Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay förslag 23 december 2018

Uteslutande matcher från NHL utgör kupongen detta Powerplay förslag 23 december 2018. Vi hittar flera bra spikförslag i missmatchningar i serien, men garderar friskt i övriga drabbningar.

Just nu har de flesta lag i serien tuffa matchscheman vilket bör beaktas vid systemskapande. Flera av dagens lag hade matcher igår. Florida möter Chicago idag och hade en tuff match i Detroit igår. Inget av lagen imponerar den här säsongen men vi ger fördel till hemmalaget.

Ett lag som går riktigt bra just nu är Toronto. De har spelat fin hockey mestadels av säsongen och deras stabilitet fäller avgörandet här. Detroit spelar uselt just nu och kommer från en tuff match igår vilket kan kännas i benen fortfarande. Klart högoddsare att de skulle lyckas knipa poäng det här mötet.

Ett lag som imponerar är Sharks, som gör det bättre och bättre. San José har tufft spelschema men flera hemmamatcher i rad vilket underlättar. Arizona är inte oävet även om de varit något svalare det sista. I mötet mellan lagen för en halv månad sen var det dagens hemmalag som tog en klar seger. Vi tippar på upprepande av det resultatet här.

Topptipset systemförslag 23/12-2018

  1. New Jersey – Columbus 1X
  2. Carolina – Boston 1X2
  3. Chicago – Florida 1X
  4. NY Rangers – Philadelphia 1X2
  5. Toronto – Detroit 1
  6. Dallas – NY Islanders 1X
  7. San Jose – Arizona 1
  8. Vegas – Los Angeles 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!