Menu

Så kan du vinna på betting online

Vinna på Betting Online Tips

Du som letar efter en lista på rekommendationer som maximerar dina vinstchanser har hittat rätt. Nedan presenterar vi bästa tips som hjälper dig med att vinna pengar på betting på nätet. Går det att leva på odds? Här får du alla proffsets knep – för att vinna på betting.

Allt du hittar i denna artikel fungerar väl, oavsett om du satsar pengar på odds sidor eller tippar Stryktipset och andra liknande spel. Föredrar du att lämna in kuponger i spelkiosken, blir det däremot något svårare, men metoderna som leder till bettingvinster är i stort desamma.

Lycka till med ditt spelande och glöm inte att hålla koll på våra tipsförslag. Tillsammans med denna tipslista ökar de din sannolikhet att bli rik på betting på sport avsevärt.

Bli Bra På Bettinggrunder Och Alla Regler

Bästa sättet att vinna på Oddset är att kunna alla regler och grunder. Det är det allra första du behöver göra innan du börjar spela om pengar på betting: att bli bra på det viktigaste.

Bland frågor du ska kunna veta svar på är vad olika typer av odds är, hur du väljer bästa spelbolag och hur omsättningskraven på bonusar och free bets fungerar. Dessutom rekommenderar vi att du får en full förståelse över hur bettingsajter sätter sina odds. Ett annat tips är att förstå hur du hittar bästa odds och jämför dem på nätet.

Alla spelbolag på nätet har en del regler för så väl spel med riktiga pengar som med bonus. Läs dessa noga så att du aldrig behöver känna dig lurad. Många bet sidor påstår att det är lätt att tjäna pengar på låga odds och försörja dig på spel. Så är inte riktigt fallet. Det är ett tufft jobb, men visst är allting möjligt. Det viktigaste är att du redan från början förstår att det inte finns någon stensäkra-penga-tekniken som gör att du alltid hamnar på plus.

Nästa Tips: Skapa En Plan

Vill du bli rik på betting, gäller det att ha tålamod nog och kunna hantera så väl vinster som förluster. Det tar tid att spela om pengar på matcher och turneringar. Det kräver en del förarbete och förkunskaper. Du måste satsa tid på att bli bra på sporter du satsar på, men även på att planera dina bets.

Vårt tips därmed är att du skapar en individuell plan – ett dokument där du följer alla dina bets och optimerar ditt spelande. Välj bästa betting strategi som fungerar just för dig. Du måste förstå den, men även gilla den mest av alla. Det är högst individuellt.

Gå igenom de tillgängliga strategierna och bestäm, vilken du känner dig mest nöjd med. När du är klar, är det dags att skapa en plan och avgöra i förväg hur stor bankrulle tillika budget du ska spela med samt hur mycket du ska satsa åt gången samt per en viss period.

Håll koll På alla Regler kring Odds och Sport

Det är bittert att förlora pengar på något som du kunde ha förutsett. När du spelar på odds, är det viktigt att hålla koll på precis varje liten regel som kan påverka spelutgången. Detta tips består egentligen av två likvärdiga delar:

  1. Läs på ordentligt om regler kring odds och villkor som avser spelbolaget du spelar med;
  2. Fokusera på en viss sport och bli bäst i världen på reglerna för denna sport. Varje liten detalj kan göra dig rikare.

Läs På Om Matchen Innan Du Bettar Och Bli Expert På Liga Och Sport

Bli Bra på Regler - Rules Bild Detta tips låter som en självklarhet. Trots detta bettar många utan att läsa på. Vi ser att matchen finns tillgänglig i listan över aktuella spel och fattar val på intuition. Det är inte smart alls. Gillar du betting och satsar riktiga pengar på odds, måste du bara ta reda på all tillgänglig info gällande spelmarknaden du vill spela på.

Hitta artiklar om lagform, H2H-statistik, skadade och avstängda spelare och annat som kan vara av intresse för matchen. Vi på Ettkrysstvå publicerar löpande tipsförslag och speltips för kommande matcher du kan satsa pengar på.  Läser du våra tips, ökar din chans att vinna pengar på betting. Bli expert på sporten du gillar mest och på ligan du bettar på. Specialiserar du dig på Serie A eller Championship, ökar du dina vinstchanser.

Följ Matchen Du Har Spelat På För Att Vinna Mer Pengar I Längden

Oavsett om du har lagt ditt bet på matchen före matchstart eller om du spelar på livebetting, är det smart att följa matchen direkt. Du får då möjligheten att justera dina insatser genom att lägga ett motbet – spela på alternativet du har bettat emot och därmed minimera eventuellt spelförlust eller gröna ut.

