Menu

Spela pÄ Fighting

Efter fighten mellan McGregor och Mayweather har det plötsligt blivit populÀrt med att spela pÄ fighting i Sverige. Det gÀller bland annat UFC och MMA betting, men Àven bets pÄ andra fighter och kampsport som boxning.

Nu finns det till och med ett svenskt spelbolag OHMBet som lanserat 2018. Denna spelsajt fokuserar uteslutande pÄ odds pÄ kampsport samt poolbetting. Det kan vara dags att lÀra sig lite om hur det gÄr, nÀr du satsar pengar pÄ fights.

I denna artikel gĂ„r vi igenom grunderna för kampsport betting. Även om det kanske inte rĂ€cker för att bli expert pĂ„ sporten och vinna rejĂ€lt med pengar pĂ„ dina bets, sĂ„ kommer informationen som du hittar i denna artikel att avsevĂ€rt höja dina vinstchanser, nĂ€r du spelar för riktiga pengar pĂ„ nĂ€tet. Lycka till!

Regler för betting pÄ kampsport och spel pÄ fighting

NÀr klockan ringer för att starta den första omgÄngen av kampsport, kommer fighten anses vara officiell för insatser. Det gÀller alltsÄ samtliga betting sidor med fighting som vi har testat, oavsett om den planerade lÀngden eller titel. Det gÄr alltsÄ inte att fÄ dina pengar som du har lagt pÄ spel pÄ fighting tillbaka, sÄ fort du hör klockan. Det Àr en viktig regel som gÀller alla odds sajter pÄ nÀtet som har kampsport med i sitt utbud.

En fight Ă€r en Technical Draw nĂ€r en fight avslutas före ett anvisat antal omgĂ„ngar som matchen mellan Ceylan och Lowe ifjol. Detta Ă€r vanligtvis pĂ„ grund av en oavsiktlig head-butt eller foul. En fight som betraktas som ”ingen tĂ€vling” kommer att betala tillbaka alla insatser.

Bets pÄ fighting och kampsportOm insatsen erbjuden pÄ en match omfattar draw som ett tredje alternativ och matchen slutar oavgjort, kommer satsningar pÄ oavgjort betalas ut, kommer satsningar pÄ bÄda de bÄda tÀvlande att gÄ förlorade.

Om insatserbjudandet endast inkluderar de tvÄ boxarna, med oavgjort antingen inte erbjuds eller erbjuds som ett separat förslag, och matchen slutar oavgjort, kommer satsningar pÄ endera boxaren Äterbetalas.

En Over/Under (totalt) registrerad pÄ en fight representerar det total antalet genomförda omgÄngar.

Halvtid i en omgĂ„ng Ă€r exakt en minut och trettio sekunder in i en treminuters omgĂ„ng. DĂ€rmed skulle 9 Âœ omgĂ„ngar vara en minut och trettio sekunder av den 10:e omgĂ„ngen. Halvtid i en tvĂ„minuters omgĂ„ng Ă€r exakt en minut. Halvtid i en femminuters omgĂ„ng Ă€r tvĂ„ och en halvminut.

Resultat pÄ dina bets pÄ fighting

Resultaten kommer att graderas pÄ grundval av det officiella resultatet vid boxningsringen. Resultaten Àr inte officiell för satsningar förrÀn de har kontrollerats av funktionÀrer vid boxningsarenan.

Officiella eller inofficiella pÄföljder rörande ett beslut om en fight pÄ grundval av överklagande, rÀttsprocess, rÀttegÄngen, drogtestresultat, eller nÄgon annan pÄföljd kommer godkÀnnas för satsningar. Om inte annat anges mÄste matchen gÄ inom trettio dagar efter det planerade datumet för att insatser ska gÀlla