Menu

V75 Tips

Huvudkonkurrenten till Svenska Spel är ATG. Monopolisternas största produkter är V75 respektive Stryktipskupong. V75 tips är följaktligen spelbolagets motsvarighet till Stryktipsförslag. Båda dessa kuponger brukar avgöras på lördag, vilket ger en extra krydda till spelbolagens eviga kamp om svenskar som gillar trav tips på nätet.

V75 Trav Tips

För många bettingfans i Sverige är spel på hästar och trav lika attraktivt som spel på odds. V75 tips publiceras av ett stort antal stora medier, däribland Aftonbladet och Expressen. Det finns även ett tiotal bloggar som har tips på trav i sitt fokus, inklusive Ebbes, Thomas Uhrberg, Micke Nybrink och Travmasen.

På fredag brukar travexperter gå ut med sina veckans tips. Varje söndag uppdateras sedan artiklar med senaste resultat och utdelning. Visst fokuserar Ettkrysstvå i första hand på sport. Nu känner vi dock att det är dags för tipsförslag på trav. Vi förstår att vi inte kan hinna med allt. Då V75 tips utan tvekan är Sveriges mest sökta fras bland de som tänker satsa pengar på hästar, väljer vi sätta just denna spelform som prio nummer ett. Hos oss hittar du även tips om bästa spelbolag med trav.

Tips på V75 Gratis

Vi har ingått ett samarbete med Chrille, en expert på trav. Varje fredag och söndag kommer han att lägga upp bästa gratis V75 tips på vår sajt. Genom en analys av senaste årens resultat har vi lyckats identifiera mest framgångsrika experter, vars travtips har lett till mest pengar i vinst. Vi väljer därför inspireras av Aftonbladet, Sydsvenskan och 5 Tippar, när vi väljer veckans V75 system. Glöm inte att våra tips är och alltid förblir gratis. Avgörs travkupongen på en lördag, kan du även räkna med en uppföljning och utvärdering av vårt V75 gratissystem på söndag. Ett verktyg som du bör använda, när du väl är klar med att kolla dagens travtips är Jokersystemet. Du kan få den gratis under en viss tid efter registrering.

V75 Spelstopp: olika dagar

Spelstopp för V75 kupongerna varierar. Du hittar senaste tiden för dagens inlämning hos ATG hemsida eller genom att besöka SVT Text travsidor. Inte nog med det så schemaläggs spelet och dess avdelningar under olika dagar. Nedan får du en utförlig information om när loppen avgörs så att du aldrig missar V75 spelstopp igen. Är det dags för en kuponginlämning idag, kan du räkna med att hitta senaste travtips på vår startsida.

Fredag

Visst är det så att den populäraste spelformen hos ATG Trav brukar äga rum på lördagar. Ibland ändras spelstopp – och datumen när travtips publiceras. Denna ändring i schemat kan bero på en rad olika faktorer. Bland annat så schemaläggs V75 på fredag, om lördagen är en nationell helgdag. Då brukar ATG flytta fram loppen och travspelet antingen bakåt, exempelvis till den 23 december, eller framåt, exempelvis till den 26 december. Exemplet avser självklart de dagar, när du vill tippa V75 kring julafton. Notera att dessa flyttade decemberlopp ofta äger rum i Jägersro. Trav tips för fredagslopp publiceras av experterna redan på torsdag.

Lördag

Den vanliga dagen för V75 är en lördag. Det är då som tusentals svenska trav fans brukar kolla på startlista och dagens strykningar. Just på lördag köper många dagstidningar Expressen och Aftonbladet som ibland innehåller en hel extra tidning om trav. Dagen efter är det dags att kolla resultat och systemspel. På söndag rättar alla som har missat dagens avdelningar sina V75 tips.

Ettkrysstvå redaktionen besöker lördagslopp live, när de avgörs nära vår expertens hemmakontor i Gävle. Under dessa veckor blir vår travanalys ännu bättre och proffsigare, då travexperten lägger extra mycket tid på sina förslag och blir ännu mer insatt i V75 och systemspel.

Söndag

Det som många inte vet är att det går att spela V75 på söndagar. GS75 eller V75 Grand Slam tips är inte lika populära bland travproffs, men det blir det nog snart en ändring på. Det är ett relativt nytt travspel av ATG. Ofta avgörs söndagsloppen på Travmasen. Även Solvalla och Bollnäs ingår bland populära travbanor där Grand Slam avgörs. Startlistor för veckans avdelningar hittar du på monopolbolagets hemsida eller Text-TV.

