Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay expertanalys 13 december 2018

Denna gången väntar det landslagshockey i Channel One Cup i vår Powerplay expertanalys 13 december 2018. Majoriteten av matcherna hämtas dock från NHL.

Det är ett ungt svenskt landslag som mönstrar i turneringen. När ett liknande lag mötte Ryssland i Karjala cup blev det förlust med fyra mål mot ett. Nu är det spel på rysk mark och då måste vi ha det ryska lagbygget som klara favoriter, men vi tar med ettan för hjärtats skull.

Sabres vann senast mot LA efter att legat under med två mål. Vinsten kom i förlängningen. Innan det hade laget fem förluster i rad. Hemma är de vassa, med poängplock nio av tio gånger. Arizona har torskat tre matcher i rad och senast släppte den en tvåmålsledning mot Boston för att förlora matchen till slut. Ettan klar.

Ett toppmöte sticker ut. Tampa Bay tar emot Toronto i en match mellan de två lag med flest poäng i ligan. Hemma är Lighning svårslagna och de får vårt utgångstips, men Maple Leafs skall inte underskattas. Vinner sällan i Florida. Vi garderar men utgår från etta.

Det går bra för Winnipeg nu, som har sex vinster på sju försök. Senast slog de Chicago med bekväma siffror. De är farliga framåt och har en mer eller mindre intakt trupp. Oilers har ny tränare och sedan dess har spelet sett markant bättre ut, men svårt att se hur de skall kunna hota heta Jets på allvar.

Powerplay systemförslag 13/12-2018

  1. Sverige – Ryssland 1X2
  2. Finland – Tjeckien 1X
  3. Buffalo – Arizona 1
  4. Montreal – Carolina 1X2
  5. Tampa Bay – Toronto 1X2
  6. Nashville – Vancouver 1
  7. Winnipeg – Edmonton 1X
  8. San Jose – Dallas 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!