Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Expertförslag 18 december 2018

Europeiska matcher är det som gäller vårt Powerplay expertförslag 18 december. Vi hittar bra spikförslag hos Innsbruck och Eisbären, som vi bygger vårt system runt.

Först ut en match mellan Servette och Lausanne, där det finns en del nyttig information att ta del av. Lagen möttes för lite drygt en veckan sedan och då var det Lausanne som vann med de hisnande siffrorna sju – ett. Det var tredje vinsten i mötet den här gången. Vi garderar ändå för ett kryss hade rensat kupongen fint.

Det har inte gått som förväntat för ZSC Lions den här säsongen. Något förvånande kämpar de i den lägre delen av tabellen. Svalt målskytte har varit grunden till de mediokra resultaten. Ambri har en bra period med fem vinster de sex senaste matcherna. Den här säsongen har de radat upp två förluster mot dagens motstånd. Ettan är vår utgångspunkt, men garderas tidigt.

För Eisbären har säsongen inneburit att de inte kommit upp i förväntad nivå. Nu senast en klar vinst över Köln på bortais som gav mersmak. Kanske är det början på en bättre period för laget, som kan bättre. Ice Tigers har visat hett spel det senaste men de är ändå det jagande laget här.

Innan förlusten mot Mannheim hade Ingolstadt fyra segrar i rad. Nu är det Straubing som står för motståndet och då brukar det ändå bli förlust. De sex senast matcherna mellan lagen har dagens hemmalag lämnat lottlösa. Vi börjar med etta men garderar friskt.

Powerplay system 18/12-2018

  1. Servette – Lousanne 12
  2. ZSC Lions – Ambri 1X
  3. Eisbären Berlin – Thomas Sabo 1
  4. Ingolstadt – Straubing Tigers 1X
  5. Kölner Haie – Mannheim 1X2
  6. Dornbirner – EHC Linz 1X2
  7. HC Innsbruck – M Zagreb 1
  8. Salzburg – Vienna 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!