Redaktionen brukar besöka hippodromen i Jägersro och Hamstad, om det är deras tur att stå värd för kupongens lopp på söndagar. GS75 tips blir ännu bättre och saftigare, när vi följer loppen på plats. Samtidigt så anser vi att 5 tippar och Tio Tidningars tips är bäst på Grand Slam V75 söndag tips i Sverige idag.

V75 System

System spel på Trav V75

Stryktipset är kanske det första ni tänker på när ni hör ordet systemspel. Det som få bettingspelare vet är att det är betydligt större med V75 System än med garderade speltips kuponger. ATG Live och Vinna Tillsammans.se är två favoritsajter för varje spelare som letar efter travtips och en optimala tipsrader. Just därför har såväl de ovannämnda som andra bra travsidor tusentals besökare varje torsdag. Det är just denna dag som gäller för analys och systemförslag. På fredag är det ofta för sent för en utförlig loppanalys. Spelarna måste fatta snabba beslut vid tipsinlämning, precis före spelstopp.

System Gratis

Du som inte är bra på trav tror säkert att det vi menar här är att du kan spela på trav utan pengar. Så är inte fallet. I stället är det gratis travtips på V75 som vi vill skriva några rader om. De flesta tipsen du hittar på nätet kräver ingen betalning. Det finns självklart undantag, men att betala riktiga pengar för att få råd om vinnare i kommande avdelningar. Enligt oss finns det bara ett gäng travexperter från Eskilstuna, vars travsystem är värda pengar. Vi på redaktionen gillar gratis systemförslag från Vass eller Kass. I Örebro, 26.12, lyckades vi vinna på andelsspel tillsammans med några kompisar efter att ha fått förslaget från programmet.

Tips för dig som vill spela på V75

Dags att kika på de viktigaste faktorerna som kan påverka hur mycket du vinner på lopp kommande lördag eller söndag. Tips nummer ett som vi vill ge dig är att lära dig så mycket som det bara går om hästar som är med i V75 avdelningar du kommer att spela på. Du satsar riktiga pengar och tävlar om storvinster i miljonklass. Därför är det inte alls fel att vara påläst och veta mer än vad som egentligen kan tyckas du behöver.

Vårt tips till dig som vill vinna på V75 trav är att ha koll på följande:

  • Hur lång distans har hästarna sprungit i år;
  • Travbanor där hästarna lyckats bäst;
  • Underlaget som hästarna verkar föredra;
  • Mellantider;
  • Statistik över kuskar och deras körstil;
  • Transportsträckan för hästar som är med;
  • Är hästarna du tror dig vara favoriter bäst på kort distans eller om de har uthållighet som sin främsta styrka;
  • Föredrar hästarna voltstart eller start bakom bil.

Experterna som skriver V75 tips försöker att hålla sig uppdaterade om alla ovanstående faktorer och en del andra som de själva anser påverkar vinstchanserna.

Andelsspel på V75

Ingen artikel om V75 tips skulle vara komplett utan ett avsnitt om andelsspel. Medan det är rätt få som väljer denna insatsmetod bland de som gillar betting på sport, är det desto mer populärt bland de som föredrar att tippa trav.

Att ATG har varit mycket bättre på att bevara sin monopolställning och inte släppa marknadsandelar till utländska spelsidor beror delvis just på andelsspel. Detta spelsätt tillåter dig att vara med i systemet med ett stort antal medspelare. Du låter en riktig expert – som många travproffs tror på – välja hästar i kommande lopp. Därefter lämnas in ert gemensamma V75 andelsspel till ATG. Vinsten fördelas bland alla som har köpt en andel, beroende på hur stor deras andel har varit relativt totalsumman på spelkupongen.

Det kan vara smart att tippa med andelsspel för att ha råd att spela ett stort och dyrt system. Visst vinner du inte lika mycket vid alla rätt, men du höjer din vinstchans på V75 avsevärt, om du spelar med andelsspel vid en stor jackpott. Då ligger det ibland mer pengar i prispotten än vad travspelare har satsat. Med vinståterbetalning på över 100 procent, är vårt tips att du alltid bör köpa andel i bästa travbolag du kan hitta.