Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Powerplay 17 december 2018

Veckan inleds med en kupong där matcher från flera ligor delar utrymme. Vårt spelförslag Powerplay 17 december 2018 ser få klara spikförslag, men bra garderingsspel.

Gnaget föll senast mot Oskarshamn och gav därmed upp tätplatsen. Har plockat pinnat fjorton av de femton senaste omgångarna med hemmafördel. Nu möter de Pantern som har det kämpigt i botten av tabellen. Få spelare tror gästerna har chans, skulle de skrälla kan du räkna med bra utdelning.

Bästa trupp i NHL i år har Nashville Predators, men störs av skador på bland annat Subban och Forsberg. Fick kämpa mot Vancouver och NJ Devils, som är bottenlag. På resande fot har laget tappat de sex senaste matcherna, vilket är anmärkningsvärt för den kvalitativa truppen. Senators spelar fartfylld hockey men är inte tillräckligt stabila defensivt för att vara riktigt konkurrenskraftiga. Vi utgår från tvåa, men ettan är inte omöjlig heller.

Colorado har en formsvacka, med tre förluster i rad. Senast en skön vinst över Dallas med sex – fyra. Hemmalaget har ett livsfarligt anfall som kan hota även de bästa lag. Islanders spelar sådär och har det ofta svårt mot det här laget på hemmaplan. Sund utgångsetta.

Systemförslag Powerplay 17/12-2018

  1. AIK – Pantern 1X
  2. Karlskrona – Vita Hästen 1X
  3. Zug – Lugano 1
  4. Columbus – Vegas 1X2
  5. Pittsburgh – Anaheim 1X2
  6. Montreal – Boston 1X
  7. Ottawa – Nashville 12
  8. Colorado – NY Islanders 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!