Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay förslag 15 december 2018

Den här helgen inleds med ett intressant Powerplay förslag 15 december 2018. Matcher från NHL och Hockeyallsvenskan är det som gäller. Västerås IK och Nashville ser vi som de bästa spikförslagen.

Det började svalt för VIK men den senare delen av säsongen har laget gått från klarhet till klarhet. Inför det här mötet har de elva vinster på tolv försök, vilket är mer än godkänt resultat. I matchen mot Björklöven satt dock poängen långt inne. Västervik ligger näst sist i tabellen och imponerar sällan, även om de räddade en poäng mot BIK senast. Ettan är solklar.

Det var sjunde gången på nio omgångar som BIK Karlskoga avslutade med seger mot Västervik senast. Modo har en tuff säsong bakom sig men visade krigarhjärta när de hämtade hem ett tvåmålsunderläge mot Tingsryd senast. Lagen har mötts två gånger innan och bägge matcher var oavgjorda efter ordinarie matchtid.

Nu har Minnesota hemmafördel mot Calgary, som de torskade mot för lite mer än en vecka sen. Har tuffa matcher i ryggen. Calgary har sex vinster på sju matcher och vi underskattar inte laget, men tror revanschlusten på dagens hemmalag fäller avgörandet.

Powerplay system 15 december

  1. Västerås-Västervik 1X
  2. BIK Karlskoga – Modo 1X
  3. Minnesota – Calgary 12
  4. Pittsburgh – Los Angeles 1
  5. Washington – Buffalo 1
  6. Nashville – New Jersey 1X
  7. Colorado – Dallas 1X2
  8. Vancouver- Philadelphia 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!