Menu

Spela på Fighting

Efter fighten mellan McGregor och Mayweather har det plötsligt blivit populärt med att spela på fighting i Sverige. Det gäller bland annat UFC och MMA betting, men även bets på andra fighter och kampsport som boxning.

Nu finns det till och med ett svenskt spelbolag OHMBet som lanserat 2018. Denna spelsajt fokuserar uteslutande på odds på kampsport samt poolbetting som Stryktipsförslag och Bomben tips. Det kan vara dags att lära sig lite om hur det går, när du satsar pengar på fights.

I denna artikel går vi igenom grunderna för kampsport betting. Även om det kanske inte räcker för att bli expert på sporten och vinna rejält med pengar på dina bets, så kommer informationen som du hittar i denna artikel att avsevärt höja dina vinstchanser, när du spelar för riktiga pengar på nätet. Lycka till!

Regler för betting på kampsport och spel på fighting

När klockan ringer för att starta den första omgången av kampsport, kommer fighten anses vara officiell för insatser. Det gäller alltså samtliga betting sidor med fighting som vi har testat, oavsett om den planerade längden eller titel. Det går alltså inte att få dina pengar som du har lagt på spel på fighting tillbaka, så fort du hör klockan. Det är en viktig regel som gäller alla odds sajter på nätet som har kampsport med i sitt utbud.

En fight är en Technical Draw när en fight avslutas före ett anvisat antal omgångar som matchen mellan Ceylan och Lowe ifjol. Detta är vanligtvis på grund av en oavsiktlig head-butt eller foul. En fight som betraktas som ”ingen tävling” kommer att betala tillbaka alla insatser.

Bets på fighting och kampsportOm insatsen erbjuden på en match omfattar draw som ett tredje alternativ och matchen slutar oavgjort, kommer satsningar på oavgjort betalas ut, kommer satsningar på båda de båda tävlande att gå förlorade.

Om insatserbjudandet endast inkluderar de två boxarna, med oavgjort antingen inte erbjuds eller erbjuds som ett separat förslag, och matchen slutar oavgjort, kommer satsningar på endera boxaren återbetalas.

En Over/Under (totalt) registrerad på en fight representerar det total antalet genomförda omgångar.

Halvtid i en omgång är exakt en minut och trettio sekunder in i en treminuters omgång. Därmed skulle 9 ½ omgångar vara en minut och trettio sekunder av den 10:e omgången. Halvtid i en tvåminuters omgång är exakt en minut. Halvtid i en femminuters omgång är två och en halvminut.

Resultat på dina bets på fighting

Resultaten kommer att graderas på grundval av det officiella resultatet vid boxningsringen. Resultaten är inte officiell för satsningar förrän de har kontrollerats av funktionärer vid boxningsarenan.

Officiella eller inofficiella påföljder rörande ett beslut om en fight på grundval av överklagande, rättsprocess, rättegången, drogtestresultat, eller någon annan påföljd kommer godkännas för satsningar. Om inte annat anges måste matchen gå inom trettio dagar efter det planerade datumet för att insatser ska gälla