Vet du hur oddsbörs fungerar, förstår du att det är exakt det som gör att du kan vinna mer pengar i längden. Följ spelet, analysera matchen och prova slå experterna som har satt odds. Oftast är det inte för sent att maximera din vinst på betting under matchens gång. Dessutom får du säkert extra idéer om vad som kan vara smart att lägga pengar på, medan du tittar på matchen.

Håll Koll På Din Egen Bettingstatistik

Skapa ett eget spreadsheet där du följer din egen bettingstatistik för att maximera dina vinstchanser. Mallen för ett hittar du i vår artikel om Bankroll Management. Då får du en fantastisk överblick över ditt spelbeteende. Du kommer att kunna analysera dina bets och även sätta stopp på insatser, om du nu spelar för mycket. För statistik för att kunna jämföra vad du är bäst på. I de flesta fall är vi bättre på en eller ett par sporter, utan att ens veta om det.

Ibland är det så att man är riktigt bra på vissa spelmarknader, t.ex. antal hörnor. Det kan vara svårt att förklara varför. Spreadsheets och bettingstatistik hjälper dig att kategorisera hur mycket du spelar för, vad du satsar pengar på samt hur bra det egentligen går för dig när du bettar.

Håll Huvudet Kallt

Alla vi gör misstag. När det handlar om spel och betting, är det svårt att hålla huvudet kallt. Det händer rätt ofta att vi väljer att satsa på favoritspelaren, utan att gå in i en närmare analys. Låt inte känslorna ta över. Analysera dina egna bets så mycket det bara går och undvik spela på favoriter.

Bettar du på att Zlatan gör mål i nästa match för Man United, är chansen stor att du inte har vinstodds på din sida. Dessutom så ryktas det om att Ibrahimovic är på väg bort från Manchester.

Jämför Spelbolag Och Välj De Med Bästa Odds

Ett enkelt tips att följa som många struntar i är att alltid jämföra odds hos olika spelbolag innan du lägger ditt bet. Det går fort och kan leda till betydligt större vinster på betting. Tänk på att du oftast får högsta odds hos bettingbörser som Betfair.

Håll även utkik efter olika bonuserbjudanden och försök inkludera eventuell bonus du får hos spelbolag i ekvationen, när du jämför oddsen. Hos oss kan du hitta alla nya bettingsidor 2018 som erbjuder extra pengar att spela med. Det kan vara värt att öppna konto där, även om oddsen inte är högre än i genomsnittet. Genom att utnyttja bonusar, kanske i kombination med surebets, ökar dina chanser att vinna.

Läs Experttips

Visst är det så att alla vi tror att vi är experter på det mesta. Men det är aldrig fel med extra tips och spelförslag. Du kan säkert ha goda kunskaper om vissa ligor och sportgrenar, men vad hindrar dig egentligen från att avsätta ett par minuter och läsa experttips.

Vi på Ettkrysstvå är en perfekt sajt för det ändamålet. Våra bettingproffs publicerar senaste tipsförslag på alla viktiga fotbollsmatcher och hockeytips. Vi planerar även att inkludera experttips på flera sporter som det går att satsa pengar på i den närmaste framtiden. Vårt tips för att vinna mer på betting är att följa speltips för Stryktipset, Europatipsförslag och andra liknande kupongspel. Spelar du på betting varje dag är Topptipset tips ett bra alternativ.

Sista Tips: Spela Inte För Skojs Skull

Utan tvekan så är spel på odds ett utmärkt sätt att höja adrenalinet. Det gör det mer kul att följa macher och turneringar live i direktsändning. Vill du verkligen vinna pengar på betting, bör du dock ta ditt spel på allvar. Undvik att logga in hos spelbolag på nätet, om du inte är seriös med dina försök att bli rik på odds spel. Du satsar riktiga pengar som du säkert har jobbat hårt med för att tjäna. Vill du betta för skojs skull, se till att du inte satsar mer än vad du är okej med att förlora.

Duktiga spelare väljer en nisch och blir experter inom sitt område, antingen en sport eller en speltyp som Asian Handicap. Utöver detta läser  följer de noga senaste recensioner på spelsidor och registrerar konton endast hos de som erbjuder en bra välkomstbonus på odds. Varje dag besöker de sajter som Ettkrysstva.com för att få aktuell information med tips. Utan att lägga en del tid på bettande går det inte att tjäna pengar på det i längden.