Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay matchförslag 21 december 2018

Den här gången är det en klurig kupong vårt Powerplay matchförslag 21 december 2018. Indians står för en av få klara spikar, när de har hemmafördel mot Timrå som inte håller samma klass den här säsongen.

Det var en knapp veckan sedan Frölunda besegrade dagens motstånd med fyra – två under ordinarie matchtid. Det var första gången laget lyckades ta fulla poäng på sju omgångar. Timrå ligger näst sist i serien och är i skrikande behov av poäng. Borta har de anskrämlig statistik den här säsongen och högst tveksamt att det blir annat än förlust här.

Luleå är ett tufft lag att möta som sällan går bort sig. Har sex vinster på sju försök efter sin senaste seger mot Mora, som dock ligger allra sist i tabellen. Redhawks föll mot Växjö som kommit igång ordentligt. Hemma är de otroligt starka, vilket åtta segrar på rad ger bevis om. Matchen bör garderas.

Mora är seriens jumbo och hade inget att erbjuda som motstånd mot svårslagna Luleå senast. Är hyfsade hemma men defensivt håller laget inte måttet. DIF har tagot en del segrar det senaste, efter krigarinsatser. Här bör de ha bäst chans att knipa tre poäng.

Powerplay systemförslag 21/12-2018

  1. Brynäs-Växjö Lakers X2
  2. Frölunda – Timrå 1
  3. HV 71- Färjestad 1X2
  4. Malmö – Luleå 1X2
  5. Mora – Djurgården 2
  6. Örebro – Skellefteå X2
  7. Rapperswill – SCL Tigers X2
  8. Servette – Zug X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!