tips som våra bettingexperter kikar på först. Det gör vi av en enkel anledning: vi anser att de är bäst på analyser. Dessutom är det just de som enligt vår statistik ger mest pengar tillbaka, om du vill rygga någon.

Micke Nybrink

Den här mannen är något av en stjärna bland alla svenska experter på trav. Inte nog med att tusentals svenskar följer Micke Nybrink V75 Tips och vinner tack vare hans förmåga att tippa rätt. Många verkar också googla på hans familj och när han är född. Micke har till och med en egen sida på Wikipedia. Vi tycker att han är en klar tvåa när det gäller att tippa vinnande hästar på ATG tillsammans med sina kompisar och lämna in ett V 75 system.

Travmasen

Bronsmedaljen och titeln som Sveriges tredje bästa expert på V75 tips får sajten Travmasen. Precis som är fallet med travtips från stora sajter som Expressen och Aftonbladet är det i första hand söndag som gäller för förslag från denna sida med travservice online. Innan du väljer kolla in deras råd rekommenderar vi dig att kolla senaste 10 tidningars statistik och se hur bra just Travmasen gör ifrån sig denna månad. Ibland funkar deras tips riktigt bra i flera veckor och ibland får man inte en enda rätt, om man förlitar sig på deras system.

Uhrberg

Precis som Hultmanalysen och Micke Nybrink är Thomas Uhrberg en välkänd expert på V75 tips. Vill du ha annorlunda förslag baserade på statistik och historik, är det just Nybrink travtips som du måste kolla in för att vinna pengar på hästar idag. Ibland publiceras hans spelförslag i sista stund hos Expressen. Det sker i så fall på en söndag, några timmar före spelstopp.

Expressen

Experten Ralf Vadsmo har nu i flera år försökt slå Aftonbladet. Målet är att Expressen kammar hem titeln som bästa tidningen på svenska med travtips. Expressens V75 Tips som avser lördag och söndag lopp är sällan ett bra val. Vi anser att det är dags för Expressen att byta ut Ralf mot någon som kan se till att du blir rik på hästar. Det är aldrig kul att förlora gång på gång på sitt andelsspel, bara för att kompisarna tror på Vadsmo. Vi har till och med varit tvungna att köra ett eget system flera gånger bara för att vi inte tror på hans tips.

Ebbes

Förutom riktiga proffs bloggar som den av Snoken och Vass eller kass brukar vi alltid kolla Ebbes V75 tips. Inte nog med detta lopp så är Ebbe även enormt duktig på att tippa trav v86 och alla andra möjliga kuponger. Han är Sveriges mest underskattade experten som ni säkert inte har hört talas om. Vi rekommenderar er att kolla in hans sida och låta er inspireras av hans travförslag.

Aftonbladet

Sist men inte minst på listan över bästa sajter för V75 tips kommer Aftonbladet. Deras system är smart att kolla in på en söndag, men först efter det att ni har kollat samtliga proffstips för dagen. Vi använder AB travtips mestadels för ett sanity check av vår V 75 kupong. De är inte bäst, men deras analyser innehåller en del nyttig info som kan vara av hjälp.

V75 Tips Gratis

Vi har ingått ett samarbete med Chrille, en expert på trav. Varje fredag och söndag kommer han att lägga upp bästa gratis V75 tips på vår sajt. Genom en analys av senaste årens resultat har vi lyckats identifiera mest framgångsrika experter, vars travtips har lett till mest pengar i vinst. Vi väljer därför inspireras av Aftonbladet, Sydsvenskan och 5 Tippar, när vi väljer veckans V75 system.

Glöm inte att våra tips är och alltid förblir gratis. Avgörs travkupongen på en lördag, kan du även räkna med en uppföljning och utvärdering av vårt V75 gratissystem på söndag. Ett verktyg som du bör använda, när du väl är klar med att kolla dagens travtips är Jokersystemet. Du kan få den gratis under en viss tid efter registrering.

V75 Spelstopp: olika dagar

Spelstopp för V75 kupongerna varierar. Du hittar senaste tiden för dagens inlämning hos ATG hemsida eller genom att besöka SVT Text travsidor. Inte nog med det så schemaläggs spelet och dess avdelningar under olika dagar. Nedan får du en utförlig information om när loppen avgörs så att du aldrig missar V75 spelstopp igen. Är det dags för en kuponginlämning idag, kan du räkna med att hitta senaste travtips på vår startsida.

Fredag

Visst är det så att den populäraste spelformen hos ATG Trav brukar äga rum på lördagar. Ibland ändras spelstopp – och datumen när travtips publiceras. Denna ändring i schemat kan bero på en rad olika faktorer. Bland annat så schemaläggs V75 på fredag, om lördagen är en nationell helgdag.

Då brukar ATG flytta fram V 75 lopp och travspelet antingen bakåt, exempelvis till den 23 december, eller framåt, exempelvis till den 26 december. Exemplet avser självklart de dagar, när du vill tippa V75 kring julafton. Notera att dessa flyttade decemberlopp ofta äger rum i Jägersro. Trav tips för fredagslopp publiceras av experterna redan på torsdag.

Lördag

Den vanliga dagen för V75 är en lördag. Det är då som tusentals svenska trav fans brukar kolla på startlista och dagens strykningar. Just på lördag köper många dagstidningar Expressen och Aftonbladet som ibland innehåller en hel extra tidning om trav. Dagen efter är det dags att kolla resultat och systemspel. På söndag rättar alla som har missat dagens avdelningar sina V 75 tips.

