Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Expertförslag 20 december 2018

Det är en ganska svårbedömd omgång detta Powerplay expertförslag 20 december 2018. VIK och AIK har stabila säsonger bakom sig men har tvivelaktiga resultat det sista vilket skapar oro. Skrällvarning för dagens motståndarlag.

Björklöven motade tillbaka Almtuna borta senaste matchen i ligan. Nu har de fördel av hemmais och där är de ofta snäppet vassare. AIK har inte tagit vara på sina chanser det sista och kommer från en svag förlust mot Pantern trots att de förde matchen. Björklöven ger inte bort något gratis.

VIK har haft en stark senare del av säsongen. Tappade det helt mot Västervik senast men hade sex vinster i rad innan det. Frågan är om det var en engångsföreteelse eller om det är fel på formen. Almtuna krigar i botten men ger inte upp enkelt. Nu senast en sur förlust mot Björklöven där de inte var bortgjorda.

Det är Oskarshamn som står för den första spiken. De motade tillbaka AIK i dörren och kommer närmast från en vinst över Leksand med tre – noll. Det var den fjärde vinsten i rad och även om Karlskrona är vassa framåt visar de inte lika bra form. IK Oskarshamn bör ha bra chans här och vi spikar för att ge utrymme för kreativa spel på andra matcher.

Philadelphia vann mot Detroit senast och verkar vara på väg uppåt. Nashville saknar flera viktiga stjärnor och det senaste har det knappt gått att känna igen laget. Gav exempelvis upp i matchen mot Chicago som verkligen inte imponerar i år. Utgångsetta.

Powerplay systemförslag 20/12-2018

  1. Vita Hästen – BIK Karlskoga X2
  2. Almtuna -Västerås 1X2
  3. Björklöven – AIK 1X
  4. Modo – Västervik 1X
  5. Oskarshamn – Karlskrona 1
  6. Södertälje – Tingsryd 1X
  7. Philadelphia – Nashville 1
  8. Vancouver – St Louis 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!