Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Powerplay 22 december 2018

Den här gången är det matcher på andra sidan Atlanten som utgör de flesta matcherna detta expertförslag Powerplay 22 december 2018. Calgary och San José har lämpligt motstånd de bör klara av bekvämt.

Första matchen på kupongen är en stormatch mellan kvalitetslagen Boston och Nashville. Bruins har kanske den allra bästa förstakedjan i NHL men Predators ligger inte långt efter. Svenska spelarna Forsberg och Arvidsson verkar vara fortsatt borta från spel. Ettan känns därmed bäst.

Det går bra för Calgary som ligger på andra plats i WC. Har förvisso två nederlag i rad men det bör bara innebära ett revanschsuget lag när nu lämpliga Blues kommer på besök. Gjorde en stabil match mot Lighting som de dock förlorade på straffar. St. Louis kommer inte upp i förväntad nivå och deras kamp är mot sig själva. Ettan är given.

Ytterligare en stark etta kommer från Sharks, som har hemmafördel i nästanderbyt mot Kings. De spelar riktigt bra just nu även om deras långa rad med segrar bröts förra omgången mot Jets. Hade trots allt dubbelt så mycket skott på mål och vi lägger inte för mycket värde i nederlaget. LA har få ljuspunkter. Ny tränare verkar inte påverkat nämnvärt och svårt att ge laget vårt förtroende.

Powerplay förslag 22/12-2018

  1. Boston – Nashville 1X
  2. Philadelphia – Columbus 1X
  3. Detroit – Florida 1X
  4. Calgary – St.Louis 1
  5. San Jose – Los Angeles 1
  6. Vegas – Montreal 1X2
  7. Ambri – Bern 1X2
  8. EHC Biel – Genève-Servette 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!