Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Powerplay 14 december 2018

Den här gången ser vi en hel del matcher som kräver gardering detta förslag Powerplay 14 december 2018. Matcher från Tyskland utgör stommen av kupongen, men tre möten i Hockeyallsvenskan inleder spelet.

Det senaste har Almtuna ryckt upp sig rejält. På tre matcher har de släppt in noll mål, vilket imponerar. Det har gett laget lite andrum och distans i kampen i botten av tabellen. Björklöven gjorde en fin match mot formstarka VIK även om de förlorade matchen i förlängningen. Har miserabel statistik på resande fot. Ettan med reservation.

Leksand är iskalla just nu och står inför en svår uppgift när de välkomnar topplaget Oskarshamn i deras ishall. De har anmärkningsvärda åtta nederlag i rad, vilket är anskrämlig statistik. Mot Gnaget släppte dagens bortalag in två snabba mål men lyckades ändå rädda poäng mot nuvarande serieledarna. Det betyder att förstaplatsen inte längre är ouppnåelig. Stark tvåa.

Düsseldorf vann tre omgångar i rad innan de blev stoppade i dörren av Ingolstadt, som vann matchen i förlängningen. Wolfsburg vann mot Eisbären på bortais senast. Det var den andra vinsten på resande fot för laget. Tveksam att de upprepar bedriften här.

Powerplay systemförslag 14/12-2018

  1. Almtuna – Björklöven 1X
  2. Leksand – Oskarshamn 2
  3. Södertälje – Karlskrona 12
  4. Düsseldorfer – Wolfsburg 1
  5. Iserlohn – Straubing 1X2
  6. Krefeld – Ingolstadt 1X2
  7. Mannheim – Augsburger 1X
  8. München – Kölner 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!