Ettkrysstvå redaktionen besöker lördagslopp live, när de avgörs nära vår expertens hemmakontor i Gävle. Under dessa veckor blir vår travanalys ännu bättre och proffsigare, då travexperten lägger extra mycket tid på sina förslag och blir ännu mer insatt i V75 och systemspel.

Söndag

Det som många inte vet är att det går att spela V75 på söndagar. GS75 eller V 75 Grand Slam tips är inte lika populära bland travproffs, men det blir det nog snart en ändring på. Det är ett relativt nytt travspel av ATG. Ofta avgörs söndagsloppen på Travmasen. Även Solvalla och Bollnäs ingår bland populära travbanor där Grand Slam avgörs. Startlistor för veckans avdelningar och V75 system tips hittar du på monopolbolagets hemsida eller Text-TV.

Redaktionen brukar besöka hippodromen i Jägersro och Halmstad, om det är deras tur att stå värd för kupongens lopp på söndagar. GS75 tips blir ännu bättre och saftigare, när vi följer loppen på plats. Samtidigt så anser vi att 5 tippar och Tio Tidningars tips är bäst på Grand Slam V75 söndag tips i Sverige idag.

V75 System

System spel på Trav V75

Stryktipset är kanske det första ni tänker på när ni hör ordet systemspel. Det som få bettingspelare vet är att det är betydligt större med V75 System än med garderade speltips kuponger. ATG Live och Vinna Tillsammans.se är två favoritsajter för varje spelare som letar efter travtips och en optimala tipsrader.

Just därför har såväl de ovannämnda som andra bra travsidor tusentals besökare varje torsdag. Det är just denna dag som gäller för analys och systemförslag. På fredag är det ofta för sent för en utförlig loppanalys. Spelarna måste fatta snabba beslut vid tipsinlämning, precis före spelstopp.

System Gratis

Du som inte är bra på trav tror säkert att det vi menar här är att du kan spela på trav utan pengar. Så är inte fallet. I stället är det gratis travtips på V75 som vi vill skriva några rader om. De flesta tipsen du hittar på nätet kräver ingen betalning. Det finns självklart undantag, men att betala riktiga pengar för att få råd om vinnare i kommande avdelningar. Enligt oss finns det bara ett gäng travexperter från Eskilstuna, vars travsystem är värda pengar. Vi på redaktionen gillar gratis systemförslag från Vass eller Kass. I Örebro, 26.12, lyckades vi vinna på andelsspel tillsammans med några kompisar efter att ha fått förslaget från programmet.

Tips för dig som vill spela på V75

Dags att kika på de viktigaste faktorerna som kan påverka hur mycket du vinner på lopp kommande lördag eller söndag. Tips nummer ett som vi vill ge dig är att lära dig så mycket som det bara går om hästar som är med i V75 avdelningar du kommer att spela på. Du satsar riktiga pengar och tävlar om storvinster i miljonklass. Därför är det inte alls fel att vara påläst och veta mer än vad som egentligen kan tyckas du behöver.

Vårt tips till dig som vill vinna på V75 trav är att ha koll på följande:

  • Hur lång distans har hästarna sprungit i år;
  • Travbanor där hästarna lyckats bäst;
  • Underlaget som hästarna verkar föredra;
  • Mellantider;
  • Statistik över kuskar och deras körstil;
  • Transportsträckan för hästar som är med;
  • Är hästarna du tror dig vara favoriter bäst på kort distans eller om de har uthållighet som sin främsta styrka;
  • Föredrar hästarna voltstart eller start bakom bil.

Experterna som skriver V75 tips försöker att hålla sig uppdaterade om alla ovanstående faktorer och en del andra som de själva anser påverkar vinstchanserna. Glöm inte att kolla in andra kända spel från ATG som V64, V86 och V65. Spel på dessa hjälper dig bli bättre på trav överlag och höjer dina vinstchanser på V75.

Andelsspel på V75

Ingen artikel om V75 tips skulle vara komplett utan ett avsnitt om andelsspel. Medan det är rätt få som väljer denna insatsmetod bland de som gillar betting på sport, är det desto mer populärt bland de som föredrar att tippa trav.

Att ATG har varit mycket bättre på att bevara sin monopolställning och inte släppa marknadsandelar till utländska spelsidor beror delvis just på andelsspel. Detta spelsätt tillåter dig att vara med i systemet med ett stort antal medspelare.

Du låter en riktig expert – som många travproffs tror på – välja hästar i kommande lopp. Därefter lämnas in ert gemensamma V75 andelsspel till ATG. Vinsten fördelas bland alla som har köpt en andel, beroende på hur stor deras andel har varit relativt totalsumman på spelkupongen.

Det kan vara smart att tippa med andelsspel för att ha råd att spela ett stort och dyrt system. Visst vinner du inte lika mycket vid alla rätt, men du höjer din vinstchans på V 75 avsevärt, om du spelar med andelsspel vid en stor jackpot. Då ligger det ibland mer pengar i prispotten än vad travspelare har satsat. Med vinståterbetalning på över 100 procent, är vårt tips att du alltid bör köpa andel i bästa travbolag du kan hitta.