Menu

Powerplay tips

Missa inte senaste Powerplay tips. Vi på Ettkrysstvå-redaktionen finns här för dig med senaste nytt om hockeymatcher varje dag. Vår spelexpert går igenom alla åtta spel på Powerplay idag och presenterar sina förslag. Denna Svenska Spels hockeykupong är idag det spelet som alla fansen i Hockeysverige följer. Oddset Powerplay lanserades för några månader sedan, men har redan hunnit bli svenskarnas nya tipsfavorit. Precis som är fallet med andra kända spelformer, går det idag att hitta tips på dagens kupongmatcher hos Aftonbladet och Expressen.

Ettkrysstva.com var en av de första tipssajterna på nätet med att börja publicera dagliga Powerplay tips och förslag. Vi är rätt bra på att förutspå matchresultat och tippa svensk hockey. Därför har vi inga som helst planer på att sluta bjuda er på bästa speltips för hockey idag. Besök vår sajt före spelstopp för att ta del av senaste nyheter om lagen som finns med på Svenska Spels hockeykupong. Det är visst upp till dig, om du sedan vill ta del av själva matchtipsen. Vi tvingar ingen, men vi måste nämna en sak. Vi ligger nämligen plus på hockey tips i år och det gör att vi vågar att räkna in oss bland Sveriges bästa tipsexperter på hockey.

Powerplay resultat

Vi planerar att lansera en resultattjänst eller -service för alla er som gillar Powerplay tips. Under 2018 jobbar vi febrilt med att kunna ge er möjligheten att rätta era hockeytips kuponger direkt på vår bettingsajt.
Ett annat mål är att kunna erbjuda hockey och Powerplay resultat service live. Detta för att ge er chansen att följa matcherna live och tippa hockey direkt på nätet, utan att behöva lämna vår sajt.

Utöver information om Powerplay kommer vi självklart även att publicera hockey odds och tips på matcher som inte ingår i dagens spelkupong. Det betyder att du inte bara kommer att kunna rätta dina Powerplay rad hos Ettkrysstvå, utan även tjäna pengar på betting på mindre populära matcher med hjälp av vår odds expert.

Vad är Powerplay från Svenska Spel

Tipskupongen Powerplay finns med i Svenska Spels utbud varje dag under hockeysäsongen. Du tippar åtta matcher, precis som du gör när du tippar Topptipset. Med andra ord är det ett vinteralternativ till Topptipset för alla svenska kunder som älskar betting på hockey. Det återstår att se vad som kommer att hända med Powerplay när första säsongen är över. Vi antar att när det är slut på VM och NHL-matcher, kommer Svenska Spel att pausa med Powerplay speltips tills den nya hockeysäsongen är igång.