Menu

Bets på fighting

Efter fighten mellan McGregor och Mayweather har det plötsligt blivit populärt med bets på fighting i Sverige. Nu finns det till och med ett spelbolag OHMBet som fokuserar uteslutande på odds på kampsport samt poolbetting. Det kan vara dags att lära sig lite om hur det går, när du satsar pengar på fights. I denna artikel går vi igenom grunderna för kampsportsbetting. Även om det kanske inte räcker för att bli expert på sporten och vinna rejält med pengar på dina bets, så kommer informationen som du hittar i denna artikel att avsevärt höja dina vinstchanser, när du spelar för riktiga pengar på nätet. Lycka till!

Viktiga regler för betting på kampsport

När klockan ringer för att starta den första omgången kommer fighten anses vara officiell för insatser, oavsett om den planerade längden eller titel. Det går alltså inte att få dina pengar som du har lagt på bets på fighting tillbaka, så fort du hör klockan. Det är en viktig regel som gäller alla odds sidor.

En fight är en Technical Draw när en fight avslutas före ett anvisat antal omgångar som matchen mellan Ceylan och Lowe ifjol. Detta är vanligtvis på grund av en oavsiktlig head-butt eller foul. En fight som betraktas som ”ingen tävling” kommer att betala tillbaka alla insatser.

Bets på fighting och kampsportOm insatsen erbjuden på en match omfattar draw som ett tredje alternativ och matchen slutar oavgjort, kommer satsningar på oavgjort betalas ut, kommer satsningar på båda de båda tävlande att gå förlorade. Om insatserbjudandet endast inkluderar de två boxarna, med oavgjort antingen inte erbjuds eller erbjuds som ett separat förslag, och matchen slutar oavgjort, kommer satsningar på endera boxaren återbetalas.

En Over/Under (totalt) registrerad på en fight representerar det total antalet genomförda omgångar. Halvtid i en omgång är exakt en minut och trettio sekunder in i en treminuters omgång. Därmed skulle 9 ½ omgångar vara en minut och trettio sekunder av den 10:e omgången. Halvtid i en tvåminuters omgång är exakt en minut. Halvtid i en femminuters omgång är två och en halvminut.

Resultat på dina bets på fighting

Resultaten kommer att graderas på grundval av det officiella resultatet vid boxningsringen. Resultaten är inte officiell för satsningar förrän de har kontrollerats av funktionärer vid boxningsarenan. Officiella eller inofficiella påföljder rörande ett beslut om en fight på grundval av överklagande, rättsprocess, rättegången, drogtestresultat, eller någon annan påföljd kommer godkännas för satsningar. Om inte annat anges måste matchen gå inom trettio dagar efter det planerade datumet för att insatser ska gälla